Evet çekildiO zaman rahim filmi cektrmissindir
Yok bende öyle bi ağrı olmadı yaAğrı derken şiddetli değil rahmin içinde esneklik oluyor içinde sanki biri tekme atıyor gibi bazen
Nerde cektrdin pekiEvet çekildi
Antepte çektirdim ben ama ömrümde çektiğim en büyük fiziksel acıydıNerde cektrdin peki
Cok geçmiş olsun kismetse ben de çektirmeyi dusunuyorumAntepte çektirdim ben ama ömrümde çektiğim en büyük fiziksel acıydı
Teşekkürler.tabi cektirmeden tedavi uygulamay ın. Ama iyi bi merkez tercih edin kesinlikle.cunku bu işlemi ağrısız yapan merkezler de mevcut. Ben acele ile çektirmistim .pişman oldum o kadar ağrı cektigimeCok geçmiş olsun kismetse ben de çektirmeyi dusunuyorum
Merhaba canım yumurta takibi olsa söylerdi çünki adetin 9. Günü çağırdı sorun var demezde hayırlısı diyorum sende inşallah hamilesindir hayatım adet gününe kadar bekle benimde 5 gün var adetime ama aynı senin sancılarını yaşıyorum 2 gundurKizlar merhaba
Adetime takvimim programina gore 10 gun var ama 2 gundur karnimda kasiklarimda inanilmaz sanci var.
Bacaklarim ve afedersiniz popom sizliyor.
Gebelik falan olsa bu kadar kisa zamanda belli olur mu ?
Kizlarr nasilsinizz?
Eda canim napiyosun?
Selin canim sen naaptin nasil gidiyor degerlerin ins hayirli haberlerin devami gelir?
Aysen cnm cinsiyeti belli oldu mi bebisin?
Canim icini ferah tut daha cok erken belirti olmasi icin dur bakalim ins hersey yolunda gidecek Allah in izniyle..Merhaba tatlım. Gripten 3 gündür işe gidememiştim ama 2 günde acısını çıkarttılar. İşten çıktım eve gidiyorum 2 günde canım çıktı. En son pazartesi günü grip korkusundan test yapmıştım cnm o da 900 küsür çıkmıştı bi daha da yaptırmadım. Hiç bi belirtim yok. Sadece devamlı yemek yememden mi yoksa iğnelerden mi anlamadım ama karnımda şişlik var. Mümkün olduğunca kendime iyi bakmaya çalışıyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım neler olacak. Geçen seferde hiç bir belirtim yoktu ve olmamıştı Yine belirti yok. Hayırlısı olsun inş
Sen nasılsın cnm? Neler yapıyosun?
Venüs senin ismin ne tatlım? Söylediysen önceden ben unutmuşumdur kusura bakma.
Merhaba daha önce konusmusmuyduk hatrlamadim ama senin hamilelik durumun var miCanim icini ferah tut daha cok erken belirti olmasi icin dur bakalim ins hersey yolunda gidecek Allah in izniyle..
Özel sektorde mi calisiyosun bilmiuorum cmm ama öyle ise ozel sektorun malesef acimasi yok bu yuzden ben atanmak icin ugrasiyorum bi yandan. Allah kolaylik versin cnm yorma kendini senden ve bebeginden onemli degil..
Bu arada benim adim Yasemin cnm :)
Canim icini ferah tut daha cok erken belirti olmasi icin dur bakalim ins hersey yolunda gidecek Allah in izniyle..
Özel sektorde mi calisiyosun bilmiuorum cmm ama öyle ise ozel sektorun malesef acimasi yok bu yuzden ben atanmak icin ugrasiyorum bi yandan. Allah kolaylik versin cnm yorma kendini senden ve bebeginden onemli degil..
Bu arada benim adim Yasemin cnm :)
Merhaba canim konusmadik sanirim yok hamilelik ekimde.histereskopi oldum bekelmedeyiz su anda,Merhaba daha önce konusmusmuyduk hatrlamadim ama senin hamilelik durumun var mi
Bende cook memnun oldum canim.Yasemiinnn cnm çok memnun oldum. Evet tatlım ne yazık ki özel sektör. Her iş acil her işin yetişmesi gereken tarihler var Bide bende iş konusunda titizimdir illa bitecek o iş hahha
Geçen akşam atamalarla ilgili bi haber vardı televizyonda. İnşallah en yakın zamanda atanırsın cnm. En güzeli memurluk
Anladım çok geçmiş olsun sorun neydi senin ogretmen misin bu aradaMerhaba canim konusmadik sanirim yok hamilelik ekimde.histereskopi oldum bekelmedeyiz su anda,
Benim basta sorun yok dediler cnm ama Mustafa hoca rahimde sekil bozuklugu var dedi histereskopi yapti. Bu arada 6 asilama bi tup bebek baska yerlerde hikayem var.Anladım çok geçmiş olsun sorun neydi senin ogretmen misin bu arada
Ben 2 kez dış gebelik geçirdim sebebi belli değil rahim filmi cektrip mustafa hocaya gtmeyi düşünüyorum ben de,bu arada ben de öğretmenim 8 yıl özelde calstim bu sene kpssye hazirlaniyorum dersaneye gidiyorumBenim basta sorun yok dediler cnm ama Mustafa hoca rahimde sekil bozuklugu var dedi histereskopi yapti. Bu arada 6 asilama bi tup bebek baska yerlerde hikayem var.
Senin sorunun neydi histereskopi mi oldun sende?
Evt cnm ogretmenim ama atanmadim henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?