VALLA CNM BEN SENIN YERINDE OLSAM MUANE ICIN BU KADAR BEKLEMEZDIM :d:d:Canım hiç birşeyi görmedim daha. Hoca 3 hafta sonra kese ve kalp atışı için gel demişti. Bir haftası geçti 2 hafta var daha kontrole gitmeme. Ama akşama iğnem için hastaneye gidicem gitmişken ordaki bi dr üstten muayene olmayı planlıyorum. En azından kese var mı onu bi öğreneyim. Gideyim dimi cnm?
COK UZULDUMM YAAACanım seni öyle iyi anlıyorum ki.. Cuma günü yaşadım felaket bir kanama.. Mustafa hocam ve gülen hemşire yat dinlen düşeceği varsa ne yapsan düşer dedi.. Verecek olan Allah canım.. Benim ikiz bebeklerim gittimoralini bozma.. Pozitif düşünmeye çalış bol bol yat dinlen canım.. Dualarım seninle
İnşallah canım o embriyolarımı mustafa hocama bahçeciden getirmiştim.. Oranın labaratuarına en iyisi diyorlar.. Ne düşüneceğimi şaşırdım.. Amin canım inşş hepimiziCOK UZULDUMM YAAAYA ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN LAB COK ONEMLIYMIS CNM DONDRULMUS EMRIOLARDA YA INSS RABBIM TEZ ZMANDA BEBGINI KUCAGINA ALMAYI NASI P EDER INS
CNM YA BENDE BAHCECIYLE BU HAFTA GORUSMEYE GIDECEGIM BIDE ACIBADEMLE SEN BUNLARDA YAPTRIDIN MI MEMNUN KALDIN MI YADA DUYUM ALDIN MI BULENT TIRASLA ILGILIİnşallah canım o embriyolarımı mustafa hocama bahçeciden getirmiştim.. Oranın labaratuarına en iyisi diyorlar.. Ne düşüneceğimi şaşırdım.. Amin canım inşş hepimizi
2 gün oldu canım daha yeni.. 5+2 olmuştuk.. 16. Gün değerim 4152 idi.. Kanamayla bebeğimin biri düşmüş diğerininde kesesi bozuk dediler.. Oda bırakmış beni dün öğrendim.. Mustafa hocam dondurulmuşlarda böyle sıkıntı olabiliyor dedi ama ben hiç duymadım.. Şimdi diğer keseyi düşük yapmayı bekliyorum.. Negatif sonuç alsam böyle üzülmezdim.. Bebeklerim beni neden bıraktı anlayamadımpgt bile yapılmıştı..
VALLA CNM BEN SENIN YERINDE OLSAM MUANE ICIN BU KADAR BEKLEMEZDIM :d:d:
Medipolde tüp bebek ve pgt ne kadar fiyatı bilen varmı peki?
Mrb bende histeroskopi yaptıracağım fiyat bilgisi ve işlemle ilgili bilgi istiyorum yardimci olabilir misinizMerhaba arkadaslar 15 ocakta histeroskipi oldum cuma gunu ilaclarim bitti. Ilac bittikten kac gun sonra regl olunuyor?
Canim bugun senin icin dua ettim neyseki kanaman durmus cok sevindim ins guzel olacak hersey. Cnm icin rahat edecekse baktir ustten ama zamani gelmemiski daha kesenin hoca 3 hafta vermis, ama bu durum seni strese sokuyosa rahatlat kafani..@nilufero V venuskiz @aysennnn31 E eda111didim09 P Prenseslerim2 @semiramelek @saffiye
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Dün akşam gebelik testi sonucum 14360 çıktı 23. Günümdü. Hemşire değerimin iyi olduğunu coraspini kesip yatıp dinlenmemi söyledi. Mustafa hocada aynı şeyleri söyledi. Bugun hemşireyle tekrar konuşup crinone jele güvenmiyorum iğneye geçmek istiyorum dedim 'siz bilirsiniz içiniz rahat edecekse iğneye başlayın' dedi. Bende en azından bir haftalığına iğneye başlıcam bugun. Haftaya tekrardan jele geçerim. Kanı görünce beynimden vurulmuşa döndüm neyseki dün akşamdan beri kanamam yok kızlar. Ama nedense umudumuda kaybettim gidicek gözüyle bakıyorum Tedavinin her aşaması ayrı bir stres ayrı bi sorun
P Prenseslerim2 cnm geçmiş olsun çok üzüldüm. Seni hatırlatıp üzmek istemem ama Ne zaman oldu bu olay? Kaç haftalıktı?
Benim bi arkadaşımda ilk haftalarda kanama geçirmiş. Doktoru hemen hastaneye yatırıp iğne ve serum takviyesi vermiş. Bebeğin düşeceği varsa biz ne yaparsak yapalım düşer demiş doktoru. Yinede önlemlerini almışlar. Çok şükür bebeği şuanda kucağında.
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.
Ah cnm ya cok uzuldum Rabbim bi daha yasatmasin. Sorun neydi cnm histereskopi olmusmuydun sen Mustafa hoca da ?2 gün oldu canım daha yeni.. 5+2 olmuştuk.. 16. Gün değerim 4152 idi.. Kanamayla bebeğimin biri düşmüş diğerininde kesesi bozuk dediler.. Oda bırakmış beni dün öğrendim.. Mustafa hocam dondurulmuşlarda böyle sıkıntı olabiliyor dedi ama ben hiç duymadım.. Şimdi diğer keseyi düşük yapmayı bekliyorum.. Negatif sonuç alsam böyle üzülmezdim.. Bebeklerim beni neden bıraktı anlayamadımpgt bile yapılmıştı..
medipolün internet sitesindeki telefonda muayene için randevu alıyorsun muayeneye giderken hsg mi de götür yanın da ama randevuyu en aşağı 2 ay sonrasına veriyorlar buna hazır ol. ben de 24 kasım da histeroskopi oldum çok kolay bi operasyon aynı gün taburcu oldum 2700 tl ücret ödedim ama yeni yılda zam gelmiş olabilir ayrıca doktorun muayene ücreti 170 tl.Arkadaşlar bende kısmet olursa mustafa acet e facebook hsg gönderdim histeroskopi ve laparoskopi önerdi. Bana işlem ve fiyat konusunda bilgi verir misiniz. Birde hoca dedi ama ben nasıl randevu alacağım
AAA ben 27 Ocakta oldum 3250 ödedim, kazık mı yedim şimdi :)medipolün internet sitesindeki telefonda muayene için randevu alıyorsun muayeneye giderken hsg mi de götür yanın da ama randevuyu en aşağı 2 ay sonrasına veriyorlar buna hazır ol. ben de 24 kasım da histeroskopi oldum çok kolay bi operasyon aynı gün taburcu oldum 2700 tl ücret ödedim ama yeni yılda zam gelmiş olabilir ayrıca doktorun muayene ücreti 170 tl.
[Qocakta olmustumUOTE="zubidubi82, post: 45169537, member: 731647"]Yolun açık olsun canım, ne zaman histeroskopi olmuştun? Tüp mu düşünüyorsunuz?
yeni yıl zammına denk gelmişsiniz anlaşılan :)AAA ben 27 Ocakta oldum 3250 ödedim, kazık mı yedim şimdi :)
yeni yıl zammına denk gelmişsiniz anlaşılan :)
yok Canım ben 2700 tl ye oldumSen de mi 3250 TL'ye histeroskopi oldun canım
Yaa Si neden histeroskopi oldunuz acabaSen de mi 3250 TL'ye histeroskopi oldun canım
rahim de şekil bozukluğu vardı.Yaa Si neden histeroskopi oldunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?