Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

[Qocakta olmustumUOTE="zubidubi82, post: 45169537, member: 731647"]Yolun açık olsun canım, ne zaman histeroskopi olmuştun? Tüp mu düşünüyorsunuz?[/QUOTE]
Yolun açık olsun canım, ne zaman histeroskopi olmuştun? Tüp mu düşünüyorsunuz?
1 ocakta olmustum. Mustafa hoca tup derse tup yaptiracaz canim

[Qocakta olmustumUOTE="zubidubi82, post: 45169537, member: 731647"]Yolun açık olsun canım, ne zaman histeroskopi olmuştun? Tüp mu düşünüyorsunuz?

1 ocakta olmustum. Mustafa hoca tup derse tup yaptiracaz canim[/QUOTE]

Hakkında hayırlısı olsun cnm

Kanamam var kanlı canlı kan. Yakındaki hastaneye gidip test yaptırdım başka ne yapabilirim. Hemşireyle konuştum test sonucunu görelim dedi. Hiç iyi değilim. Bebeğim gidiyor sanırım

TE="karamsarsln, post: 45183160, member: 638398"]Kanamam var kanlı canlı kan. Yakındaki hastaneye gidip test yaptırdım başka ne yapabilirim. Hemşireyle konuştum test sonucunu görelim dedi. Hiç iyi değilim. Bebeğim gidiyor sanırım[/QUOTE]
İnşallah hiç bi sey olmaz rabbim büyük mustafa hocayla bi irtibata girsen

Merhaba arkadaslar 15 ocakta histeroskipi oldum cuma gunu ilaclarim bitti. Ilac bittikten kac gun sonra regl olunuyor?

Kanamam var kanlı canlı kan. Yakındaki hastaneye gidip test yaptırdım başka ne yapabilirim. Hemşireyle konuştum test sonucunu görelim dedi. Hiç iyi değilim. Bebeğim gidiyor sanırım
Canim mustafa hocayi ara bence cunku bu tip durumlarda hoca hemen yardimci oluyor. Allah im bebegini sana bagislasin dua edicem. Bi kisinin daha boyle olmistu cnm mustafa hoca yaynlamisti yazismalarini ama bisey olmadi sukur ins seninde normal bi kanamadir cnm hastanedemisin su an

Gülen hemşireylede mustafa hocaylada konuştum. Muayene olmayı tavsiye etmediler. Coraspini kes ve yat dinlen dediler. Düşük riskine karşı iğne falan vermediler. Test sonucumda güzel çıktı. Geçen seferde yüksek çıkıyordu ama bebek yaşamadı. Düşük riskine karşı iğne yapılsa ne zararı var ki? Gerçi mustafa hoca sadece yat dinlen dedi. Valla beynim durdu. Şimdi kafama göre iğne yaptırmam hiç doğru olmaz. Bugun bi arkadaşımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim doğal yolla ikiz olabilirmiş. Doktoru düşük tehlikesi olmadığı halde iğne vermiş. Çok kafan karıştı. Hiç sağlıklı düşünemiyorum. Belkide hemşirenin dediği gibi tutunma kanamasıdır. Yatıp dinlensem düzelecek herşey

Canım inşallah tehlikeli bi durum yoktur. Bende de ilk zamanlar leke geldı okuldan bi geldim baktım baya leke olmus çok korkup ertesi gün doktoruma gittim hemen. Düşük tehlikesi olabilir diye bi tane jel kullandım progesteron kullandım ve ıgne oldum canin okula falan gitmedim hiç bi is yapmadan uzandım sadece canim sende bol bol dinlen

Canim ben olsam hoca ne diyorsa onu yapardim kafana gore bisey yapma cunku hikayeni vs.. biliyor sen yat dinlen bol bol bisey yapma nasil azalma vardir ins kanamanda bi cok kiside oluyo cnm stresde yapma

Cnm durdu mu. Kanaman ne testı yaptın oekı ne cıktı ayyy bebegın senınlefır ıns cnm uzulme sakın ya sen keseyı gormus muydun cnm

canım inşallah bebeğin bırakmaz sizi dua edicem senin için

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki.. Cuma günü yaşadım felaket bir kanama.. Mustafa hocam ve gülen hemşire yat dinlen düşeceği varsa ne yapsan düşer dedi.. Verecek olan Allah canım.. Benim ikiz bebeklerim gitti moralini bozma.. Pozitif düşünmeye çalış bol bol yat dinlen canım.. Dualarım seninle

Merhaba ardaslar bi sorum olacakti .mustada hocaya gitmeden randevunuzi teyit ediyor musunuz .yoksa iptal irsa onlar ariyor mu .aramaya korkuyorum iptal olir diye

Canim yeni gördüm çok geçmiş olsun insallah iyisidir sen ve bebisin

N nilufero V venuskiz A aysennnn31 E eda111 didim09 P Prenseslerim2 semiramelek S saffiye

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Dün akşam gebelik testi sonucum 14360 çıktı 23. Günümdü. Hemşire değerimin iyi olduğunu coraspini kesip yatıp dinlenmemi söyledi. Mustafa hocada aynı şeyleri söyledi. Bugun hemşireyle tekrar konuşup crinone jele güvenmiyorum iğneye geçmek istiyorum dedim 'siz bilirsiniz içiniz rahat edecekse iğneye başlayın' dedi. Bende en azından bir haftalığına iğneye başlıcam bugun. Haftaya tekrardan jele geçerim. Kanı görünce beynimden vurulmuşa döndüm neyseki dün akşamdan beri kanamam yok kızlar. Ama nedense umudumuda kaybettim gidicek gözüyle bakıyorum Tedavinin her aşaması ayrı bir stres ayrı bi sorun

P Prenseslerim2 cnm geçmiş olsun çok üzüldüm. Seni hatırlatıp üzmek istemem ama Ne zaman oldu bu olay? Kaç haftalıktı?

Benim bi arkadaşımda ilk haftalarda kanama geçirmiş. Doktoru hemen hastaneye yatırıp iğne ve serum takviyesi vermiş. Bebeğin düşeceği varsa biz ne yaparsak yapalım düşer demiş doktoru. Yinede önlemlerini almışlar. Çok şükür bebeği şuanda kucağında.

Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.

CNM BENM BAK HERSEY YOLNDADR INSSS PIS KANI DISARI ATIORDUR VUCUD KESEYI GORDUNZ DEIL MI KUZUM SIZ

CNM BENM BAK HERSEY YOLNDADR INSSS PIS KANI DISARI ATIORDUR VUCUD KESEYI GORDUNZ DEIL MI KUZUM SIZ
Canım hiç birşeyi görmedim daha. Hoca 3 hafta sonra kese ve kalp atışı için gel demişti. Bir haftası geçti 2 hafta var daha kontrole gitmeme. Ama akşama iğnem için hastaneye gidicem gitmişken ordaki bi dr üstten muayene olmayı planlıyorum. En azından kese var mı onu bi öğreneyim. Gideyim dimi cnm?

2 gün oldu canım daha yeni.. 5+2 olmuştuk.. 16. Gün değerim 4152 idi.. Kanamayla bebeğimin biri düşmüş diğerininde kesesi bozuk dediler.. Oda bırakmış beni dün öğrendim.. Mustafa hocam dondurulmuşlarda böyle sıkıntı olabiliyor dedi ama ben hiç duymadım.. Şimdi diğer keseyi düşük yapmayı bekliyorum.. Negatif sonuç alsam böyle üzülmezdim.. Bebeklerim beni neden bıraktı anlayamadım pgt bile yapılmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…