- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Bende temmuzda olmustum polip histereskopi inşallah sonuna kadar gidersin ama sen zaten zoru başardın sonunda güzel olacak mutlaka
Amin nn inşallah canimBu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah canım. Allah hepimize isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Csnim sen Normal mi kaldın tüp bebek mi yaptınızBu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah canım. Allah hepimize isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Yumurta çatlaması için adetin başlangıcından 12.gününe kadar çörek otu yagı iç.hem yumurta büyütmeye hemde çatlamasına yardımcı oluyorCanım 4 kere takip yapıldı 2 kere hamile kaldım çatlatma iğnesi ile ama kimyasal oldu hatta en sonunda değerim düşmedi bir türlü çok zor zamanlar geçirdim.Sonrasında Mustafa bey e gittim o histereskopi dedi bu şekilde gebe kalman çok riskli olsada ya düşer yada dış gebelik olur dedi.. Ocak 6 da histerkopi oldum bu salı kontrolüm vardı.Her şey iyi süper 3 ay bekleme veriyorum gebe kalıcaksın dedi.Ama bende yumurta çatlama sorunu var geç çatlıyor ve günleri tutturamıyoruz.O yüzden ben tekrar takip yapılsın istedim.Adet olunca tekrar klomen+çatlama iğnesi yapılacak.Bende 31 yaşındayım o yüzden biraz böyle aceleci davranıyorum.Seni anlıyorum tereddüt ediyorsun ama bende aynıydım .Ne yapsam diye düşünürken kendimi hist odasında buldum :)
Araştırdım bayağı tüp için gidenler bile bu operasyondan sonra hamile kalmış
Hakkımızda hayırlısı artık bunlar vesile Rabbim nasip etsin yeterki
Csnim sen Normal mi kaldın tüp bebek mi yaptınız
İkız miTüp bebek cnm.
Ne zaman sen histeroskopi mi olmuştuntüp bebek tedavisine başladık inşallah olur bebiş :)
bu gün başladık ben 24 kasımda histeroskopi oldum.Ne zaman sen histeroskopi mi olmuştun
Mustafa bey de de mi sorun neydi acababu gün başladık ben 24 kasımda histeroskopi oldum.
Hayırlı olsun canim , adetin kaçıncı günü başlanıyor? İlaçları aldın mi? Ne kadar tuttu? Ben de tüp istiyorum, o yüzde n merak ediyorum, aşamaları anlatır misin?bu gün başladık ben 24 kasımda histeroskopi oldum.
evet Mustafa acet doktorum rahim de şekil bozukluğu vardı.Mustafa bey de de mi sorun neydi acaba
ilaçlarım 1050 tuttu tahlillere eşiminkilerle toplam 350 tl ödedik en son transfer günü 5000 tl daha ödicez. ilaçlara başladık bu akşam üstü bir tane iğne yaptım karnımdan bir tane de gece yatarken yapcam yarından itibaren sabah akşam yapcam bu iğneler yumurta çatlatma iğnesiymiş 23 şubat da kontrolüm var ultrasonla yumurtalıklara bakılacak çatlama durumuna bakılacakmış öyle işte ilerleyen günler de aşamaları paylaşırım Canım çok heyecanlıyım ilk denememiz inşallah hayırlısı olsun.Hayırlı olsun canim , adetin kaçıncı günü başlanıyor? İlaçları aldın mi? Ne kadar tuttu? Ben de tüp istiyorum, o yüzde n merak ediyorum, aşamaları anlatır misin?
ayrıca adetin 3. günü başlıyor.ilaçlarım 1050 tuttu tahlillere eşiminkilerle toplam 350 tl ödedik en son transfer günü 5000 tl daha ödicez. ilaçlara başladık bu akşam üstü bir tane iğne yaptım karnımdan bir tane de gece yatarken yapcam yarından itibaren sabah akşam yapcam bu iğneler yumurta çatlatma iğnesiymiş 23 şubat da kontrolüm var ultrasonla yumurtalıklara bakılacak çatlama durumuna bakılacakmış öyle işte ilerleyen günler de aşamaları paylaşırım Canım çok heyecanlıyım ilk denememiz inşallah hayırlısı olsun.
Senin adına ben de heycanlandim ya:) ilaçlar çok az tutmus ya, bu sayfada 2-3 binden bahsederler var, kişiye gore mi acaba bu ilaçlar, raporlu musun canım yoksa sen? İgnelere adetliyken mi baslaniyorilaçlarım 1050 tuttu tahlillere eşiminkilerle toplam 350 tl ödedik en son transfer günü 5000 tl daha ödicez. ilaçlara başladık bu akşam üstü bir tane iğne yaptım karnımdan bir tane de gece yatarken yapcam yarından itibaren sabah akşam yapcam bu iğneler yumurta çatlatma iğnesiymiş 23 şubat da kontrolüm var ultrasonla yumurtalıklara bakılacak çatlama durumuna bakılacakmış öyle işte ilerleyen günler de aşamaları paylaşırım Canım çok heyecanlıyım ilk denememiz inşallah hayırlısı olsun.
Canim senin raporun yok mu 5000 tl den az diye tahmin ediyordum ben. Bi de hepsi iicnde degilmi bu tahliler f.. muayeneye de ayrica aliniyor mu ucretilaçlarım 1050 tuttu tahlillere eşiminkilerle toplam 350 tl ödedik en son transfer günü 5000 tl daha ödicez. ilaçlara başladık bu akşam üstü bir tane iğne yaptım karnımdan bir tane de gece yatarken yapcam yarından itibaren sabah akşam yapcam bu iğneler yumurta çatlatma iğnesiymiş 23 şubat da kontrolüm var ultrasonla yumurtalıklara bakılacak çatlama durumuna bakılacakmış öyle işte ilerleyen günler de aşamaları paylaşırım Canım çok heyecanlıyım ilk denememiz inşallah hayırlısı olsun.
valla Canım ilaçlar için ben de 3000 falan bekliyordum ama 1050 tuttu rapor çıkmadı bana bir de 5000 tl ödicez muayene hepsi için de ama bu gün 170 tl normal muayene ücretimi ödedimSenin adına ben de heycanlandim ya:) ilaçlar çok az tutmus ya, bu sayfada 2-3 binden bahsederler var, kişiye gore mi acaba bu ilaçlar, raporlu musun canım yoksa sen? İgnelere adetliyken mi baslaniyor
. Canım histeroskopiden sonra haplarım bitti ondan sonra kontrole gittim sonraki ay gitmedim ocak ayın da gittim az yumurta gördüm sen de bu ay da tüp bebek tedavisine başlamayalım dedi birdahaki ay adet olduğun gün ara 3. gün gelirsin duruma göre karar veririz dedi ok. dedim ben de 17 şubatta oldum adet bu gün de başladık işte böyle.[QUOTE="didim09, post: 45253003, member: 5birinyrıca adetin 3. günü başlıyor.[/Q
Canım histeroskopi den sonra kontrole ne zaman gittin? Kontrole gittiğinde mi tüp için bu aya gün verdi? Tup işlemindeki başarı oranı ni söyledi mi doktor? Bana % 60-65 olur demişti
rapor yok canım 5000 tl tüp bebek için sadece tahliller için ayrı ücret ödedik ve ilaçlar için de tabiCanim senin raporun yok mu 5000 tl den az diye tahmin ediyordum ben. Bi de hepsi iicnde degilmi bu tahliler f.. muayeneye de ayrica aliniyor mu ucret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?