Canım ben öyle yapmıştım sabah akşam içtim kötü tadı var ama olsun diyorsun yeterki olsunda....kontrolden sonra hemen oldu vede daha önce hiç gebelik olmamasına ragmen çok şükür
Benim içim cızz ediyordu bence bu kıskançlık degil çocuk özlemi...[/QUOT
Bencede kıskançlık değil sadece özlem ve bir imrenme
Canım bak şuda çok önemli bunları yiyipte illa olacak stresine girmeyin eşinle ikinizde akışına bırakın o zaman olur işteaaa ne güzel maşallah.Ben geçen ay yarım yamalak yedim.Ama bu ay tam zamanlı başlayacağım inşallah bizlerede vesile olur
Canım bak şuda çok önemli bunları yiyipte illa olacak stresine girmeyin eşinle ikinizde akışına bırakın o zaman olur işte
canım bu iğneler kaç gün de biter kaçıncı gün yumurta toplama ve sperm alınıyor ve toplamadan kaç gün sonra transfer oluyor beni bu konu da bilgilendirir misin?
Kızlar bugün diş hastanesine gittim. (Devlet hastanesi) sıra beklerken hep çocuklu kadınlara gözüm takıldı, sizde de öyle oluyor mu? çocuğa bakıyorum, kadının yaşına, sonra ne güzel çocuğu var, benden genç duruyor üstelik vs gibi dalıp gidiyorum. Kıskançlık mı bilmiyorum bu, yani bazılarına bakıyorum, paspal paspal, kendine hayrı yok fakat çocuk doğurmuş yani, bundan neyim eksik diyorum, anne olsam kesinlikle çok iyi yetiştireceğime inanıyorum evladımı, sonra kendime kızıyorum, herkesin kaderi ayrı, sınavı ayrı diyorum ama işte sahip olmaya çalıştığım ve olmaadığım bir şeyi başka biri yaşıyorken sanırım kıskanıyorum.
işe yarayan varmış bayağı okuduğuma göre ben deneyim bilgi veririm size.Bende ilaçların 21.gunu adet oldum 10 gün sürdü ve çok yoğun ağrılıydı.Birdaha ilaç bittikten sonra adet olmadım.Kişiden kişiye değişriyor sanırım.
A.s canim ayni bi degisiklik yok ben nisan ayi gibi dusunuyorum cnm tup bebek bakalim ins o zamana dek kendimi buna hazirlarim. Sen nasilsin bebisin cinsiyeti belli oldu mu cnm. Bu arada belirtilerin ne alemde bulantin falan cok oluyor muKızlar selamlar Nasılsıniz. Allah herkesin tez zamanda gönlüne gore versin insallah. Ede venus ne yaptınız canim tüp bebek dusunuyodunuz
Cok erken senin icin devlette bile 3 asilamadan once tup bebek yapmiyorlar. Bence bi sure bitkisel yollardan dene sogan kuru incor kürü vs.. olmassa tup bebege gidersin. Tabi sen daha iyi bilirsin baska doktorlardan da fikir almalisinMerhaba.
Ben20 yasindayim ve 8 aylik evliyim ilk 2 ay normal yollarla kornduk fkat sonra cocuk istedik ama olmuyodu her ay duzenli adet gordum. Yaklasik 4 aydir bir hastanede ilac tedavisi goruyorum polikistik over diye bi hastaligim varmis yumurtlama hic yapmamis bugune kdar vucudum ilac kullaninca ufak ve sayili yumurtlmm oldu fkat bunlar yeterli degilmis. Eger bu ayda adet olursam 13. Gunu hastaneye gidicem ve asilama yapilicagi oda tutmazsa tup bebek tedavisi dendi. Sizce ne yapmaliyim
Canim bunlari sicak suya karistirip mi ictin 1 tatli kasigi mi hepsi?Canım ben öyle yapmıştım sabah akşam içtim kötü tadı var ama olsun diyorsun yeterki olsunda....kontrolden sonra hemen oldu vede daha önce hiç gebelik olmamasına ragmen çok şükür
Cok erken senin icin devlette bile 3 asilamadan once tup bebek yapmiyorlar. Bence bi sure bitkisel yollardan dene sogan kuru incor kürü vs.. olmassa tup bebege gidersin. Tabi sen daha iyi bilirsin baska doktorlardan da fikir almalisin
Cok erken senin icin devlette bile 3 asilamadan once tup bebek yapmiyorlar. Bence bi sure bitkisel yollardan dene sogan kuru incor kürü vs.. olmassa tup bebege gidersin. Tabi sen daha iyi bilirsin baska doktorlardan da fikir almalisin
5. güne kadar orada bölünmesi iyi bir şey mi yani. Yani yumurtalar toplanıyor sperm de alınıyor bölünmeye başlıyorlar ve 5. gün mü transfer oluyor anladığım bu canım doğru mu anlamışımCnm kişiye göre değişiyor sanırım. Ben 9 gün vurmuştum diye hatırlıyorum. Çünkü benim yumurtalalarımdan biri diğerlerin önde gidiyordu. Şimdi netten baktım 10 günle 15 gün arasında değişiyormuş. Transfer yumurtanın kalitesine ve bölünmesine göre değişebiliyor. Mesela bana 3. Gün ambriyosu verildi. Toplamadan 3 gün sonra transferim oldu. Bazılarına 2. Gün embriyosuda veriliyor yada 4 ve 5. Gün embriyosuda oluyor cnm. Dediğim gibi yumurtanın gidişatı belirliyor. İnşallah senin yumoşların 5. Güne kadar giderler tatlım. Yumurta toplamada sperm alınıyor. Ayy karışık mı anlattım
Öncekiler nasıldı yogunmuKizlar benim ameliyattan sonraki 4. Reglim ve inanilmaz yogun geciyor Afedersiniz ped yetistiremiyorum bu normal mi ?
Evt cnm normal bi sure cok yogun oluyor. Benim de.oyle olmustuKizlar benim ameliyattan sonraki 4. Reglim ve inanilmaz yogun geciyor Afedersiniz ped yetistiremiyorum bu normal mi ?
Cnm o kürlerin tariflerini nette bulabilirsin ama daha 6 ay olmus uzulmen icin cok erken zaten daha 20 yasindasin rahat olmalisinO soganla incir kurunu ne sekilde kullanicam peki .s baska hastanelere de gidicem bakalim herkes soruyor cocuk yokmu cocuk yokmu diye dusunmuyoruz diyorum o kadad uzuluyorum ki
Ben bişey sorcam histeroskopi sonrası normal günümde adet oldum yogundu bide ilaçlar bitince oldum hangisini dikkata alicaz canımEvt cnm normal bi sure cok yogun oluyor. Benim de.oyle olmustu
Cnm o kürlerin tariflerini nette bulabilirsin ama daha 6 ay olmus uzulmen icin cok erken zaten daha 20 yasindasin rahat olmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?