Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

VALLA CNM BEN SENIN YERINDE OLSAM MUANE ICIN BU KADAR BEKLEMEZDIM :d:d:

COK UZULDUMM YAAA YA ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN LAB COK ONEMLIYMIS CNM DONDRULMUS EMRIOLARDA YA INSS RABBIM TEZ ZMANDA BEBGINI KUCAGINA ALMAYI NASI P EDER INS

COK UZULDUMM YAAA YA ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN LAB COK ONEMLIYMIS CNM DONDRULMUS EMRIOLARDA YA INSS RABBIM TEZ ZMANDA BEBGINI KUCAGINA ALMAYI NASI P EDER INS
İnşallah canım o embriyolarımı mustafa hocama bahçeciden getirmiştim.. Oranın labaratuarına en iyisi diyorlar.. Ne düşüneceğimi şaşırdım.. Amin canım inşş hepimizi

İnşallah canım o embriyolarımı mustafa hocama bahçeciden getirmiştim.. Oranın labaratuarına en iyisi diyorlar.. Ne düşüneceğimi şaşırdım.. Amin canım inşş hepimizi
CNM YA BENDE BAHCECIYLE BU HAFTA GORUSMEYE GIDECEGIM BIDE ACIBADEMLE SEN BUNLARDA YAPTRIDIN MI MEMNUN KALDIN MI YADA DUYUM ALDIN MI BULENT TIRASLA ILGILI

Çook ama çoook üzüldüm cnm. Allah yardımcın olsun. Tek açıklaması bumuymuş peki? Kanaman var mı cnm?
Dondurulmuşun kaldı mı?

Medipolde tüp bebek ve pgt ne kadar fiyatı bilen varmı peki?

Cnm pgt hakkında bilgim yok ama tüp bebek raporlu 4000 tl ilaçlarada 500 tl verdim. Raporsuz 5000 tl ilaçlarda 3000 tl yi buluyor sanırım. Bana yazılan ilaçların raporsuz fiyatını eczaneye sorduğumda 3000 tl demişti

Arkadaşlar bende kısmet olursa mustafa acet e facebook hsg gönderdim histeroskopi ve laparoskopi önerdi. Bana işlem ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz. Birde hoca dedi ama ben nasıl randevu alacağım

Canim bugun senin icin dua ettim neyseki kanaman durmus cok sevindim ins guzel olacak hersey. Cnm icin rahat edecekse baktir ustten ama zamani gelmemiski daha kesenin hoca 3 hafta vermis, ama bu durum seni strese sokuyosa rahatlat kafani..

Ah cnm ya cok uzuldum Rabbim bi daha yasatmasin. Sorun neydi cnm histereskopi olmusmuydun sen Mustafa hoca da ?

Arkadaşlar bende kısmet olursa mustafa acet e facebook hsg gönderdim histeroskopi ve laparoskopi önerdi. Bana işlem ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz. Birde hoca dedi ama ben nasıl randevu alacağım
medipolün internet sitesindeki telefonda muayene için randevu alıyorsun muayeneye giderken hsg mi de götür yanın da ama randevuyu en aşağı 2 ay sonrasına veriyorlar buna hazır ol. ben de 24 kasım da histeroskopi oldum çok kolay bi operasyon aynı gün taburcu oldum 2700 tl ücret ödedim ama yeni yılda zam gelmiş olabilir ayrıca doktorun muayene ücreti 170 tl.

AAA ben 27 Ocakta oldum 3250 ödedim, kazık mı yedim şimdi :)

[Qocakta olmustumUOTE="zubidubi82, post: 45169537, member: 731647"]Yolun açık olsun canım, ne zaman histeroskopi olmuştun? Tüp mu düşünüyorsunuz?

1 ocakta olmustum. Mustafa hoca tup derse tup yaptiracaz canim[/QUOTE]
Ne yaptın canım, kontrol nasıl geçti, hoca ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…