Sizin sorununuz neydi neden hsg oldunuz yaş kaç kaç yıllık evlisiniz kaç yıldır deniyirsunuzMerhaba kizlar...
Bu ayda olmadi yine regl oldum. 25 aralikta histereskopi olmustum. En son kontrolde rahmin 10 uzerinden 8.5 demisti Mustafa Hoca. 3 ay bekleyelim olmazsa kucuk bir operasyon daha yapariz dedi.
Her ay ayni mutsuzlugu yasamaktan yoruldum, biz ne zaman anne olacagiz?
Mustafa hocaya çok guveniyorum aslinda ama cok yogun. Son gorusmede tam 4 saat sonra muayene olabildim ve muayene eder etmez çıktı. Tekrar muayene durumunu gorusmek icin 1.5 saat bekledim. Dogru duzgun konusamadik bile.
Acaba beklemeden tup bebek icin birseyler yapsam mi diyorum hic bisey bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Sizin sorununuz neydi neden hsg oldunuz yaş kaç kaç yıllık evlisiniz kaç yıldır deniyirsunuz
canım bu iğneler kaç gün de biter kaçıncı gün yumurta toplama ve sperm alınıyor ve toplamadan kaç gün sonra transfer oluyor beni bu konu da bilgilendirir misin?Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. İnş güzel sonuçlar alırsın tatlım. İğnelerinden biri gonal -f diğeri nedir, bugun kaçıncı günün iğnede?
Bildiğim kadarıyla histeroskopiden sonra 3-4 ay sonra gebelik olma şansı yuksekBen 18 aylik evliyim. Esimde sorun yok. Benimde rahimde sekil bozuklugu var. Bunun icin histereskopi oldum.
Evlendigimizden beri de korunmadik. Cunku ben 30 esim 34 yasinda. Bebek hemen olsun istedik hep
Canim bendede yok hamilelik ama sabir edio beklicez malesef hiç birimiz hocayla göremiyoruz muayne edip çıkınca kafamızda daha beter sorular oluoMerhaba kizlar...
Bu ayda olmadi yine regl oldum. 25 aralikta histereskopi olmustum. En son kontrolde rahmin 10 uzerinden 8.5 demisti Mustafa Hoca. 3 ay bekleyelim olmazsa kucuk bir operasyon daha yapariz dedi.
Her ay ayni mutsuzlugu yasamaktan yoruldum, biz ne zaman anne olacagiz?
Mustafa hocaya çok guveniyorum aslinda ama cok yogun. Son gorusmede tam 4 saat sonra muayene olabildim ve muayene eder etmez çıktı. Tekrar muayene durumunu gorusmek icin 1.5 saat bekledim. Dogru duzgun konusamadik bile.
Acaba beklemeden tup bebek icin birseyler yapsam mi diyorum hic bisey bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Napacagiz peki böyle. Inan sabrim kalmadi. Haftasonum mahvoldu aglamaktan.Canim bendede yok hamilelik ama sabir edio beklicez malesef hiç birimiz hocayla göremiyoruz muayne edip çıkınca kafamızda daha beter sorular oluo
Yumurta çatlaması için adetin başlangıcından 12.gününe kadar çörek otu yagı iç.hem yumurta büyütmeye hemde çatlamasına yardımcı oluyor
Ben bilmiyorum ama bu tarz bitkisel şeylerin çokta işe yarayacağını düşünmüyorum kızlar, eğer sende işe yarayan bir şey olursa haber ver canım, bu arada histeroskopi sonrası ara adet oldum, şimdi benim ilaçların bitmesine 2 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrım var, sizde de olmuş muydu kızlar?geçen ay bal+tarçın+çörek otu yedim ama işe yaramadı.Bu ay tekrar deneyeceğim inşallah
Ben bilmiyorum ama bu tarz bitkisel şeylerin çokta işe yarayacağını düşünmüyorum kızlar, eğer sende işe yarayan bir şey olursa haber ver canım, bu arada histeroskopi sonrası ara adet oldum, şimdi benim ilaçların bitmesine 2 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrım var, sizde de olmuş muydu kızlar?
Aynen canım aynen, rabbim güzel düşündürsün, bizede nasip etsin inşallahhZ zubidubi82 seni çok iyi anlıyorum canım bende senin gibiyim ağustos da ilk hamile kaldığım da benim gibi hamile kalanlar vardı ben kürtaj oldum onların hamileliği devam etti şimdilerde diguracaklar ocakta hamile kaldim yine hamileler vardı benim gibi benimki dış gebelik onlar devam ediyor pazara çıkıyorum her yerde pusetlerde bebeklerle gezenler küçücük yaşları gururla salınan hamileler ve hamile kalıp arkadaşım olan yada yeni doğuran arkadaşlarım bur balandiriyorlar hamileliklerini çocuk kıyafetleri alslarini kıskanıyorum sanırım bende sonra çok kızıyorum kendime ama işte nefsime yenildiğim anlar oluyor neden diyorum rabbim affetsin
Muhtemelen benim de senin gibi olacak o zaman, çünkü adet olacakmışım gibi ağrım var, tamam canım haberdar edersin, tüp mü düşünüyorsunuz siz? yoksa doğal gebelik mi?işe yarayan varmış bayağı okuduğuma göre ben deneyim bilgi veririm size.Bende ilaçların 21.gunu adet oldum 10 gün sürdü ve çok yoğun ağrılıydı.Birdaha ilaç bittikten sonra adet olmadım.Kişiden kişiye değişriyor sanırım.
Muhtemelen benim de senin gibi olacak o zaman, çünkü adet olacakmışım gibi ağrım var, tamam canım haberdar edersin, tüp mü düşünüyorsunuz siz? yoksa doğal gebelik mi?
Kızlar bugün diş hastanesine gittim. (Devlet hastanesi) sıra beklerken hep çocuklu kadınlara gözüm takıldı, sizde de öyle oluyor mu? çocuğa bakıyorum, kadının yaşına, sonra ne güzel çocuğu var, benden genç duruyor üstelik vs gibi dalıp gidiyorum. Kıskançlık mı bilmiyorum bu, yani bazılarına bakıyorum, paspal paspal, kendine hayrı yok fakat çocuk doğurmuş yani, bundan neyim eksik diyorum, anne olsam kesinlikle çok iyi yetiştireceğime inanıyorum evladımı, sonra kendime kızıyorum, herkesin kaderi ayrı, sınavı ayrı diyorum ama işte sahip olmaya çalıştığım ve olmaadığım bir şeyi başka biri yaşıyorken sanırım kıskanıyorum.
Bende 16 aylık evliyim hayatım yaş 38 oldu eşimde 33 bu yüzden acele ediyoruz senin dediğin gibi sorulara cevap alamayınca allak bullak oluyorum adet olup bitince gidicem sorun var dedi o kadar baska açıklama yapmadı muayne den sonra zaten hemen çıktı telde yazdı sorun olduğunu ama söylemedi sırf bu yüzden gidicem o kadar sikildim ki sorun giderilmesi halinde aylarca dr görnek istemiyorum kendime kalmak istiyorum bunaldim yani seni anlıyorumNapacagiz peki böyle. Inan sabrim kalmadi. Haftasonum mahvoldu aglamaktan.
Her ay ayni umutlu bekleyis ve hüsran yoruldum. Sen Mustafa Acet'e devam etmeyi dusunuyor musun? Ben ona cok guveniyorum ama su tam her seyi konusamamak gorusememek kafami kurcaliyor.
Canım ben öyle yapmıştım sabah akşam içtim kötü tadı var ama olsun diyorsun yeterki olsunda....kontrolden sonra hemen oldu vede daha önce hiç gebelik olmamasına ragmen çok şükürgeçen ay bal+tarçın+çörek otu yedim ama işe yaramadı.Bu ay tekrar deneyeceğim inşallah
Benim içim cızz ediyordu bence bu kıskançlık degil çocuk özlemi...Kızlar bizim sorunumuz olduğu için bence gözümüze takılıyor bende ablama demiştim bu ne ya her yerde hamile yada çocuklu kadın bana dediki aslında her zaman her yerde vardı bekarken gözüne çarpmio ama evlenip çocuk bekleyin ce gözüne batio insanın demişti bence hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?