Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Sende iyiki varsim canim. Normal hayattaki arkadaslarimiz yani daha dogrusu bunlari yasamayan hic.kimse anlayamaz bizi bu yuzden burda birbirimize destek cikabiliyoriz ve yakin hissediyoruz. Rabiim hepimizi sevindirsin ins daha guzel seyler paylasiriz burdan bebeklerimizle ilgili..

Canim umutsuzluga kapilma hemen belki hocanin istedigi sekil de tam olmamistir ama Mustafa hoca halleder onu emin ol. Cok titiz calisan bi doktor. Sen git birebir bilgi al icini rahatlat boyle korku ile yasama cnm

Anladım ben kendimi çok kasiyorum kasmasam keşke karar veremedim anestezili mi yoksa echomarda mi cktrsem
Canım ben de çok kasıyorum kendimi bu tür muayenelerde çok da heycanlıydım ama hiç sıkıntı olmadı bana da Mustafa hoca ilk muayenemde önermişti bu işi en iyi yapanlar burası dedi ve bize ecomarın broşürünü verdi direkt aradım ve randevu aldım.

Canim umutsuzluga kapilma hemen belki hocanin istedigi sekil de tam olmamistir ama Mustafa hoca halleder onu emin ol. Cok titiz calisan bi doktor. Sen git birebir bilgi al icini rahatlat boyle korku ile yasama cnm
Canim eşim sordu bi sorun varmi diye mesaj yazdı oda var yazmis nedir diye geri sordu ama cevap vermedi hani en azından bilsem ne olduğunu içim rahatlar tekrar ameliyat dese oluruz napalım ama sorun bilmiyorum ki hayatim

Günaydın arkadaşlar histeroskopi sonrasi kontrol için randevu alnak istiyom elimdeki tel numarasini acan yok sizler hangi numaradan randevu aldınız

arkadaşlar rahim filmi çektirdim ve arkuat uterus olduğumu öğrendim 13 aydır bebeğim olmuyor bunun etkisi var mıdır acaba başka eşimde ve bende bir sorun yok

Merhaba kızlsr, bende bugun hısteroskopı sonrası ılk kontrole gıttım mustafa bey baktı herseh normal ters bısry yok dedı,bende yumurta durumum nasıl dıye sordum suan ıcın yumurta goremedım ama catlamıs olabılır dedı cunku rahım duvarın ıncelmıs dedı. morelım bozuldu soru soruyorum yarım yamalak cevap verıyor. Bugun detın 14.gunu catlamadı ıcın erken degılmı dıye sordum cevap vermedı. 30 aralıkta amelıyat oldum 18 ocak ve 27 ocak kanamam oldu hangısını adet tarıhı olarak alıcam dedım kanamanı bekle o gunden say dedı. Yummurta gorememesı normalmı benım gıbı olan varmı

Geçmiş olsun canım neden oldun histereskopi işlem ne yapildi

banada çatlamış demişti bence o ay yumurtlama olmadı ve ben o ay geç adet oldum 32. gün seninde öyle olmuş olabilir.

Çok tesekkur ederim bilgi verdiğin icin, sende sorun neydi rahim filmin nasıl cikti

Bende histeroskobi oldum ilaçlar verildi. Bitince arayıo randevu vereceklermiş. Kanamam oluyor daha üç gün oldu ama sizdede aynımıydı. Adeti ilaçlar bitince mi olacağız.

Bende histeroskobi oldum ilaçlar verildi. Bitince arayıo randevu vereceklermiş. Kanamam oluyor daha üç gün oldu ama sizdede aynımıydı. Adeti ilaçlar bitince mi olacağız.
Normal adet gününde oluosun bide ilaçlar bitince canım benim kanamam 1 hafta sürmüştü ama ağrım olmadı hiç geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…