Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

banada çatlamış demişti bence o ay yumurtlama olmadı ve ben o ay geç adet oldum 32. gün seninde öyle olmuş olabilir.
Morelım cok bozuldu aklıma bı dunya kotu sey getırdım allahın ıznıyle normale donsem yumurta takıbı yapıcam bıranonce, yanlıs hatırlamıyorsam sende de gebelık soz konusuydu dımı, yanlıs bılıyosam affet benı

Çok tesekkur ederim bilgi verdiğin icin, sende sorun neydi rahim filmin nasıl cikti
ne demek Canım birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz benim hsg iyiydi tüpler açıktı yani verilen ilaçlar takılmadan geçti ama rahimde şekil bozukluğu varmış histeroskopiyle onu düzelttiler şimdi beklemedeyiz 24 kasım da olmuştum ameliyatı.

Sekıl bozuklugu var demıdtı normalde ucgen sekılde olması gerekırken benım ucgenlerden bı taraf tırtıklı ve darmıs hem ucgenın etrafanı duzelltı hemde alanı genıslettı canım
kontrolde rahimin önceki ve yeni hali diye gösterdi mi peki hoca canım??

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldı m pco var 2 kez tüp bebek 4 kez aşılama ve hepside negatifle sonuçlandı tayin nedeni ile vandayız bundan önceki tedavileri ank Hacettepe ve timur gurganda yaptık şimdide doktor arayışı içindeyim halen çok kararsızim İst teksen çamlıbel ve mustafa aceti çok duydum evet alanındacçok iyi doktorlar var ama bazılarında SSK anlaşması yok maddi açıdan fazla geliyor bide vandan gelip gitmesi sıkıntı o yüzden deneyimlerini zi paylasirsaniz ve karar aaşamasında yardımcı olursanız çok sevinirim

hoşgeldin arkadşım sana şöyle söyleyim.biz de tayin sebebi ile vanın ilçesindeyiz ama istanbula mustafa hocama gidiyoruz ki bilmiyorum çalışıyor musun ama ben çalıştığım halde izin alıp gidip geri geliyorum iki günlüğüne.bence sen de mustafa hocamı düşünmelisin derim

Çok sevindim vanin neresindesiniz içime sindi ama kaç gundur sağlıklı dusunemiyorum isterseniz irtibata geçelim çok mutlu olurum

Çok sevindim vanin neresindesiniz içime sindi ama kaç gundur sağlıklı dusunemiyorum isterseniz irtibata geçelim çok mutlu olurum
içinize sinsin mustafa hoca gerçekten işini doğru dürüst yapan bi dr.abimiz o bizim:)tabi neden olmasın yardımcı olbilirim takıldığınız konuda.ne kadar süredir vandasınız?

Çok geçmiş olsun inş güzel haberler verirsin yakında,ben de 2 kez dış gebelik geçirdim ne sorunum olduğunu bilmiyorum o yüzden rahim filmi cektrcem sorunu bi ogrensm içim rahatlatacak

AA öyle mi ben de vandayim tayin nedeniyle,çok geçmiş olsun ben de burda bi turlu iyi bi jinekolog bulamadım maalesef nerdeyse görmediğim doktor kalmadi

Canim belki yumurtlamani takip edecektir.
Kotu dusunme hemen, olumlu dusunelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…