Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Histeroskopi sonrası hangi ilaçlar kullanıloyir

Cnm değerlerim çok yüksek değil. Cuma günü gittiğimde kesenin içinde bitane görünüyordu. Muhtemelen tek. Sağlıklı hayırlı olsunda tek olsun. Günlümden ikiz geçiyordu birbirine kardeş olsun diye ama bunada çok şükür. İnş Allah'ım nasip eder karnımdakini sağlıkla kucağıma almayı

Rabbim ınşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. İnş güzel sonuçlar alırsın tatlım. İğnelerinden biri gonal -f diğeri nedir, bugun kaçıncı günün iğnede?

Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. İnş güzel sonuçlar alırsın tatlım. İğnelerinden biri gonal -f diğeri nedir, bugun kaçıncı günün iğnede?
Canım inşallah sen de yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın evet gonal f cetrotıde ovıtrelle bunlar iğnelerim. bu gün 2. günüm sabah akşam gonal f yapıyorum Çarşamba kontrolüm var diğerlerinin kullanımını aşama aşama tarif edicekmiş hemşireler.

Çarşamba inşallah bir sürü sağlıklı yumoşların olmuştur. Bizede haber verirsin. Dikkat et kendine. Yemene içmenede dikkat et

Merhaba ardaslar .yakin zamanda histeroskobi olucam.ama daha once anestezi almadigim icin cok korkuyorum .islemden once anestezi testleri yapiliyor mu bi bilginiz var mi.bebegim olsun cok istiyorum oyuzden korka korkada olsa yaptiricam ama alerjimde oldugu icin cok korkuyorum

Operasyondan önce anestezi uzmanıyla görüşüyorsunuz cnm. Orda alerjin olduğunu belirtirsin. Geçmiş olsun

canım yemene içmene dikkat et demişsin ya sence ne gibi şeyler yemeliyim ya da yememeliyim.

Cnm ben çaydan kahveden uzak durmaya çalıştım mümkün olduğunca. Sigara içiyordum azaltmaya çalıştım. Bide protein ağırlıklı beslendim. Ev işlerinde kendimi yormadam yapmaya çalıştım. Yani etkisi olurmu bilmiyorum ama ilk tüp denememde gittiğim merkez ağır işler yapma demişti.

Kizlar gece gece aklima takildi 30 aralikta histereskopi oldum 18 ocakta normal adet tarihimde adet oldum, 27 ocakta tekrardan adet oldum, simdi ben bidaha nezaman adet olucam lutfen yasadiklarinizi paylasin, saolsun mustafa hocaya sordum ama cevap vermedi

2. Olduğunuz adet ilaçlardan sonra olansa onu baz alın . ilaçları kullanırken olan adeti ara kanama olarak sayıyorlar

2. Olduğunuz adet ilaçlardan sonra olansa onu baz alın . ilaçları kullanırken olan adeti ara kanama olarak sayıyorlar
Evet canim ilaclardan sonra oldugum adet 27 ocak tamam ozaman bunu dikkate alicam:) gerci bu ay yumurtlamadim galiba cunku 9 subatta adetin 14.gunu kontrole gittigimde dr yumurta goremiyorum belkide catlamistir rahim duvarin incelmis cunku dedi, merakla bekliyorum kafamda deli sorular:)

Bu süreçlerde hangimizin kafası normal ki :) bin bir soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…