Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Benim de asilamamin bi tanesi dis gebelikle sonuclandi. Rahim filmini hoca heryerdekini begenmiyor haberiniz olsun son teknoloji olmasi lazim. Ben ecomar da cektirdim hic aci duymuyosunuz bilginiz olsun istanbul mecidiyekoyde.
Ben de bu yil kpss ye hazirlaniyorum dershaneye gidiyorum yorucu oluyor hakkimizda hayirlisi meslektaslarim :)

Merhaba kızlar bende eğitim fak. mezun uyum:) atanamayinca alanında p3 ile memurluğu kaxandim , ama yinede gözüm öğretmenlikte. Ben de bu yıl KPSS te giricem, kimbilir belki hem bebis hem de atama olur, ben ocakta histeroskopi oldum,mart ayında kontrole gideceğim,tüp düşünüyoruz ama belki de kendiliğinden olur, doktor beyin face grubunda biri aralıkta histeroskopi olmuş ve bu ay hamile kalmis,

Amin inş hayırlısı olsun hakkımızda ben de duydum echomari artık yazın gidip cektririm o zaman buradaki cihazlara pek güvenmiyorum çünkü branşın ne bu arada

Dış gebelikle sonuçlanma sebebi olarak ne söyledi mustafa bey

Senin hikayen nedir ne zamandir coxuk istiyorsin mustafa hoca ne dedi?

Cnm 6 aşılamayı sen mi istedin? Ben 2 aşılamadan sonra tüpe geçtim hemen. Dr daha fazla aşılamaya gerek yok demişti.

Cnm 6 aşılamayı sen mi istedin? Ben 2 aşılamadan sonra tüpe geçtim hemen. Dr daha fazla aşılamaya gerek yok demişti.
Canim bizde sorun gozukmedigi icin doktor 5 asilama yapalim dedi sonrasinda en son istersen 1 tane daha yapabiliriz dedi bende istedim ama olmadi bosuna yaptirdik. Sorun rahimdeymis meger..

A aysennnn31 napıyosun tatlımm bebişin cinsiyeti belli oldu mu.hersey yolunda umarım
İyiyim canım çok şükür temizlik yapiyodum artık normal hayat döndüm bi süre kötüydum canim bulantilar falan şimdi turp gibiyim iştahım açıldı artık bebis 4 aya yaklaştı canim bu ay belli olacak cinsiyeti haftaya gideceğim inşallah doktora 3 aylıkken gittiğimde kesin degil ama kiz gibi dedi doktor hayırlısı bakalim canim. Allah tez zamanda herkese versin sen neler yapiyosun canin

Dis gebelik olmasinin sebebini buyuk ihtimal rahim seklinden dolayi dedi hoca.
Bransim cografya sizin ne kizlar.
Inanin benim icin 2 Planda atanmak.
Tekrar çok geçmiş olsun cnm benim de belki rahimde şekil bozukluğu vardır ben iki kere sukur çok kolay hamile kldim ama olmadı malesef,benim bransim İngilizce 8 yıl ozelden sonra ilk kez kpssye hazirlaniyorum

Canim bizde sorun gozukmedigi icin doktor 5 asilama yapalim dedi sonrasinda en son istersen 1 tane daha yapabiliriz dedi bende istedim ama olmadi bosuna yaptirdik. Sorun rahimdeymis meger..
Banada ilk gittiğim doktorlar ilk başta direk tüp yaptır demişti ama hiç bir sorun yok diyorlardı hal böyle olunca iki aşılama yapıldı ve umudum çoktu ama olmadı. Keşke tedavinin ilk başında mustafa hocayla tanışsaydık. Kader kısmet herşey. Canım inşallah hepimiz bir gün evlatlarımızı kucağımıza alırız. O zaman gelince bugunlerin hepsini unutucaz inş.

Ayy maşallah arkadaşımm☺ne guzell artık hayat normale dönmüş senin için. Inşallah sağ selim dogar bebisin.darisi bizlere sonra da. histereskopi sonrasi ilk adetinde kanamanin yogunlugu nasıldı canm?

Tatlım ilk zamanlarda bi belirtin falan varmıydı?

Senin hikayen nedir ne zamandir coxuk istiyorsin mustafa hoca ne dedi?
Ben bir yildir korunmuyorum ama çocuk olmadı, yaşım 35 zaman konusu da ayrı bir olumsuzluk, rahim filmini gönderdim whatsapp ile Mustafa Hocaya, o da küçük pruzler var dedi, histeroskopi yaptı, ancak şimdiye kadar hicbir doktor rahimde sekil bozukluğu var vs dememisti,

Kizlar siirten çıktım yolagidiom istanbula. Yarin histeroskopi sonrasi ilk kontrol var dua edin duzelmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…