Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Günaydın kızlar, 18 Mart için randevu aldım, histeroskopi sonrası kontrol randevusu, bakalım ne diyecek doktor, inş bu olmamış yine histeroskopi yapayım demez de nisana gel tüp yapalım der. Demezse devam etmem zaten

Ne zaman olmuştun histeroskopi birde Sey soracaktım muayene oluyor musunuz histeroskopi öncesi

Ne zaman olmuştun histeroskopi birde Sey soracaktım muayene oluyor musunuz histeroskopi öncesi
27 Ocakta olmuştum histeroskopiyi, randevu aldım ve gittim İstanbul'a, gittiğimde çalışanlar beni ameliyathaneye yönlendirdi , ben de öncesinde doktorun beni görmesi gerekmiyor mu ? direk şehirdışından randevu alıp geldim, dedim. Çokta gerekli görmediler ama ben ısrar edince ameliyat öncesinde doktorla görüştüm. Alttan muayene etti. Belki birçok doktor histeroskopiyi gerekli görmeyebilir ama benim şahsi görüşüm olması iyi olur dedi. Milimlik eğrilik varmış. Tamam dedim bende. Ameliyat saatinde ameliyatımı oldum.Madem küçük bir işlem gördüm kontrol için hiç gelmeden direk tüp bebek için geleyim dedim ama olmadı. Kontrole gitmem gerekmiş niyeyse artık bilmiyorum. Şimdi kontrole gideceğim, bakalım ne diyecek, acaba diyorum bu ay kendiliğinden doğal yolla hamile olma şansım var mı? histeroskopi sonrası bir adet oldum, şuan yumurtlama günlerim, yalnız ilaçlarda bitmedi bir hafta var, acaba yinede hamile kalma şansım var mı

Kızlar bence doktorla ilgili tüm sorunlar doktorun çok fazla hastasının olması ve yetişmeye çalışması. Bende bir gün masadan kalktım durumum hakkında bilgi almak için masasına yöneldim hocayı kapıda yakaladım. Operasyona gidiyordu sanırım. Ayak üstü bilgi alabildim. Herkese yetişmeye çalışıyor buda hepimize olumsuz yansıyor.
Ben o gün kanamam var dedim hastanedeyim dedim kendiside hastanedeydi ama musait değilmiş görüşemeden geri döndüm. Onlar alışmış olabilir bu tarz şeylere ama bizler umut bağlamışız zor elde etmişiz neyin ne olduğunu bilmiyoruz ve haklı olarak panikliyoruz. Ben isterdim ki kendisi ilgilenemedi beni başkasına yönlendirsin yada benden ayrıntı istesin telefonda ne olduğunu anlamaya çalışsın rahatlatsın ama ne yazıkki öyle olmadı. Hemşireyle daha çok görüştüm ama işte herşeyi çeken bilir o da ne kadar ilgilenmiş olabilir siz düşünün.
Bu olaydan sonra kafam karıştı. Ya biz fazla hassasız yada onlar olması getektiği gibi davranıyor.

Ya da olaması gerektiği gibi davranmıyorlar.

Hayatım haklı olabilirsin ama şahsen ben bir dr üzerinden gitmek istiyorum ama cevap alamayınca üzülüyorum bide sorun var deyine cevap almamak dahada endişeye düşürüyor insanı mesela adetim geçti kaç gün oldu sancim var ama hala olamıyorum tabiiki bekle derse kaç olsa beklerim ama cevapsız gönderilir ce acabalarım oluyor iyimi kotumu mesela tekrar operasyon dense kendimizi de ona göre ayarları lz

Bu arada histeroskopi sonrasi ilk kontrol giden arkadaşlar muayne ücretsiz oluyor ilk kontrolde bilginiz olsun

Normal günde adet oldum ben bide ilaçlar bitince oldum yumurtlama gününde adetli ydim kaçırdım

Bence vardır neden olmasın ki

Ya bu yazdıklarınız beni karamsarlığa itiyor şu an sanırım ben de gitmeyeceğim dr a karamsarsln mesela kanamam olsa ulaşamayacağım yada bakmayacal ve başka dr yönlendirmeyecek ben hassasim ever sorularıma yanıt isterim ve hak ediyorum bunu bir ark martta gidecek ilk muayeneye bakalım ona ne diyecek

Haklısın cnm. Bende hep senin gibi düşündüm başladım sonuna kadar aynı doktorla gideyim. Hassas zamanlar geçiriyoruz ve ilgili alakalı olsunlar istiyoruz.

Cnm kimseyi etkilemek istemem. Doktorun başarısı tartışılamaz kendini kanıtlamış bi doktor ama çok yoğun çok hastası var muhtemelen kendince haklı. Her kanaması olanla ayrı özel ilgi gösterse diğer işleri kim yapacak diye düşünüyorda olabilir bilemiyorum. Ama bizde haklıyız. Diyorum ya onlar neyin ne olduğunu bildikleri için daha rahat davranıyor olabilirler. Ben bu zamana kadar hep hemşirelerden bilgi aldım. Doktoru oyalamak istemedim çünkü sırada bekleyen çok hastası var. Cnm bu arada birebirken muayenede sorduğun tüm sorulara ayrıntılı cevap veriyor merak etme.

Ya dr beyin başarısı belli ama bizde çok şey bekliyoruz belki ama histeroskopi oldun mu sende bilemiyorum karamsarim bu konuda

yumiti .!.:
Insallah canim korkma bn siirten geliom diyehemn yapti sağolsun
Sizin sorun neydi acaba şimdi ne olacak peki normal gebeliği mi bekliyorsunuz yaş kaç kaç yıllık evlisiniz[/QUOTE]
Rahim sekli bozuktu canim rahmin kaymisti sag tarafima ice.simdi duzelti uc ay normal yolla denicez. Iki bucuk yillik evliyim 25 yasindayim

Ya benim.hsg Görünce de histeroskopi dedi ama bana kimse bir problem var demedi dr bey dedi hiç ilk defa dr bey dedi
Aynen banada hiçbir doktor şeklinde sıkıntı var dememiştir, hsg çektirdim, araştırmaya gittim, başka özel doktorlara da gittim demedi, hatta Mustafa Bey diğer doktorlar luzum görmeyebilir bile dedi histereskopi için, inşş. hamiş kalırızda yapılanların bir anlamı olur ya... Siz de benim gibi düşünüyor musunuz bilmem, eskiden ne doktor, ne ilaç varmış artı bir o kadarda sıkıntı ve fiziksel açıdan kadını zorlayan işler varmış ama bütün olumsuzluğa rağmen kadınlar 4,5,6 Allah ne verdiyse doğuruyorlarmış:) Ben bir tane doğurmayı başaramadım ya :) Acaba yediğimiz içtiğimiz şeyler gen yapımızı mı bozuyor, yada eskilere göre daha rahat bir hayat yaşadığımız için acısı böyle mi çıkıyor

Yediğimiz içtiğimiz giydiklerimiz sigara bence hepsi bir etken histeroskopi yaptırsan bi yaptırmadan iki o yüzden hayır fiyatı da az değil yani bizim gibi hala borcu olan kişiler için 3 bin büyük para malesef ama gerekliyse tabi ki bulunur ya nerdeyse tüp bebek fiyatının yarısı kadar para veriyoruz ona da off bilemiyorum ki Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…