- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Doğal yollarla benim çocuğum olamaz canım..Haklısın inan hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz. Allah'ım inşallah doğal yollarla gebeliği nasip eder inşallah cnm. Öyle güzel günler gelsin ki bu yaşadıklarımızı bizlere unuttursun
Allah inşallah sana normal yoldan sağlıklı evlat veriri arkadaşım Yaradan isterse olur bakma bizler o dr bu dr kosturu yoruz hep bir umut bekliyoruz dr lar sadece vesile vericek olan ALLAH inşallah burda bebek bekleyen bütün arkadaşlarımızın Kucağı dolsun hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin rabbimmmDoğal yollarla benim çocuğum olamaz canım..Hastalık taşıyıcıyız eşim ve ben.. Sağlıklı çocuğumuzun olma ihtimali 1/4.. Allahım bir yok göstersin inşallah kucağımızı doldursun bir an evvel
Allah inşallah sana normal yoldan sağlıklı evlat veriri arkadaşım Yaradan isterse olur bakma bizler o dr bu dr kosturu yoruz hep bir umut bekliyoruz dr lar sadece vesile vericek olan ALLAH inşallah burda bebek bekleyen bütün arkadaşlarımızın Kucağı dolsun hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin rabbimmm
doğal yollarla olursa 3/4 ihtimal ölümcül hastalığı olacak canım o yüzden olmuyor.. Biz sağlıklı çocuğumuz olsun diye pgt yaptırıp tüp bebek yaptırdık.. 40.000 liranın üzerinde para harcadık ama Allahım ol demeyince olmuyor.. İnşallah canım hepimizin kucağı dolsun hayırlısıyla..Allah inşallah sana normal yoldan sağlıklı evlat veriri arkadaşım Yaradan isterse olur bakma bizler o dr bu dr kosturu yoruz hep bir umut bekliyoruz dr lar sadece vesile vericek olan ALLAH inşallah burda bebek bekleyen bütün arkadaşlarımızın Kucağı dolsun hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin rabbimmm
Masaalh baya zam gelmis saol cnm bilgi icin tskler :)canim ben aralıkta 2700 olmustum şubatta kuzenim oldu zam gelmiş 3250 tl
Canim bu tani nasil kondu size yani hic biseyiniz yokken mi boyle bisey var dediler. Labartuarda en saglikli embriyolarin hangileri oldugu tespit ediliyor bildigim kadariyla. Ins olacak cnm Allah buyuk bu imtihanlarin mukafatini mutlaka verirdoğal yollarla olursa 3/4 ihtimal ölümcül hastalığı olacak canım o yüzden olmuyor.. Biz sağlıklı çocuğumuz olsun diye pgt yaptırıp tüp bebek yaptırdık.. 40.000 liranın üzerinde para harcadık ama Allahım ol demeyince olmuyor.. İnşallah canım hepimizin kucağı dolsun hayırlısıyla..
Rica canım malesef baya pahali hem maddi hem manevi yipraniyoruzMasaalh baya zam gelmis saol cnm bilgi icin tskler :)
Benim ardasim hamilr kaldiginda 6 haftaya kadar kahveregi akintisi oldu 6 haftadan snr gecti cnm .tutunma kanamasinidir merk etme allahin izni ile bu sefer olucakCnm pazartesi akşamı kanamam oldu. Bide dün gece çok az kanama oldu. Bugunde kahve lekelenmeye çevirdi. Bugun 5+3 oldum. Daha hiç muayenede olmadım. İnsan ister istemez korkuyor cnm
Günaydın tatlım. Bu nasıl bi hastalık biraz anlatırmısın cnm? Tıp o kadar ilerlediki her günde yeni şeyler ortaya çıkıyor. 3 gün sonra ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz cnm. Olmaz olmaz diye birşey yok. Allah çok büyük o neyi nasip etmişse hepimiz nasibimizi yaşıyoruz. Doktorlar tedaviler hep vesile. Doğal yollarla olmaz diyince üzülüyorum deme öyle banada olmaz diyorlar ama ne zaman ne olur kimse bilemez.Doğal yollarla benim çocuğum olamaz canım..Hastalık taşıyıcıyız eşim ve ben.. Sağlıklı çocuğumuzun olma ihtimali 1/4.. Allahım bir yok göstersin inşallah kucağımızı doldursun bir an evvel
doğal yollarla olursa 3/4 ihtimal ölümcül hastalığı olacak canım o yüzden olmuyor.. Biz sağlıklı çocuğumuz olsun diye pgt yaptırıp tüp bebek yaptırdık.. 40.000 liranın üzerinde para harcadık ama Allahım ol demeyince olmuyor.. İnşallah canım hepimizin kucağı dolsun hayırlısıyla..
Geçmiş olsun canım peki bu düzeltmeye ücret ödeniyor mu yine[/QUOTE]Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu
[/QUOTE]Canim cok az bi egrilik kalmis onada ofis histeroskopi yaptı sağolsun. Simdi tamamen duzeldu
Geçmiş olsun canım insallah benimde senin gibi sorunum vardır günlerdir Üzgünüm hoca sorun var dedi ama ne olduğunu söylemedi adetin 9. Günü gel dedi günümde 3 gün geçti olamadim hasta halaSadece histeroskopi oldum ben. Kontrol e gittigimde cok az egrilik kaldigini on dk lik bi islem oldugunu soledi ve yapti.212 tl odedim onun icin histeroskopi de uc dort saat yattim.ofis histeroskopi de yarim saat yatiosun sadece
Cnm cok sevindim ya insallah kalp atislarini da duyarsiniz haftaya ve saglikla kucagina alirsin bebegini. Yat dinlen yinede cnm..Kızlar biraz önce doktordan geldim. Üstten muayene oldum. Çok şükür keseyi içinde nokta kadar emriyoyu ve yolk kesemi gördük. Herhangi bir çatlak falan yok kanama muhtemelen tutunma kanamasıdır dedi. Alttan baktırmadığım için fazla birşey söyleyemedi. bir vitamin elevit olanından birde balık yağı verdi. Allah'ım inşallah sağlıklı kalp atışlarınıda duyarım. Ne stres oldum anlatamam. Haftaya kalp atışları için bir daha çağırdı. Prof dü hamileliğim devam ederse belki onla devam ederim.
Anladım tekrar geçmiş olsun canım, ben de kontrole gideceğim mart ayında ve inş. bana da aynı şeyi demez, yeter artık inanın bıktım kızlar, kaç doktor değiştirdim, biri bir şey yok dedi gönderdi, biri eşimin sperm değerleri az dedi, başka biri varikosel ameliyatı yaptı, sonra tüpün biri tıkalı dediler bana , en son mustafa hocaya daha fazla vakit kaybetmemek için direk tüp bebek yaptırmaya gitmiştim o da histeroskopi yaptı, şimdi ben tekrar kontrole gittiğimde yeni bir şey çıkarırsa o da devam etmeyeceğim tedaviye, direk bir doktorla anlaşıp ben tüp bebek istiyorum tüp denemek istiyorum diyeceğim, yaparsanız yapın yoksa tedavi olmak istemiyorum artık zırt pırt ya, bıktım kızlarSadece histeroskopi oldum ben. Kontrol e gittigimde cok az egrilik kaldigini on dk lik bi islem oldugunu soledi ve yapti.212 tl odedim onun icin histeroskopi de uc dort saat yattim.ofis histeroskopi de yarim saat yatiosun sadece
Kızlar biraz önce doktordan geldim. Üstten muayene oldum. Çok şükür keseyi içinde nokta kadar emriyoyu ve yolk kesemi gördük. Herhangi bir çatlak falan yok kanama muhtemelen tutunma kanamasıdır dedi. Alttan baktırmadığım için fazla birşey söyleyemedi. bir vitamin elevit olanından birde balık yağı verdi. Allah'ım inşallah sağlıklı kalp atışlarınıda duyarım. Ne stres oldum anlatamam. Haftaya kalp atışları için bir daha çağırdı. Prof dü hamileliğim devam ederse belki onla devam ederim.
Sana katılıyorum inan benimde artık sabri yok bıktım ona git polip var histeroskopi mustafa beye geldim rahim dar dedi histeroskopi oda ok e kontrol gittik muayne etti çıktı gitti ameliyat var dedi ole kaldık esimle sap gibi e eşim yazdı bişi demeden ciktiniz bi sorunu var diye 2 saat sonra var dedi eşimde nedir yazdı cevap vermedi ve açıkçası bozuldum bilmek benim hakkım ya tatile çıksa ya bi durumum olurda ona ulaşamAssam gideceğim dr her şeyi dahada mahverse emeklerimız paramız gitti boşa günlerdir kafamda deli sorularla yaşıyorum adette olmadım günümde geçti bişi de yok e napcan ben bilmiyorum psikolojik sorunlu biri olucamAnladım tekrar geçmiş olsun canım, ben de kontrole gideceğim mart ayında ve inş. bana da aynı şeyi demez, yeter artık inanın bıktım kızlar, kaç doktor değiştirdim, biri bir şey yok dedi gönderdi, biri eşimin sperm değerleri az dedi, başka biri varikosel ameliyatı yaptı, sonra tüpün biri tıkalı dediler bana , en son mustafa hocaya daha fazla vakit kaybetmemek için direk tüp bebek yaptırmaya gitmiştim o da histeroskopi yaptı, şimdi ben tekrar kontrole gittiğimde yeni bir şey çıkarırsa o da devam etmeyeceğim tedaviye, direk bir doktorla anlaşıp ben tüp bebek istiyorum tüp denemek istiyorum diyeceğim, yaparsanız yapın yoksa tedavi olmak istemiyorum artık zırt pırt ya, bıktım kızlaraltı üstü tüp bebek denemesi yapmak isiyorum ne kadar para ise alın yapın, Mustafa Hocada da acabalarım var kızlar ya benim, benim hiçbir sorunum yoktu, sadece tek tüpüm tıkalı, eşiminde sperm sayısı az, ama biz zaten doğal düşünmüyoruz tüp düşünüyoruz dedik, bana ufak prüzler var rahimde milimlik dedi, diğer doktorlar lüzum görmeyebilir ama ben histeroskopi yapacağım demişti. Yani o kadar milimlik bir şey için neden ameliyat oldum, iki ay daha boşa gitti diye düşünüyorum şimdi, ee birde kontrole gittiğimde yeni bir şey çıkarırsa yok ofis histeroskopi gerek falan gibi (( insanlar ne güzel ne doktor yüzü görüyor ne ilaç ama her yıl hamile kalabiliyor biz niye böyleyiz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?