Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım ben öyle yapmıştım sabah akşam içtim kötü tadı var ama olsun diyorsun yeterki olsunda....kontrolden sonra hemen oldu vede daha önce hiç gebelik olmamasına ragmen çok şükür

aaa ne güzel maşallah.Ben geçen ay yarım yamalak yedim.Ama bu ay tam zamanlı başlayacağım inşallah bizlerede vesile olur

aaa ne güzel maşallah.Ben geçen ay yarım yamalak yedim.Ama bu ay tam zamanlı başlayacağım inşallah bizlerede vesile olur
Canım bak şuda çok önemli bunları yiyipte illa olacak stresine girmeyin eşinle ikinizde akışına bırakın o zaman olur işte

Merhaba.
Ben20 yasindayim ve 8 aylik evliyim ilk 2 ay normal yollarla kornduk fkat sonra cocuk istedik ama olmuyodu her ay duzenli adet gordum. Yaklasik 4 aydir bir hastanede ilac tedavisi goruyorum polikistik over diye bi hastaligim varmis yumurtlama hic yapmamis bugune kdar vucudum ilac kullaninca ufak ve sayili yumurtlmm oldu fkat bunlar yeterli degilmis. Eger bu ayda adet olursam 13. Gunu hastaneye gidicem ve asilama yapilicagi oda tutmazsa tup bebek tedavisi dendi. Sizce ne yapmaliyim

Kızlar selamlar Nasılsıniz. Allah herkesin tez zamanda gönlüne gore versin insallah. Ede venus ne yaptınız canim tüp bebek dusunuyodunuz

canım bu iğneler kaç gün de biter kaçıncı gün yumurta toplama ve sperm alınıyor ve toplamadan kaç gün sonra transfer oluyor beni bu konu da bilgilendirir misin?

Cnm kişiye göre değişiyor sanırım. Ben 9 gün vurmuştum diye hatırlıyorum. Çünkü benim yumurtalalarımdan biri diğerlerin önde gidiyordu. Şimdi netten baktım 10 günle 15 gün arasında değişiyormuş. Transfer yumurtanın kalitesine ve bölünmesine göre değişebiliyor. Mesela bana 3. Gün ambriyosu verildi. Toplamadan 3 gün sonra transferim oldu. Bazılarına 2. Gün embriyosuda veriliyor yada 4 ve 5. Gün embriyosuda oluyor cnm. Dediğim gibi yumurtanın gidişatı belirliyor. İnşallah senin yumoşların 5. Güne kadar giderler tatlım. Yumurta toplamada sperm alınıyor. Ayy karışık mı anlattım

Cnm kıskançlık değil bu kendine böyle bir yakıştırma yapma. Özenmek desek daha doğru olur. Algıda seçicilik. Banada çok oluyor. Bi ara kafamı nereye çevirsem herkes hamile hatta hala böyle şeyler yaşamaya devam ediyorum. Allah yazmışsa bizimde olacak izniyle. Sen içini ferah tut. Evet daha iyi yetiştirme konusunda sana katılıyorum. Bende olursa şöyle yapıcam bunu yapmayacağım falan diyorum
Sen sıkma canını moralnide bozma. Bize en çok iyi gelen şey moral sakın unutma.

Cnm ben bu tedaviye başlamadan önce aktardan birkisel bir karışım aldım. Bende inanmıyodum bu tarz şeylere. Bitkiseli kullanmadan önceki ay tedaviye başlayacak kadar yumurtam çıkmadı için tedavi iptal oldu. O ay karışıma başladım ve İlk reglimde tedaviye başladık 4 yumurtam toplandı ve şuan Allah'ın izniyle hamileyim ama daha kalp atışını duymadık inşallah onuda duyarız. Bitkiselden mi yoksa zamanı gelmişti Allah'ım o zaman uygun gördü bilmiyorum. Allah nasip etti belkide bitkiselin faydasıda olmuştur bilemiyorum.
Mesela soğan kürünü deneyipte hamile kalan çokmuş. Bana göre Allah'ın takdiri. Allah hepimizin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş

Kızlar selamlar Nasılsıniz. Allah herkesin tez zamanda gönlüne gore versin insallah. Ede venus ne yaptınız canim tüp bebek dusunuyodunuz
A.s canim ayni bi degisiklik yok ben nisan ayi gibi dusunuyorum cnm tup bebek bakalim ins o zamana dek kendimi buna hazirlarim. Sen nasilsin bebisin cinsiyeti belli oldu mu cnm. Bu arada belirtilerin ne alemde bulantin falan cok oluyor mu

Cok erken senin icin devlette bile 3 asilamadan once tup bebek yapmiyorlar. Bence bi sure bitkisel yollardan dene sogan kuru incor kürü vs.. olmassa tup bebege gidersin. Tabi sen daha iyi bilirsin baska doktorlardan da fikir almalisin

Cok erken senin icin devlette bile 3 asilamadan once tup bebek yapmiyorlar. Bence bi sure bitkisel yollardan dene sogan kuru incor kürü vs.. olmassa tup bebege gidersin. Tabi sen daha iyi bilirsin baska doktorlardan da fikir almalisin

O soganla incir kurunu ne sekilde kullanicam peki .s baska hastanelere de gidicem bakalim herkes soruyor cocuk yokmu cocuk yokmu diye dusunmuyoruz diyorum o kadad uzuluyorum ki

5. güne kadar orada bölünmesi iyi bir şey mi yani. Yani yumurtalar toplanıyor sperm de alınıyor bölünmeye başlıyorlar ve 5. gün mü transfer oluyor anladığım bu canım doğru mu anlamışım

O soganla incir kurunu ne sekilde kullanicam peki .s baska hastanelere de gidicem bakalim herkes soruyor cocuk yokmu cocuk yokmu diye dusunmuyoruz diyorum o kadad uzuluyorum ki
Cnm o kürlerin tariflerini nette bulabilirsin ama daha 6 ay olmus uzulmen icin cok erken zaten daha 20 yasindasin rahat olmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…