- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Günaydın cnm. Yumurtalar ve sperm alınıyor. Döllenmesi bekleniyor döllendikten sonrada bölünmesi bekleniyor. Embriyonun kalitesine göre 3 yada beş gün içince sana veriliyor. Bazı merkezler 2. Gün embriyosunuda yerleştiriyorlar. Facede bi bayana 2. Gün embriyosu konulmuş ve çok şükür şuan hamile. Sen şimdi gününe takılma. Allah nasip ettikten sonra 2. Günde 3. Günde tutar.5. güne kadar orada bölünmesi iyi bir şey mi yani. Yani yumurtalar toplanıyor sperm de alınıyor bölünmeye başlıyorlar ve 5. gün mü transfer oluyor anladığım bu canım doğru mu anlamışım
Merhaba.
Ben20 yasindayim ve 8 aylik evliyim ilk 2 ay normal yollarla kornduk fkat sonra cocuk istedik ama olmuyodu her ay duzenli adet gordum. Yaklasik 4 aydir bir hastanede ilac tedavisi goruyorum polikistik over diye bi hastaligim varmis yumurtlama hic yapmamis bugune kdar vucudum ilac kullaninca ufak ve sayili yumurtlmm oldu fkat bunlar yeterli degilmis. Eger bu ayda adet olursam 13. Gunu hastaneye gidicem ve asilama yapilicagi oda tutmazsa tup bebek tedavisi dendi. Sizce ne yapmaliyim
Ilaclar bittikten sonrakini dikkate alacaksin. Ben de hem normal gunumde olmistim hem ilaclar bittikten 2 gun sonra oldum. Adetim ilac bitiminden sonrakine gore ilerledi.Ben bişey sorcam histeroskopi sonrası normal günümde adet oldum yogundu bide ilaçlar bitince oldum hangisini dikkata alicaz canım
Biraz daha dene istersen olmassa gidersin Mustafa hoca iyi bi teshis koyar. Ama dedigim gibi bitkisellere bi bak hakkinda hayirlisi olsun cnm.Saol Abla Allah razi olsun. Mustafa beyi oneriyomusunuz bu konuda hep tup bebek uzerine bununla da ilgilenirmi acaba oraya gtmeyi dusunuyorum da
Cnm ben bu tedaviye başlamadan önce aktardan birkisel bir karışım aldım. Bende inanmıyodum bu tarz şeylere. Bitkiseli kullanmadan önceki ay tedaviye başlayacak kadar yumurtam çıkmadı için tedavi iptal oldu. O ay karışıma başladım ve İlk reglimde tedaviye başladık 4 yumurtam toplandı ve şuan Allah'ın izniyle hamileyim ama daha kalp atışını duymadık inşallah onuda duyarız. Bitkiselden mi yoksa zamanı gelmişti Allah'ım o zaman uygun gördü bilmiyorum. Allah nasip etti belkide bitkiselin faydasıda olmuştur bilemiyorum.
Mesela soğan kürünü deneyipte hamile kalan çokmuş. Bana göre Allah'ın takdiri. Allah hepimizin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş
Sağol canım cevap için söktürücü almayi dusunuodum ilkini dikkata alarak almış o zaman 29 beklicemIlaclar bittikten sonrakini dikkate alacaksin. Ben de hem normal gunumde olmistim hem ilaclar bittikten 2 gun sonra oldum. Adetim ilac bitiminden sonrakine gore ilerledi.
Çok teşekkür ederim canım cevap için bu gün 9 da kontrolüm vardı gittim geldim cuma günü bir daha gitcez pazartesi büyük ihtimal toplama yapılır dedi doktor bey hepimizin hakkımız da hayırlısı olsun.Günaydın cnm. Yumurtalar ve sperm alınıyor. Döllenmesi bekleniyor döllendikten sonrada bölünmesi bekleniyor. Embriyonun kalitesine göre 3 yada beş gün içince sana veriliyor. Bazı merkezler 2. Gün embriyosunuda yerleştiriyorlar. Facede bi bayana 2. Gün embriyosu konulmuş ve çok şükür şuan hamile. Sen şimdi gününe takılma. Allah nasip ettikten sonra 2. Günde 3. Günde tutar.
Ayy ne güzel ya, bol heycan ve umut dolu günler yaşıyorsun, inşallah güzel gelişmeleri de paylaşırsın burdan, bizde senin adına mutlu kendimiz içinde daha umutlu oluruz. Benim randevum mart ayında, histeroskopiden sonra randevuda tüp bebek için hemen gün vermiş miydi doktor size?Çok teşekkür ederim canım cevap için bu gün 9 da kontrolüm vardı gittim geldim cuma günü bir daha gitcez pazartesi büyük ihtimal toplama yapılır dedi doktor bey hepimizin hakkımız da hayırlısı olsun.
Sağol canım inşallah. Paylaşırım tabi inşallah sizlere umut olacak gelişmeler yaşarım. Hayır histeroskopiden sonra hemen gün vermedi doktor hem biraz rahim toparlansın hem de deneyin siz dedi bi üç ay bekledik ama bu arada eşim de Semen testi yaptırdı ama sonuç pek iç açıcı olmadığı için doktor bey 2 ay yumurta takibi yaptı bu ayki yumurtalamamdan ümit olduğunu görünce tedaviye başlattı.Ayy ne güzel ya, bol heycan ve umut dolu günler yaşıyorsun, inşallah güzel gelişmeleri de paylaşırsın burdan, bizde senin adına mutlu kendimiz içinde daha umutlu oluruz. Benim randevum mart ayında, histeroskopiden sonra randevuda tüp bebek için hemen gün vermiş miydi doktor size?
Ben iyiyim canım 3. Ayda bitti bulantilar normal hayatıma döndüm çok sukur bebisim cinsiyeti de belli oldu canim ya kızım olacak allahın izniyle darısı başınıza inşallah canimA.s canim ayni bi degisiklik yok ben nisan ayi gibi dusunuyorum cnm tup bebek bakalim ins o zamana dek kendimi buna hazirlarim. Sen nasilsin bebisin cinsiyeti belli oldu mu cnm. Bu arada belirtilerin ne alemde bulantin falan cok oluyor mu
Biraz daha dene istersen olmassa gidersin Mustafa hoca iyi bi teshis koyar. Ama dedigim gibi bitkisellere bi bak hakkinda hayirlisi olsun cnm.
Aktardan Çörek otu yagı canım sabah akşam 1kaşık iç en azından yumurtan kaliteli olur Allahın izni ile.ama adetin 13.gün bırakmalısın bebek olduktan sonra içmek zararlı.Canim bunlari sicak suya karistirip mi ictin 1 tatli kasigi mi hepsi?
Hayırlı olsun kızın inşallh.kaçıncı haftada ögrendin cinsiyetini canım .buarada benım bulantım olmadı çok şükür 11haftalık oldukBen iyiyim canım 3. Ayda bitti bulantilar normal hayatıma döndüm çok sukur bebisim cinsiyeti de belli oldu canim ya kızım olacak allahın izniyle darısı başınıza inşallah canim
Kızlar ne güzel yaa, çok güzel heycanlar olsa gerek, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Hayırlı olsun kızın inşallh.kaçıncı haftada ögrendin cinsiyetini canım .buarada benım bulantım olmadı çok şükür 11haftalık olduk
Yumurta takibini tabiykide doktor yapıyor. Ben genel olarak memnunum doktordan. Yalnız şunmu anlamadım sen histeroskopi oldun mu? olmadıysan eğer historokopi olup olmayacağına doktor karar veriyor. Eğer öyle ise bir an önce randevu al ben ilk randevu aldığım da 2 ay sonrasına verdiler bunu duymaya hazır ol CanımKizkar bende adet olunca randevu alacağım histeroskopi için ama bende tüp bebek tedavisine hemen geçmek istiyorum dr bey yoğunluğu nedeniyle çok bilgi vermiyor mu yumurta takibini kendi mi yapıyordidim09 sen yumurta takibi yaptirdin sanırım nasıl memnun musun Z zubidubi82 sen ne zaman gideceksin senden de hayırlı haberler aliruz inşallah
Ben hsg gönderdim dr beye o da histeroskopi önerdi adet olunca ara ona göre randevu ayarlayacagiz dediler inşallah 2 ay sürmez canım histeroskopi sonrası 3 ay beklemek de istemiyorum aslında bir de acaba pgt yapılıyor mu oradaYumurta takibini tabiykide doktor yapıyor. Ben genel olarak memnunum doktordan. Yalnız şunmu anlamadım sen histeroskopi oldun mu? olmadıysan eğer historokopi olup olmayacağına doktor karar veriyor. Eğer öyle ise bir an önce randevu al ben ilk randevu aldığım da 2 ay sonrasına verdiler bunu duymaya hazır ol Canım
hımm öyle mi Canım o zaman çabuk randevu verirler. Histeroskopi sonrası bekletmeyi rahim kendini biraz toparlasın diye söylüyor yani en azından biz bundan dolayı bekledik. sen kaç yaşındasınki ve eşin muayene oldu mu doktor bey bunları da sorar en azından eşinin test sonucunu görmek ister. ayrıca pgt Hakkın da bir bilgim yok.Ben hsg gönderdim dr beye o da histeroskopi önerdi adet olunca ara ona göre randevu ayarlayacagiz dediler inşallah 2 ay sürmez canım histeroskopi sonrası 3 ay beklemek de istemiyorum aslında bir de acaba pgt yapılıyor mu orada
32 yasindayim eşim varikosel ameliyati oldu sperm sonuçları Var eşiminhımm öyle mi Canım o zaman çabuk randevu verirler. Histeroskopi sonrası bekletmeyi rahim kendini biraz toparlasın diye söylüyor yani en azından biz bundan dolayı bekledik. sen kaç yaşındasınki ve eşin muayene oldu mu doktor bey bunları da sorar en azından eşinin test sonucunu görmek ister. ayrıca pgt Hakkın da bir bilgim yok.
Ay canim benim masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bu arada benim goguslerim bu ay erkenden sisti ya anlamadim hamilelik belirtisi olma ihtimali var mi daha adetime de var 9 gun falan, yoksa yine kuruntumu yapiyorum acaba :)Ben iyiyim canım 3. Ayda bitti bulantilar normal hayatıma döndüm çok sukur bebisim cinsiyeti de belli oldu canim ya kızım olacak allahın izniyle darısı başınıza inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?