- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Evet canım oldum histerıskopi ondan sonrada dondurulmuş transferi oldum.. Sorunum aslında yok canım ben ve eşim taşıyıcıyım sağlıklı çocuğum olması için pgt yaptırıp tüp bebek denedik 3. Denememdi ama yarıda kaldıAh cnm ya cok uzuldum Rabbim bi daha yasatmasin. Sorun neydi cnm histereskopi olmusmuydun sen Mustafa hoca da ?
Evet canım ilk 2 denememi bahçecide yaptırdım olmadı.. 3. Denemeyi embroları bahçeciden getirerek mustafa hocamda denedik..CNM YA BENDE BAHCECIYLE BU HAFTA GORUSMEYE GIDECEGIM BIDE ACIBADEMLE SEN BUNLARDA YAPTRIDIN MI MEMNUN KALDIN MI YADA DUYUM ALDIN MI BULENT TIRASLA ILGILI
Kanamam yok canım ama olmasını bekliyorum.. Düşük yapmam gerekiyormuş olmazsa kürtaj olmalısın dedi mustafa hocam.. Dondurulmuşum yok canım bitti hepsi.. Şu ana kadar 40.000 lira harcadım ama yok olmadı.. Bomboş kaldımÇook ama çoook üzüldüm cnm. Allah yardımcın olsun. Tek açıklaması bumuymuş peki? Kanaman var mı cnm?
Dondurulmuşun kaldı mı?
Allah yardımcınız olsun her şeyin hayırlısı Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinEvet canım ilk 2 denememi bahçecide yaptırdım olmadı.. 3. Denemeyi embroları bahçeciden getirerek mustafa hocamda denedik..
Kanamam yok canım ama olmasını bekliyorum.. Düşük yapmam gerekiyormuş olmazsa kürtaj olmalısın dedi mustafa hocam.. Dondurulmuşum yok canım bitti hepsi.. Şu ana kadar 40.000 lira harcadım ama yok olmadı.. Bomboş kaldım
Cnm bahcecıden memnun kalmadın mıEvet canım ilk 2 denememi bahçecide yaptırdım olmadı.. 3. Denemeyi embroları bahçeciden getirerek mustafa hocamda denedik..
Kanamam yok canım ama olmasını bekliyorum.. Düşük yapmam gerekiyormuş olmazsa kürtaj olmalısın dedi mustafa hocam.. Dondurulmuşum yok canım bitti hepsi.. Şu ana kadar 40.000 lira harcadım ama yok olmadı.. Bomboş kaldım
Şimdi tüp bebek mi yoksa normal gebeliği mi bekliyorsunuzrahim de şekil bozukluğu vardı.
Canim tasiyici ne demek genleriniz mi uyusmuyor? Cnm umutsuzluga kapilma bak bunda poztifi gormussun iste bu da bi gelisme ins olacak Rabbim en kisa zamanda guldursun yuzunuEvet canım oldum histerıskopi ondan sonrada dondurulmuş transferi oldum.. Sorunum aslında yok canım ben ve eşim taşıyıcıyım sağlıklı çocuğum olması için pgt yaptırıp tüp bebek denedik 3. Denememdi ama yarıda kaldı
Evet canım ilk 2 denememi bahçecide yaptırdım olmadı.. 3. Denemeyi embroları bahçeciden getirerek mustafa hocamda denedik..
Çook ama çoook üzüldüm cnm. Allah yardımcın olsun. Tek açıklaması bumuymuş peki? Kanaman var mı cnm?
Dondurulmuşun kaldı mı?
Canim bugun senin icin dua ettim neyseki kanaman durmus cok sevindim ins guzel olacak hersey. Cnm icin rahat edecekse baktir ustten ama zamani gelmemiski daha kesenin hoca 3 hafta vermis, ama bu durum seni strese sokuyosa rahatlat kafani..
Allah razı olsun bitanemCanim bugun senin icin dua ettim neyseki kanaman durmus cok sevindim ins guzel olacak hersey. Cnm icin rahat edecekse baktir ustten ama zamani gelmemiski daha kesenin hoca 3 hafta vermis, ama bu durum seni strese sokuyosa rahatlat kafani..
Canım yeni okudum yazdıklarını içim cız etti okurken o kadar yoğunlaşmışım ki eşim seslendiğinde sıçradım sanki seninle aynı duyguları yaşadım gerçi ben hiç pozitif görmedim ama eminim çok zor olurdu bebeklerimiz inatçı çıktı gelmediler uzun süre ama gelince de yine inatçı çıkıp tutunsunlar sımsıkı inşallah bırakmasın annesini inşallah şu riskli zamanlar çabucak geçer sanki zaman da geçmiyor ama bir bakmışsın 3 aylık olmuş derken 5 aylık 7 aylık zaman doldu 9 aylık bir bakmışsın kollarının arasında sımsıkı tutuyorsun pembe teniyle inşallah duamızı yaşarken buluruz tez zamanda Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder inşallah
Evet canım ilk 2 denememi bahçecide yaptırdım olmadı.. 3. Denemeyi embroları bahçeciden getirerek mustafa hocamda denedik..
Ne yaptın canım, kontrol nasıl geçti, hoca ne dedi?[/QUOTE]UOTE="zubidubi82, post: 45201972, member: 731647"]1 ocakta olmustum. Mustafa hoca tup derse tup yaptiracaz canim
valla canım bakalım hayırlısı doktor bey bize bir 4 ay bekleyin dedi olmazsa tüp bebek yaptırcaz galiba çünkü benim yaşım geçiyor maalesef. ayrıca bu gün adet olma günüm bakalım ne olacak hakkımız da hayırlısı.Şimdi tüp bebek mi yoksa normal gebeliği mi bekliyorsunuz
İnşallah adet olmazsın senin yasin kaç ben 32 yasindayim yeni dış gebelik gecirdim 4 ay öncede kürtaj oldum zaten dr hsg gönderdim histeroskopi dedi. Kaç yasındasın ve kaç yıllık evlisinizvalla canım bakalım hayırlısı doktor bey bize bir 4 ay bekleyin dedi olmazsa tüp bebek yaptırcaz galiba çünkü benim yaşım geçiyor maalesef. ayrıca bu gün adet olma günüm bakalım ne olacak hakkımız da hayırlısı.
ben 30 yaşındayım 4 yıllık evliyiz 3 yıldır bebek istiyoruz bebek kaybımız olmadı inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.İnşallah adet olmazsın senin yasin kaç ben 32 yasindayim yeni dış gebelik gecirdim 4 ay öncede kürtaj oldum zaten dr hsg gönderdim histeroskopi dedi. Kaç yasındasın ve kaç yıllık evlisiniz
Cnm iyi dusun iyi olsun rabbim.sana bu sefer nasip edecek ins o guzel duyguyu ben buna inaniyorum .Bende de geçen sefer kanama olmamıştı. Bekledik kendiliğinden düşmeyince kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Tatlım ne diyeceğimi inan bilemiyorum. Sorun yokken neden olmaz anlayamıyorum. Kısmetimizde mi yok diyorum bazen. Acaba dondurulmuşları taşırken mi bir sorun oldu. Rahimde iyiymiş.
Allah'ım sana en yakın zamanda çifter çifter sağlıklı bebekler nasip etsin cnm. Hepimize nasip etmiş olsun inş.
Televizyonda görüyorum tuvalette doğurup atıyorlar deli oluyorum. Biz bu kadar uğraşırken millet çöpe atıyor çocuğunu. Bizimde imtihanımız buymuş sanırım. Allah başka dertler vermesin.
Bizde 30 bin tl para harcadık bu zamana kadar. Allah yardımcımız olsun
Dün gece azda olsa yine kanamam oldu.
Ahh cnm benim inşallah dediğin gibi olur. O günleri göremicekmişim gibi geliyor ama Allah büyük inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?