Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Aminn canım inşallah tekrar denemeye ne gücüm var nede param var.. İçim yanıyor çokkk.. Ama elden gelen bişey yok.. Rabbim büyük bizide görsün Allahım..

Kızlar slmlar bende mustafa hocaya gitmek istiyorum ama herkese histeriskopi mi ne ondan yaptırmis sanrm herkese yapiomu yoksa rahim bozukluğu olanlara mi yapio

UOTE="zubidubi82, post: 45201972, member: 731647"]1 ocakta olmustum. Mustafa hoca tup derse tup yaptiracaz canim
Ne yaptın canım, kontrol nasıl geçti, hoca ne dedi?[/QUOTE]
Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu[/QUOTE]

Ne yaptın canım, kontrol nasıl geçti, hoca ne dedi?
Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu[/QUOTE][/QUOTE]
Geçmiş olsun canım, peki bu işlem için ücret odedin mi yoksa sadece muayene ücreti mi ödedi n? Simdi programda ne var, tüpe basliyacak misiniz?

Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu
[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım, peki bu işlem için ücret odedin mi yoksa sadece muayene ücreti mi ödedi n? Simdi programda ne var, tüpe basliyacak misiniz?[/QUOTE]
Histeroskopi sonrasi yatıyor musunuz sadece histeroskopi mi yoksa laparoskopi histeroskopi beraber mi yapıldı

Kızlar slmlar bende mustafa hocaya gitmek istiyorum ama herkese histeriskopi mi ne ondan yaptırmis sanrm herkese yapiomu yoksa rahim bozukluğu olanlara mi yapio
Sanırım herkese yapıyo ama önce hsg istiyor bildiğim kadarıyla

Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu
Geçmiş olsun canım peki bu düzeltmeye ücret ödeniyor mu yine[/QUOTE]
212 tl odedim canım sagol[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım düzeltmeye ağrı sancı acı oluyormu bende ilk muayne de sorun var dedi ams sorunu söylemedi belki senin gibidir duzelticek bişi vardir

Geçmiş olsun canım peki bu düzeltmeye ücret ödeniyor mu yine[/QUOTE]
212 tl odedim canım sagol[/QUOTE]
Sen ne zaman histeroskopi olmustun ki canim

Aminn canım inşallah tekrar denemeye ne gücüm var nede param var.. İçim yanıyor çokkk.. Ama elden gelen bişey yok.. Rabbim büyük bizide görsün Allahım..

Haklısın inan hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz. Allah'ım inşallah doğal yollarla gebeliği nasip eder inşallah cnm. Öyle güzel günler gelsin ki bu yaşadıklarımızı bizlere unuttursun

Kızlar en son dün gece azıcık bi kanamam oldu. Bugunde kahve lekelenmelerim oldu. Bu iyi bişey mi acaba? Ayağa kalkmaya korkuyorum birşey olcak diye.

Cnm suan kac haftalik bebisin benim.bildigim.6 haftalik olana kadar kahverengi lekelenmeler normal

Cnm pazartesi akşamı kanamam oldu. Bide dün gece çok az kanama oldu. Bugunde kahve lekelenmeye çevirdi. Bugun 5+3 oldum. Daha hiç muayenede olmadım. İnsan ister istemez korkuyor cnm

Cnm pazartesi akşamı kanamam oldu. Bide dün gece çok az kanama oldu. Bugunde kahve lekelenmeye çevirdi. Bugun 5+3 oldum. Daha hiç muayenede olmadım. İnsan ister istemez korkuyor cnm
( canim umarim daha iyisindir yazdiklarini görünce üzüldüm..bol bol dua ins Rabbim yüzünü güldürecek seninde..

Iyi aksamlar arkadslar mustafa hocada histereskopi fiyati ne kadar acaba bilen varsa cvp verirse sevinirim..tskler simdidenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…