Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yumurta çatlaması için adetin başlangıcından 12.gününe kadar çörek otu yagı iç.hem yumurta büyütmeye hemde çatlamasına yardımcı oluyor

bu gün başladık ben 24 kasımda histeroskopi oldum.
Hayırlı olsun canim , adetin kaçıncı günü başlanıyor? İlaçları aldın mi? Ne kadar tuttu? Ben de tüp istiyorum, o yüzde n merak ediyorum, aşamaları anlatır misin?

Hayırlı olsun canim , adetin kaçıncı günü başlanıyor? İlaçları aldın mi? Ne kadar tuttu? Ben de tüp istiyorum, o yüzde n merak ediyorum, aşamaları anlatır misin?
ilaçlarım 1050 tuttu tahlillere eşiminkilerle toplam 350 tl ödedik en son transfer günü 5000 tl daha ödicez. ilaçlara başladık bu akşam üstü bir tane iğne yaptım karnımdan bir tane de gece yatarken yapcam yarından itibaren sabah akşam yapcam bu iğneler yumurta çatlatma iğnesiymiş 23 şubat da kontrolüm var ultrasonla yumurtalıklara bakılacak çatlama durumuna bakılacakmış öyle işte ilerleyen günler de aşamaları paylaşırım Canım çok heyecanlıyım ilk denememiz inşallah hayırlısı olsun.

ayrıca adetin 3. günü başlıyor.

Senin adına ben de heycanlandim ya:) ilaçlar çok az tutmus ya, bu sayfada 2-3 binden bahsederler var, kişiye gore mi acaba bu ilaçlar, raporlu musun canım yoksa sen? İgnelere adetliyken mi baslaniyor

Canim senin raporun yok mu 5000 tl den az diye tahmin ediyordum ben. Bi de hepsi iicnde degilmi bu tahliler f.. muayeneye de ayrica aliniyor mu ucret

[QUOTE="didim09, post: 45253003, member: 5birinyrıca adetin 3. günü başlıyor.[/Q
Canım histeroskopi den sonra kontrole ne zaman gittin? Kontrole gittiğinde mi tüp için bu aya gün verdi? Tup işlemindeki başarı oranı ni söyledi mi doktor? Bana % 60-65 olur demişti

Senin adına ben de heycanlandim ya:) ilaçlar çok az tutmus ya, bu sayfada 2-3 binden bahsederler var, kişiye gore mi acaba bu ilaçlar, raporlu musun canım yoksa sen? İgnelere adetliyken mi baslaniyor
valla Canım ilaçlar için ben de 3000 falan bekliyordum ama 1050 tuttu rapor çıkmadı bana bir de 5000 tl ödicez muayene hepsi için de ama bu gün 170 tl normal muayene ücretimi ödedim

. Canım histeroskopiden sonra haplarım bitti ondan sonra kontrole gittim sonraki ay gitmedim ocak ayın da gittim az yumurta gördüm sen de bu ay da tüp bebek tedavisine başlamayalım dedi birdahaki ay adet olduğun gün ara 3. gün gelirsin duruma göre karar veririz dedi ok. dedim ben de 17 şubatta oldum adet bu gün de başladık işte böyle.

Canim senin raporun yok mu 5000 tl den az diye tahmin ediyordum ben. Bi de hepsi iicnde degilmi bu tahliler f.. muayeneye de ayrica aliniyor mu ucret
rapor yok canım 5000 tl tüp bebek için sadece tahliller için ayrı ücret ödedik ve ilaçlar için de tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…