- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Canım bahçeci iyi ancak doktorum çok yoğun yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum açıkçası..Cnm bahcecıden memnun kalmadın mı
Aminn canım inşallah tekrar denemeye ne gücüm var nede param var.. İçim yanıyor çokkk.. Ama elden gelen bişey yok.. Rabbim büyük bizide görsün Allahım..Bende de geçen sefer kanama olmamıştı. Bekledik kendiliğinden düşmeyince kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Tatlım ne diyeceğimi inan bilemiyorum. Sorun yokken neden olmaz anlayamıyorum. Kısmetimizde mi yok diyorum bazen. Acaba dondurulmuşları taşırken mi bir sorun oldu. Rahimde iyiymiş.
Allah'ım sana en yakın zamanda çifter çifter sağlıklı bebekler nasip etsin cnm. Hepimize nasip etmiş olsun inş.
Televizyonda görüyorum tuvalette doğurup atıyorlar deli oluyorum. Biz bu kadar uğraşırken millet çöpe atıyor çocuğunu. Bizimde imtihanımız buymuş sanırım. Allah başka dertler vermesin.
Bizde 30 bin tl para harcadık bu zamana kadar. Allah yardımcımız olsun
Dün gece azda olsa yine kanamam oldu.
Ne yaptın canım, kontrol nasıl geçti, hoca ne dedi?[/QUOTE]UOTE="zubidubi82, post: 45201972, member: 731647"]1 ocakta olmustum. Mustafa hoca tup derse tup yaptiracaz canim
Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu[/QUOTE]Ne yaptın canım, kontrol nasıl geçti, hoca ne dedi?
Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu[/QUOTE][/QUOTE]Ne yaptın canım, kontrol nasıl geçti, hoca ne dedi?
[/QUOTE]Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu
Sanırım herkese yapıyo ama önce hsg istiyor bildiğim kadarıylaKızlar slmlar bende mustafa hocaya gitmek istiyorum ama herkese histeriskopi mi ne ondan yaptırmis sanrm herkese yapiomu yoksa rahim bozukluğu olanlara mi yapio
Geçmiş olsun canım peki bu düzeltmeye ücret ödeniyor mu yine[/QUOTE]Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu
Geçmiş olsun canım peki bu düzeltmeye ücret ödeniyor mu yine[/QUOTE]Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu
Aminn canım inşallah tekrar denemeye ne gücüm var nede param var.. İçim yanıyor çokkk.. Ama elden gelen bişey yok.. Rabbim büyük bizide görsün Allahım..
Cnm suan kac haftalik bebisin benim.bildigim.6 haftalik olana kadar kahverengi lekelenmeler normalKızlar en son dün gece azıcık bi kanamam oldu. Bugunde kahve lekelenmelerim oldu. Bu iyi bişey mi acaba? Ayağa kalkmaya korkuyorum birşey olcak diye.
Cnm suan kac haftalik bebisin benim.bildigim.6 haftalik olana kadar kahverengi lekelenmeler normal
Canim içini ferah tut inşallah kucağına alacaksın bebeğini allahın izniyle kafanı çok yorma bol bol dinlen senin için en iyisi buKızlar en son dün gece azıcık bi kanamam oldu. Bugunde kahve lekelenmelerim oldu. Bu iyi bişey mi acaba? Ayağa kalkmaya korkuyorum birşey olcak diye.
Cnm pazartesi akşamı kanamam oldu. Bide dün gece çok az kanama oldu. Bugunde kahve lekelenmeye çevirdi. Bugun 5+3 oldum. Daha hiç muayenede olmadım. İnsan ister istemez korkuyor cnm
canim ben aralıkta 2700 olmustum şubatta kuzenim oldu zam gelmiş 3250 tlIyi aksamlar arkadslar mustafa hocada histereskopi fiyati ne kadar acaba bilen varsa cvp verirse sevinirim..tskler simdidenn
Peşin mi alıyorlar parayi birde bu sadece histeroskopi fiyatı mi laparoskopi de yapılıyor mucanim ben aralıkta 2700 olmustum şubatta kuzenim oldu zam gelmiş 3250 tl
Canim 2 gün öncesinden kan aliolar o zaman 200 yada 300 peşin aliolar geri kalanı kredi kartına taksitte yapiolarPeşin mi alıyorlar parayi birde bu sadece histeroskopi fiyatı mi laparoskopi de yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?