- 22 Ocak 2016
- 256
- 131
- 103
- 42
Ayni doktor mu dedi cnm bu oranlari farkli doktorlar mi dedi?Evet canım işin maddi külfeti de ayrı bir konu, 3250 Histeroskopi, 5.000 TL tüp bebek, 3.000 TL ilaçlar toplam 11.250 tutuyor. Tabi buna benim gibi şehirdışından gelen var ise yol ücreti, artı yaptığın masraflar gidiş geliş esnasında, birde bunlara muhtemelen muayene ücretide eklenecek işlemler sırasında, sadece ilk kontrolde alınmıyormuş arkadaşın biri onu yazmış, fakat diğer tüp bebek esnasındaki muayenelerde muhtemelen alırlar, aaa bir de ikinci histeroskopi olayı çıktı birde :) yalnız bu maddi kısmıda o kadar önemli değil, bir şekilde hallediliyor, sonucun olumlu olacağını bilseydim keşke, bu arada kızlar bana doktor tüp bebek oranını söyledi, size öyle bir şeyden bahsetti mi? % 60- 65 oranında tüp olur dedi. Bu iyi mi kötü mü bilemedim ben, çünkü tanıdığım başka birine % 85 demiş ve onun ikizi var şuanda :) Benim puanımı neyden kırptı bilemiyorum.
Bana olacak gibi geliyor ama geç olacak:) zaten yeterince de geciktiğim için stresim ondan aslında, 34 değilde 25 lerde olsaydım hiççç sorun etmezdim inanın. Bu bahsettiğim oranı Mustafa Acet verdi, histereskopi ameliyatı sonrası dedi.Ayni doktor mu dedi cnm bu oranlari farkli doktorlar mi dedi?
Bu arada ben ilk hamile kalmak istedigimde mahallemizdeki poliklinikte bi kadin hastaliklari uzmanina muayene olmistim rahim filmi istedi cektirip goturdugumde bana rahmin emroyoyu yakalamiyor tup bebek de bile 2 tup bebek yaptirabilirsin gibi bi yorum yapmisti. Ben bundan sonra cok agladim ilk muayenemde soylendi sonra esimle dustuk ortaliga doktor doktor gezdik ki egitim arastirma dahil docentlere tup bebek uzmanlarina filmi gosterdik hepsi de gayet normal yorumunu yapti doktorun soylediginin gecerli olmadigini soyeldielr tam 3 yil kaybettik tabi tup bebek asilama vss ama o ilk doktorun dedigi cikti. Sonunda mustafa hocaya geldim ve o da rahim sekli bozuk dedi %90 bundan dolayi olmyor dedi. Bundan sonra ne olur bilmiorim ama en azindan bi yola ciktik. Bilmiyorum kizlar bazen sizede benim hic cocugum olmayacak hissi geliyormu yoksa benmi yasiyorum bunu sadece bazen oyle dusunuyorum
Canım ben raporu histeroskopi işlemleri aşamasında Gökçe Hanım var, ona sordum, kendileride rapor çıkartıyormuş ama 39 yaş öncesi için en az üç kez aşılama tedavesi görüp başarısız olması gerekmiş, 39 sonrası için gerek yokmuş, yani yaşım hep geç geç diyorum ama bu 39 u duyunca bunada erken kalmışım dedim:) ben sadece ondan bunları duydum, kendim internetten araştırdığım kadarı ile bunların dışında eğer erkekte hareketli sperm sayısı 5 milyonun altında ise de verilebiliniyormuş kurulca diye okumuştum. Bizim sperm sayımızda az fakat bu kadar az değil:) Birde şu var devlet hastanelerinde ve araştırmada zaten çok zaman kaybettiriyorlar, birde rapor için zaman kaybetmek istemiyorum açıkcası, artık ne kadar istiyorlarsa vereceğiz, sağlıklı güzel bebiş yada bebişlerimiz olsunda,Z zubidubi82 canım ben de şehirdışındayim size rapor çıkmadı mi ilaçlar raporla daha uyguna denk geliyor diyorlardı rapor çıkıyor mu onu bilmiyorum tabi ki V venuskiz yoktan var eden allahım bize de evlat nasip eder inşallah canın sen histeroskopi oldun mu
Inşallah bizimde bebeklerinmiz olacak bende bazen senin gibi düşünüyorum hiç olmicak gibi ama işte psikolojimiz bozuk oluo aradaAyni doktor mu dedi cnm bu oranlari farkli doktorlar mi dedi?
Bu arada ben ilk hamile kalmak istedigimde mahallemizdeki poliklinikte bi kadin hastaliklari uzmanina muayene olmistim rahim filmi istedi cektirip goturdugumde bana rahmin emroyoyu yakalamiyor tup bebek de bile 2 tup bebek yaptirabilirsin gibi bi yorum yapmisti. Ben bundan sonra cok agladim ilk muayenemde soylendi sonra esimle dustuk ortaliga doktor doktor gezdik ki egitim arastirma dahil docentlere tup bebek uzmanlarina filmi gosterdik hepsi de gayet normal yorumunu yapti doktorun soylediginin gecerli olmadigini soyeldielr tam 3 yil kaybettik tabi tup bebek asilama vss ama o ilk doktorun dedigi cikti. Sonunda mustafa hocaya geldim ve o da rahim sekli bozuk dedi %90 bundan dolayi olmyor dedi. Bundan sonra ne olur bilmiorim ama en azindan bi yola ciktik. Bilmiyorum kizlar bazen sizede benim hic cocugum olmayacak hissi geliyormu yoksa benmi yasiyorum bunu sadece bazen oyle dusunuyorum
Canim bende zaten bir dış gebelik gecirdim bir kerede çatlatma iğnesi sonrasi hamile kaldım sen ne zaman histeroskopi oldun sonrasi ne oldu yaş kaçHerkes aynı dertten müzdarip.Dr işinde iyi çok başarılı fakat çok yoğun.Ben 2 muayenemde de toplam 5dk görüşebildim.
yumiti benimde iki kaybım var dr banada rahimde şekil bozukluğu var hist.lazım demişti.Bu şekilde hamile kalırsam dış gebelik vs olur dedi bende yaptırdım.Çok kişi var bu operasyondan sonra gebe kalan evet insan şüphe ediyor ama bir şekilde yaptırıyorsun gebe kalanları duyunca dahada umut ediyor insan
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bendede miyom var ama rahim dışında mudahele olmadı o yüzden histeroskopi sonrasi kaç ay sonra hamile kaldin sen canimhisteroskopi yaptı cnm. Miyomlarım vardı ve şeklini düzeltti.
Histeroskopi sonrası ne ilaç veriyor acabaDr bey sanırım aksamlari geç saatte daha iyi cevap verebilecek durumda oluyor birde histereskopi sonrasi ilk adet oldum ilaç Bitince de oldum ama bu ay adet olamıyorum sancim olduğu halde bunu yaşayan varmi
Ya benim.hsg Görünce de histeroskopi dedi ama bana kimse bir problem var demedi dr bey dedi hiç ilk defa dr bey dedi
Canim bende zaten bir dış gebelik gecirdim bir kerede çatlatma iğnesi sonrasi hamile kaldım sen ne zaman histeroskopi oldun sonrasi ne oldu yaş kaç
Sen benim gibi banada başka Dr polip dedi histeroskopi oldum sonra mustafa bey şekil duzelttiCnm benim ilk doktorum başkasıydı oda bana polip var diyip histeroskopi yaptı. Sonra mustafa hocada miyom ve şekil düzeltmek için bi daha oldum
Bendede miyom var ama rahim dışında mudahele olmadı o yüzden histeroskopi sonrasi kaç ay sonra hamile kaldin sen canim
Bende temmuzda olmustum polip histereskopi inşallah sonuna kadar gidersin ama sen zaten zoru başardın sonunda güzel olacak mutlakaCnm ben haziran sonunda olmuştum. Ağustos sonu gibi başlayabiliriz dedi hoca ama ben kendimi hazır hissetmedim. Kasımda tedaviye başladım ama transfer iptal oldu. Ocakta başladığımız tedavi sonucunda hamile kaldım cnm. İnşallah sonuna kadar gidebilirim sağlıkla
Ayni doktor mu dedi cnm bu oranlari farkli doktorlar mi dedi?
Canım ben raporu histeroskopi işlemleri aşamasında Gökçe Hanım var, ona sordum, kendileride rapor çıkartıyormuş ama 39 yaş öncesi için en az üç kez aşılama tedavesi görüp başarısız olması gerekmiş, 39 sonrası için gerek yokmuş, yani yaşım hep geç geç diyorum ama bu 39 u duyunca bunada erken kalmışım dedim:) ben sadece ondan bunları duydum, kendim internetten araştırdığım kadarı ile bunların dışında eğer erkekte hareketli sperm sayısı 5 milyonun altında ise de verilebiliniyormuş kurulca diye okumuştum. Bizim sperm sayımızda az fakat bu kadar az değil:) Birde şu var devlet hastanelerinde ve araştırmada zaten çok zaman kaybettiriyorlar, birde rapor için zaman kaybetmek istemiyorum açıkcası, artık ne kadar istiyorlarsa vereceğiz, sağlıklı güzel bebiş yada bebişlerimiz olsunda,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?