Sekıl bozuklugu var demıdtı normalde ucgen sekılde olması gerekırken benım ucgenlerden bı taraf tırtıklı ve darmıs hem ucgenın etrafanı duzelltı hemde alanı genıslettı canımGeçmiş olsun canım neden oldun histereskopi işlem ne yapildi
Morelım cok bozuldu aklıma bı dunya kotu sey getırdımbanada çatlamış demişti bence o ay yumurtlama olmadı ve ben o ay geç adet oldum 32. gün seninde öyle olmuş olabilir.
ne demek Canım birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz benim hsg iyiydi tüpler açıktı yani verilen ilaçlar takılmadan geçti ama rahimde şekil bozukluğu varmış histeroskopiyle onu düzelttiler şimdi beklemedeyiz 24 kasım da olmuştum ameliyatı.Çok tesekkur ederim bilgi verdiğin icin, sende sorun neydi rahim filmin nasıl cikti
kontrolde rahimin önceki ve yeni hali diye gösterdi mi peki hoca canım??Sekıl bozuklugu var demıdtı normalde ucgen sekılde olması gerekırken benım ucgenlerden bı taraf tırtıklı ve darmıs hem ucgenın etrafanı duzelltı hemde alanı genıslettı canım
hoşgeldin arkadşımKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldı m pco var 2 kez tüp bebek 4 kez aşılama ve hepside negatifle sonuçlandı tayin nedeni ile vandayız bundan önceki tedavileri ank Hacettepe ve timur gurganda yaptık şimdide doktor arayışı içindeyim halen çok kararsızim İst teksen çamlıbel ve mustafa aceti çok duydum evet alanındacçok iyi doktorlar var ama bazılarında SSK anlaşması yok maddi açıdan fazla geliyor bide vandan gelip gitmesi sıkıntı o yüzden deneyimlerini zi paylasirsaniz ve karar aaşamasında yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet canım gosterdı bıldıgın ucgen seklındeydı, oncekı halınden eser yoktu :)kontrolde rahimin önceki ve yeni hali diye gösterdi mi peki hoca canım??
içinize sinsin mustafa hoca gerçekten işini doğru dürüst yapan bi dr.abimiz o bizim:)tabi neden olmasın yardımcı olbilirim takıldığınız konuda.ne kadar süredir vandasınız?Çok sevindim vanin neresindesiniz içime sindi ama kaç gundur sağlıklı dusunemiyorum isterseniz irtibata geçelim çok mutlu olurum
iyi bari canım yaa maşallahEvet canım gosterdı bıldıgın ucgen seklındeydı, oncekı halınden eser yoktu :)
Çok geçmiş olsun inş güzel haberler verirsin yakında,ben de 2 kez dış gebelik geçirdim ne sorunum olduğunu bilmiyorum o yüzden rahim filmi cektrcem sorunu bi ogrensm içim rahatlatacakne demek Canım birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz benim hsg iyiydi tüpler açıktı yani verilen ilaçlar takılmadan geçti ama rahimde şekil bozukluğu varmış histeroskopiyle onu düzelttiler şimdi beklemedeyiz 24 kasım da olmuştum ameliyatı.
AA öyle mi ben de vandayim tayin nedeniyle,çok geçmiş olsun ben de burda bi turlu iyi bi jinekolog bulamadım maalesef nerdeyse görmediğim doktor kalmadiKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldı m pco var 2 kez tüp bebek 4 kez aşılama ve hepside negatifle sonuçlandı tayin nedeni ile vandayız bundan önceki tedavileri ank Hacettepe ve timur gurganda yaptık şimdide doktor arayışı içindeyim halen çok kararsızim İst teksen çamlıbel ve mustafa aceti çok duydum evet alanındacçok iyi doktorlar var ama bazılarında SSK anlaşması yok maddi açıdan fazla geliyor bide vandan gelip gitmesi sıkıntı o yüzden deneyimlerini zi paylasirsaniz ve karar aaşamasında yardımcı olursanız çok sevinirim
vanda iyi doktor yok sadece oyalıyorlar benceAA öyle mi ben de vandayim tayin nedeniyle,çok geçmiş olsun ben de burda bi turlu iyi bi jinekolog bulamadım maalesef nerdeyse görmediğim doktor kalmadi
Aynen katılıyorum senin sorun neydivanda iyi doktor yok sadece oyalıyorlar bence
Sorun yok denildi hep ama mustafa hocam a gittik.rahimde sorun varmış biraz.ondan olmamış dedi histereskopi oldum ocaktaAynen katılıyorum senin sorun neydi
Ağrım olmadı şükür ama kanama 5 gün sürdüHistetokobi sonrası şekil bozukluğu için olanlar ağrı oldu mu, kanama ...
O zaman rahim filmi cektrmissindirSorun yok denildi hep ama mustafa hocam a gittik.rahimde sorun varmış biraz.ondan olmamış dedi histereskopi oldum ocakta
Kızlar selam ameliyat sonrası ilk muayne mi oldum bişi soleme di dr adetımın 9. Günü tekrar çağırdı ben üstünü giyinmeye kadar çıktı sorcaklar im da soramadim neden çağırdı gıda sizde cagirmismiydi
Ağrı derken şiddetli değil rahmin içinde esneklik oluyor içinde sanki biri tekme atıyor gibi bazenAğrım olmadı şükür ama kanama 5 gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?