Histeroskopi sonrası hangi ilaçlar kullanıloyir. Canım histeroskopiden sonra haplarım bitti ondan sonra kontrole gittim sonraki ay gitmedim ocak ayın da gittim az yumurta gördüm sen de bu ay da tüp bebek tedavisine başlamayalım dedi birdahaki ay adet olduğun gün ara 3. gün gelirsin duruma göre karar veririz dedi ok. dedim ben de 17 şubatta oldum adet bu gün de başladık işte böyle.
İkız mi
Rabbim ınşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallahCnm değerlerim çok yüksek değil. Cuma günü gittiğimde kesenin içinde bitane görünüyordu. Muhtemelen tek. Sağlıklı hayırlı olsunda tek olsun. Günlümden ikiz geçiyordu birbirine kardeş olsun diye ama bunada çok şükür. İnş Allah'ım nasip eder karnımdakini sağlıkla kucağıma almayı
Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. İnş güzel sonuçlar alırsın tatlım. İğnelerinden biri gonal -f diğeri nedir, bugun kaçıncı günün iğnede?ilaçlarım 1050 tuttu tahlillere eşiminkilerle toplam 350 tl ödedik en son transfer günü 5000 tl daha ödicez. ilaçlara başladık bu akşam üstü bir tane iğne yaptım karnımdan bir tane de gece yatarken yapcam yarından itibaren sabah akşam yapcam bu iğneler yumurta çatlatma iğnesiymiş 23 şubat da kontrolüm var ultrasonla yumurtalıklara bakılacak çatlama durumuna bakılacakmış öyle işte ilerleyen günler de aşamaları paylaşırım Canım çok heyecanlıyım ilk denememiz inşallah hayırlısı olsun.
akset diye bi antibiyotik majezik ağrı kesici estrofem ve Protestan kullandım Canım hemşiren tarif ediyor nasıl kullanılacağınıHisteroskopi sonrası hangi ilaçlar kullanıloyir
Canım inşallah sen de yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın evet gonal f cetrotıde ovıtrelle bunlar iğnelerim. bu gün 2. günüm sabah akşam gonal f yapıyorum Çarşamba kontrolüm var diğerlerinin kullanımını aşama aşama tarif edicekmiş hemşireler.Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. İnş güzel sonuçlar alırsın tatlım. İğnelerinden biri gonal -f diğeri nedir, bugun kaçıncı günün iğnede?
Canım inşallah sen de yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın evet gonal f cetrotıde ovıtrelle bunlar iğnelerim. bu gün 2. günüm sabah akşam gonal f yapıyorum Çarşamba kontrolüm var diğerlerinin kullanımını aşama aşama tarif edicekmiş hemşireler.
Merhaba ardaslar .yakin zamanda histeroskobi olucam.ama daha once anestezi almadigim icin cok korkuyorum .islemden once anestezi testleri yapiliyor mu bi bilginiz var mi.bebegim olsun cok istiyorum oyuzden korka korkada olsa yaptiricam ama alerjimde oldugu icin cok korkuyorum
canım Çarşamba değilmiş ya salıymış :) ben yanlış bakmışım ayın 23 ü salıya denk geliyormuş heyecandan :)Çarşamba inşallah bir sürü sağlıklı yumoşların olmuştur. Bizede haber verirsin. Dikkat et kendine. Yemene içmenede dikkat et
canım yemene içmene dikkat et demişsin ya sence ne gibi şeyler yemeliyim ya da yememeliyim.Çarşamba inşallah bir sürü sağlıklı yumoşların olmuştur. Bizede haber verirsin. Dikkat et kendine. Yemene içmenede dikkat et
Hahaha ayy kıyamam ben sanacanım Çarşamba değilmiş ya salıymış :) ben yanlış bakmışım ayın 23 ü salıya denk geliyormuş heyecandan :)
canım yemene içmene dikkat et demişsin ya sence ne gibi şeyler yemeliyim ya da yememeliyim.
Netten böyle birley buldum bi incele istersen Cnmcanım yemene içmene dikkat et demişsin ya sence ne gibi şeyler yemeliyim ya da yememeliyim.
sağol Canım bakayım.Netten böyle birley buldum bi incele istersen Cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-tedavisinde-protein-ve-onemi/
Kizlar gece gece aklima takildi 30 aralikta histereskopi oldum 18 ocakta normal adet tarihimde adet oldum, 27 ocakta tekrardan adet oldum, simdi ben bidaha nezaman adet olucam lutfen yasadiklarinizi paylasin, saolsun mustafa hocaya sordum ama cevap vermedi
Evet canim ilaclardan sonra oldugum adet 27 ocak tamam ozaman bunu dikkate alicam:) gerci bu ay yumurtlamadim galiba cunku 9 subatta adetin 14.gunu kontrole gittigimde dr yumurta goremiyorum belkide catlamistir rahim duvarin incelmis cunku dedi, merakla bekliyorum kafamda deli sorular:)2. Olduğunuz adet ilaçlardan sonra olansa onu baz alın . ilaçları kullanırken olan adeti ara kanama olarak sayıyorlar
Evet canim ilaclardan sonra oldugum adet 27 ocak tamam ozaman bunu dikkate alicam:) gerci bu ay yumurtlamadim galiba cunku 9 subatta adetin 14.gunu kontrole gittigimde dr yumurta goremiyorum belkide catlamistir rahim duvarin incelmis cunku dedi, merakla bekliyorum kafamda deli sorular:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?