Vallahi benim hsg gördüğünde de sorun var histeroskopi ve laparoskopi dedi netten göndermiştim ciddi sorun var dedi hatta ama ne olduğunu söylemedi böle sanırım herkese aynı şeyi söylüyor ya ben yeni dış gebelik gecirdim ocakta ve Ağustos da kürtaj oldum bilmiyorum ne yapacagimiSana katılıyorum inan benimde artık sabri yok bıktım ona git polip var histeroskopi mustafa beye geldim rahim dar dedi histeroskopi oda ok e kontrol gittik muayne etti çıktı gitti ameliyat var dedi ole kaldık esimle sap gibi e eşim yazdı bişi demeden ciktiniz bi sorunu var diye 2 saat sonra var dedi eşimde nedir yazdı cevap vermedi ve açıkçası bozuldum bilmek benim hakkım ya tatile çıksa ya bi durumum olurda ona ulaşamAssam gideceğim dr her şeyi dahada mahverse emeklerimız paramız gitti boşa günlerdir kafamda deli sorularla yaşıyorum adette olmadım günümde geçti bişi de yok e napcan ben bilmiyorum psikolojik sorunlu biri olucam
Çok başarılı çalışmaları olmuş ama herkese histeriskopi yapması soru işareti bencede sizin sorun neydi benim eşimin Sperm sayısı az ve hareketliliği az biraz varikosel operasyonu oldu ama ben iki kere hamile kaldım ağustos da mol gebelikti ocakta aşılama sonrası hamile kaldım dış gebelik oldu o da dr beyin metin çok duydum ama dediğiniz gibi şüphelerim varValla kızlar zaten her gidene histeroskopi yapması bur soru işareti değil mi? Ben hsg görüntüsünü göndermiştim whatsapptan, hemen histeroskopi dedi, niye dedim aaa bu çok uzun bir konu, çeşitli komplikasyonlar i var simdi anlatamam dedi, face te ve buradaki yorumlara güvendim gittim,resmen kurbanlık koyun gibi oldum kim ne dese yapıyorumeğer samimi değil ise bu adam Allaha havele ediyorum
Insallah canim korkma bn siirten geliom diyehemn yapti sağolsun[/QUOTE]Insallah canimTE="semiramelek, post: 45228393, member: 663623"]Geçmiş olsun canım insallah benimde senin gibi sorunum vardır günlerdir Üzgünüm hoca sorun var dedi ama ne olduğunu söylemedi adetin 9. Günü gel dedi günümde 3 gün geçti olamadim hasta halayıprandım kafama her şeyi takıyor um neyim var diye
Valla günahı alamam kimsenin ama kızdım konu sorumun cevabını verilmemiş olmasi dediğim gibi aklıma bi sürü kötü şey geliyor hem bedenen hem aklen yıprandım en azından cevap alsak içimiz rahatladı işin aslı dr lar vesile allah verecek ama o dr bu dr Afedersiniz ona aç muayne buna aç muayne bu bile yipraniyoruz bende hemen tüp bebek istiyorum çünki rezervim az yaşımda ileri olmadık şeylerle oyalanma istemiyorumValla kızlar zaten her gidene histeroskopi yapması bur soru işareti değil mi? Ben hsg görüntüsünü göndermiştim whatsapptan, hemen histeroskopi dedi, niye dedim aaa bu çok uzun bir konu, çeşitli komplikasyonlar i var simdi anlatamam dedi, face te ve buradaki yorumlara güvendim gittim,resmen kurbanlık koyun gibi oldum kim ne dese yapıyorumeğer samimi değil ise bu adam Allaha havele ediyorum
Insallah canim korkma bn siirten geliom diyehemn yapti sağolsun[/QUOTE]Insallah canimTE="semiramelek, post: 45228393, member: 663623"]Geçmiş olsun canım insallah benimde senin gibi sorunum vardır günlerdir Üzgünüm hoca sorun var dedi ama ne olduğunu söylemedi adetin 9. Günü gel dedi günümde 3 gün geçti olamadim hasta halayıprandım kafama her şeyi takıyor um neyim var diye
Çok başarılı çalışmaları olmuş ama herkese histeriskopi yapması soru işareti bencede sizin sorun neydi benim eşimin Sperm sayısı az ve hareketliliği az biraz varikosel operasyonu oldu ama ben iki kere hamile kaldım ağustos da mol gebelikti ocakta aşılama sonrası hamile kaldım dış gebelik oldu o da dr beyin metin çok duydum ama dediğiniz gibi şüphelerim var
Tsh yüksek değil canımCanım benim tek tüp kapalı gibiymis, biri gibi dedi başka bir doktor açık dedi, hepsi bir alem zaten, bu yine neyse de eşimin sperm sayısında ve morfoloji de sıkıntı vardı, varikosek oldu, sigarayı bıraktı, arti ilaç takviyesi aldi , öncesinde morfoloji sifirdi ve sayıda on milyondu, dört ay sonra yani ocak ayında yeni test yaptırdık sayı 36 milyon olmuş, morfoloji de %7 olmus , fakat biz yine de normal hamileliği beklemek istemiyoruz yaşım 34yumurta konusuna gelince, bazıları pko vs diyor, bu ne demek? Benim yumurta rezervim için doktor iyi dedi, kalitesi daha çok yumurta toplandıktan sonra belli oluyor ama iyi gibi dedi musti:) esimle biz hicbir doktora gitmeden önce kendi kendimize klomen kullnmistim yumurta çok olursa sans artar DİE, ve o ay 5 yumurtamsı olmuştu ama olmadi , bundan sonra zaten varikosel, histeroskopi çıktı, hormonlara gelince FSH 5-7 arası çıkıyor, TSH sınırda 4-5 çıkıyor bazense 3, acaba diyorum TSH yüksekte ondan mi olmuyor çocuk?
Canim benim eşimin Sperm sayısı 16 milyon morfolojik sorun yok gibi ben klomen kullandım 1-2 yumurtam oluyor sonra çatlatma iğnesi yaptırıyorum böyle 2 kere hamile kaldım veni en çok dış gebelik yıpratti hiçbir dr bana sende problem var demedi hatta hsg bir prof bir yar.doç gönderdim ikisi de birsey yok dedi bur de uzman a da gönderdim o da birsey demedi histeroskopi sonrasi neden 2 ay bekleniyor ki bende 32 yasindayim beklemek istemiyorum 2 kere aşılama yapildi
Çok geçmiş olsun sorunun neydi senin Dr neden histereskopi önerdi ben de 2 kez doğal yolla hamile kaldım ve malesef ikisi de dış gebelik oldu rahim filmi de cektrmedim daha sorun ne ben de çok merak ediyorumVallahi benim hsg gördüğünde de sorun var histeroskopi ve laparoskopi dedi netten göndermiştim ciddi sorun var dedi hatta ama ne olduğunu söylemedi böle sanırım herkese aynı şeyi söylüyor ya ben yeni dış gebelik gecirdim ocakta ve Ağustos da kürtaj oldum bilmiyorum ne yapacagimi
Canim haklısın ama bende cevapsız sorulardan bıktım bişeye ulaşmaya calisirsin pürüz çıkar ve ne olduğunu ogrenmeknistersin savaşmaya devam etmek için ve cevap almazsan orda kalırsın pes edersin işte tam o noktadayim ben sorularım a cevap alamadık ca böyle kalicamHemen tup bebege gecmek isteyen arkadaslar anliyorum sabirsizlaniyorsunuz ama ana sorun duzeltilmeden tup bebek yaptirsaniz da elinize bisey gecmez. Bakin ben 6 asilama 1 tup bebek yaptirdim sonic negatif ne kadar yiprandim sorun yok denmesinden arti tum umutlarin yikildi. Arti dis gebelik gecirdim bi asilmamda yani o da sunu gosteriyorki embriyo olusuyor ama rahimde tutunamiyor ben burdan bile rahimde sorun oldugunu dogruladim. Biz elimizden geleni yapacagiz yiprnasak da yorulsak da ki ben gecen ay hasta olunca 1 hafta ruh gibi dolastim resmen usandim, yoruldum, kendimi 80 yasinda gibi hissediyorum haretketlerim bile yavasladi hic biseye gulmuyorum mutlu olmuyorum inanin sirf psikolojimin bozuklugundan hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?