Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Sağol canım cevap için söktürücü almayi dusunuodum ilkini dikkata alarak almış o zaman 29 beklicem
Rica ederim cnm. Bence sokturucuyu adet gunun gecsede dusnme, cunku benim adetim histereskopiden sonra 3 ay boyunca 4 gun falan gecikmeli geldi. Bi arkadasin daha oyle olmistu

Hakkında hayırlısı olsun cnm. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kaç tane görünüyordu cnm birşey dedi mi?

Ben iyiyim canım 3. Ayda bitti bulantilar normal hayatıma döndüm çok sukur bebisim cinsiyeti de belli oldu canim ya kızım olacak allahın izniyle darısı başınıza inşallah canim

Oy maşallahh cnm. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder bizde burda sizin adınıza seviniriz canım

Ay canim benim masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bu arada benim goguslerim bu ay erkenden sisti ya anlamadim hamilelik belirtisi olma ihtimali var mi daha adetime de var 9 gun falan, yoksa yine kuruntumu yapiyorum acaba :)

Tatlım inşallah kuruntu değildir

Hayırlı olsun kızın inşallh.kaçıncı haftada ögrendin cinsiyetini canım .buarada benım bulantım olmadı çok şükür 11haftalık olduk

Şirkette bi arkadaşta hamile. Aramızda sadece bir gün var aynı gidiyoruz. O doğal yollarla hamile kaldı ve çoğul gebelik olabilir. Kız devamlı uyuyor çok kusuyormuş bende de hiç bir belirti yok göğüs şişkinliği dışında. Buda beni çok huylandırıyor. Geçen seferde bende hiç bir belirti yoktu gerçi bu sefer biraz daha farklı gibi mide yanmam sırt ağrım falanda var ama psikolojik mi acaba Herkesin belirtileri aynı olcak diye birşey yok biliyorum ama insanın tecrübeleri kötü olunca daha bi tedirgin oluyor sanırım. Zor işler bunlar her aşaması ayrı zor ayrı stres. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evlatlarımızı sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

sol 12, 12, 15 dedi sağ 12, 11, 12 dedi ben de bunları topladım sol 39 sağ için de 35 gibi anladım doğru mu anlamışım sence ya kafam karıştı.

Yanlış anlamışsın cnm cnm. Toplama yapmıcaksın. Maşallah diyim ben sana. Yani sağda 3 yumoş solda da 3 yumoş toplamda 6 yumosun var. 12,12,15 dediğide tek tek boyutları. Doktor sayı belirtmedi mi cnm? İnşallah toplamaya kadar da devam ederler. Geriden gelen küçükler varmıymış acaba? Allah'ım inşallah hepsi sağlıklıdır. Cnm senin yumurta rezervin nasıldı? Doktor bu sayı için ne dedi. Asıl onun ne dediği önemli.

Ayy Canım o manayamı geliyor :) önden giden 2 tane varmış yüzde kaç şansımız var dedim zor grup dedi. Ama içim çok rahat ve çok umutluyum heycanlıyım. bir de 2 tane buçuklu rakam belirtti. yumurta rezervim de bi problem yoktu yani hiç bir muayenemde böyle bi sorun söylenmedi.

Canim 6 tane yumurtan var bu durumda Belki küçüklere vardır kaç mm olunca toplanır bilmiyorum ama

Şimdi seni yanıltmak istemem ama mesela beni muayene ederken nurdan hanıma boyutlarını söylerken bende bi yandan sayıyorum sonrada soruyorum. Seninkide aynı hesaptır muhtemelen. Benimde hep biri önde giderdi. Cuma kontrole giderken sor yinede sayıyı cnm. Dediğim gibi ben seni yanıltmıyayım. Bende riskli gruptanmışım ve benim rezervimde çok düşükmüş. Ben hep heyecandan birşeyler sormayı unutuyordum ama sen unutma. Aklına gelen herşeyi not al ve sor mesela neden sana zor grup dediğini tam olarak öğren canım. Hoca herşeyin açıklamasını yapıyor sorunca sağolsun. Ayy hadi bakalım umudunu heyecanını sakın kaybetme. Heleki moralini hiç birşeye bozma. Hayırlısıyla herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle. Dualarım seninle canım.

sağol canım ya dediğin gibi not alayım ben bu kafamdaki soruları ya :) inşallah senin bebiş de sağlıkla dünyaya gelir dualarımız karşılıklı canım içimizi ferah tutalım.

Rica ederim cnm. Bence sokturucuyu adet gunun gecsede dusnme, cunku benim adetim histereskopiden sonra 3 ay boyunca 4 gun falan gecikmeli geldi. Bi arkadasin daha oyle olmistu
Canim benim acele etmemiz nedeni rezervim çok az dr 3 4 ay beklicez dedi acele ediyorum ki zaman kaybetmek istemiyorum

merhabalar,
temmuzda histeroskopi olmuştum, kendiliğinden olur diye bekledik ama olmadı maalesef, tekrar muayene oldum mustafa hocaya ve karar 2. bir histeroskopi. mustafa hoca, 2. histeroskopi sonrasından yine kendiliğinden olacağını söylüyor.
inşallah en kısa zamanda en hayırlısından dileyen herkesin yüzünü güldürür yüce yarabbim.
üzüntü, hayal kırıklığı, sabırsızlık, kararsızlık, bilinmezlik... karışık duygular içerisinde 2. kez histeroskopi denemesine doğru yol alıyorum. ümidi yitirmeyip, doktora güvenmek lazım.. hakkımızda hayırlısı.

Canim tup bebek icin mi gitmistin de hoca histereskopi dedi tekrardan? Ne zaman olacaksin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…