- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
Yok canim histeroskopi sonrasi ilk muayne bu ultrason muaynesiCnm hoca neye bakarak sorun var dedi. Rahim filmi falan mı? Yoksa histerokopi oldun sonrası için mi diyor?
ben ecomarda 450 tl çektirmiştimBende de o problem var bn de echomari dusunuyorum ama kendimi cok kasiyorum normal muayenede bile
Acı hissettin mi nasıl gectiben ecomarda 450 tl çektirmiştim
çok rahat oldu hiç acı hissetmedim çok korkarak gitmiştim ama 10 dk da çıktımAcı hissettin mi nasıl gecti
Anladım ben kendimi çok kasiyorum kasmasam keşke karar veremedim anestezili mi yoksa echomarda mi cktrsemçok rahat oldu hiç acı hissetmedim çok korkarak gitmiştim ama 10 dk da çıktım
Sende iyiki varsim canim. Normal hayattaki arkadaslarimiz yani daha dogrusu bunlari yasamayan hic.kimse anlayamaz bizi bu yuzden burda birbirimize destek cikabiliyoriz ve yakin hissediyoruz. Rabiim hepimizi sevindirsin ins daha guzel seyler paylasiriz burdan bebeklerimizle ilgili..Evet tatlım kesinlikle haklısın. Ayyy iyiki varsınız. Sizlerle konuşunca nasıl rahatlıyorum anlatamam. Allah'ım bizlerin yüzünü hep güldürür inş. Hepinizi seviyorum keşke normal hayattada bu kadar iyi yürekli, içten, samimi arkadaşlarım olsa
Canim umutsuzluga kapilma hemen belki hocanin istedigi sekil de tam olmamistir ama Mustafa hoca halleder onu emin ol. Cok titiz calisan bi doktor. Sen git birebir bilgi al icini rahatlat boyle korku ile yasama cnmArkadaşlarıM eşim msj attı bi sorun mu var dıye cevap olarak var yazmis hoca ama bi türlü ulaşamadım musait değil sanırım bütün moralim allak bullak @saffiye ben rahim dardi genişletti @Venüs normal aderi oldun bide ilaçlar bitince oldum oda bitti gittim muayneye en azından bilsem nen olduğunu bişey var ama ne buda beni bitirip duruo bugünden beri agliyorum
Canım ben de çok kasıyorum kendimi bu tür muayenelerde çok da heycanlıydım ama hiç sıkıntı olmadı bana da Mustafa hoca ilk muayenemde önermişti bu işi en iyi yapanlar burası dedi ve bize ecomarın broşürünü verdi direkt aradım ve randevu aldım.Anladım ben kendimi çok kasiyorum kasmasam keşke karar veremedim anestezili mi yoksa echomarda mi cktrsem
Canim eşim sordu bi sorun varmi diye mesaj yazdı oda var yazmis nedir diye geri sordu ama cevap vermedi hani en azından bilsem ne olduğunu içim rahatlar tekrar ameliyat dese oluruz napalım ama sorun bilmiyorum ki hayatimCanim umutsuzluga kapilma hemen belki hocanin istedigi sekil de tam olmamistir ama Mustafa hoca halleder onu emin ol. Cok titiz calisan bi doktor. Sen git birebir bilgi al icini rahatlat boyle korku ile yasama cnm
Canim eşim sordu bi sorun varmi diye mesaj yazdı oda var yazmis nedir diye geri sordu ama cevap vermedi hani en azından bilsem ne olduğunu içim rahatlar tekrar ameliyat dese oluruz napalım ama sorun bilmiyorum ki hayatim[/QUOTE
Cnm daha sorunun ne olduğunu öğrenmeden sıkma canını. Yüzyüze görüşmekte fayda var. Ne zaman gideceksin tekrardan hocaya. Sıkıntı varsa bile düzeltir canım benim.
Geçmiş olsun canım neden oldun histereskopi işlem ne yapildiMerhaba kızlsr, bende bugun hısteroskopı sonrası ılk kontrole gıttım mustafa bey baktı herseh normal ters bısry yok dedı,bende yumurta durumum nasıl dıye sordum suan ıcın yumurta goremedım ama catlamıs olabılır dedı cunku rahım duvarın ıncelmıs dedı. morelım bozuldu soru soruyorum yarım yamalak cevap verıyor. Bugun detın 14.gunu catlamadı ıcın erken degılmı dıye sordum cevap vermedı. 30 aralıkta amelıyat oldum 18 ocak ve 27 ocak kanamam oldu hangısını adet tarıhı olarak alıcam dedım kanamanı bekle o gunden say dedı. Yummurta gorememesı normalmı benım gıbı olan varmı
banada çatlamış demişti bence o ay yumurtlama olmadı ve ben o ay geç adet oldum 32. gün seninde öyle olmuş olabilir.Merhaba kızlsr, bende bugun hısteroskopı sonrası ılk kontrole gıttım mustafa bey baktı herseh normal ters bısry yok dedı,bende yumurta durumum nasıl dıye sordum suan ıcın yumurta goremedım ama catlamıs olabılır dedı cunku rahım duvarın ıncelmıs dedı. morelım bozuldu soru soruyorum yarım yamalak cevap verıyor. Bugun detın 14.gunu catlamadı ıcın erken degılmı dıye sordum cevap vermedı. 30 aralıkta amelıyat oldum 18 ocak ve 27 ocak kanamam oldu hangısını adet tarıhı olarak alıcam dedım kanamanı bekle o gunden say dedı. Yummurta gorememesı normalmı benım gıbı olan varmı
Çok tesekkur ederim bilgi verdiğin icin, sende sorun neydi rahim filmin nasıl ciktiCanım ben de çok kasıyorum kendimi bu tür muayenelerde çok da heycanlıydım ama hiç sıkıntı olmadı bana da Mustafa hoca ilk muayenemde önermişti bu işi en iyi yapanlar burası dedi ve bize ecomarın broşürünü verdi direkt aradım ve randevu aldım.
Normal adet gününde oluosun bide ilaçlar bitince canım benim kanamam 1 hafta sürmüştü ama ağrım olmadı hiç geçmiş olsunBende histeroskobi oldum ilaçlar verildi. Bitince arayıo randevu vereceklermiş. Kanamam oluyor daha üç gün oldu ama sizdede aynımıydı. Adeti ilaçlar bitince mi olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?