Canim tup bebek icin mi gitmistin de hoca histereskopi dedi tekrardan? Ne zaman olacaksin peki
Haklisin cnm ben de daha once tup bebek yaptirdigim icin biliyorum insan yipraniyor psikolojik olarak da. Ama tedavi olmadan tup bebek yaptirmanin bi anlami yok ins 2. Histeraskopide hersey yoluna girer. Bende oldum hisereskopi ama olusmadi gebelik tup bebek dusunuyorum. Peki sen ne zaman olmistun histereskopi ve hocami seni cagirdi tekrar olman gerek diye yoksa sen kendiliginden mi gittin gebelik olusmadi diyeCnm ben daha önce başka yerlerde tüp bebek denedim ama olmadı, Mustafa hocaya geldiğimde de histeroskopi ile kendiliğinden gebelik oluşur dedi ama maalesef olmadı cnm. Şimdi yine başa döndük. Tekrar tüp denense bile, olma ihtimali çok düşük dedi, çünkü embriyonun tutunaçağı, gelişeceği uygun bir yer yok dedi. Sanırım ameliyat sonrasında biraz bekleyip tüp denemesini için ısrar edeceğim.. her ay umutları yitirir yeniden beklemek zor ve yorucu...
Hayatım sen 4. Adet oldun ben 3. Bekliyorum bakalım neden bu kadar çok oldun bu sürede bi telefon açıp sorsaydinEskiden 7 gun sürüyordu ve 3 gun yogun sonra aralikli az az
Simdi 4 gun suruyor ve asiri yogun.
Peki ilk histeroskopide ne yapıldı ki sana canimCnm ben daha önce başka yerlerde tüp bebek denedim ama olmadı, Mustafa hocaya geldiğimde de histeroskopi ile kendiliğinden gebelik oluşur dedi ama maalesef olmadı cnm. Şimdi yine başa döndük. Tekrar tüp denense bile, olma ihtimali çok düşük dedi, çünkü embriyonun tutunaçağı, gelişeceği uygun bir yer yok dedi. Sanırım ameliyat sonrasında biraz bekleyip tüp denemesini için ısrar edeceğim.. her ay umutları yitirir yeniden beklemek zor ve yorucu...
Hayatım sen 4. Adet oldun ben 3. Bekliyorum bakalım neden bu kadar çok oldun bu sürede bi telefon açıp sorsaydin
Ilaclar bitince olan adet gercek adet yani ona tarih atinCanim cevap alamıyorum ki ama normal degil mi zaten benim hesabima gore 4 gun once oldum sadece. Ilaclar bitince olan adet ekstra degil miydi ?
Gerci o kadar kanama var ki benimde kafam karisik niye boyle oldu anlamiyorum.
Cnm ben daha önce başka yerlerde tüp bebek denedim ama olmadı, Mustafa hocaya geldiğimde de histeroskopi ile kendiliğinden gebelik oluşur dedi ama maalesef olmadı cnm. Şimdi yine başa döndük. Tekrar tüp denense bile, olma ihtimali çok düşük dedi, çünkü embriyonun tutunaçağı, gelişeceği uygun bir yer yok dedi. Sanırım ameliyat sonrasında biraz bekleyip tüp denemesini için ısrar edeceğim.. her ay umutları yitirir yeniden beklemek zor ve yorucu...
zaten anlamadigim iz o kadar şey varki sorularınızın cevabını alabilsek kafalarımız karışmıcak neyseki birbirimize burda bilgi vererek içimize şu sere biliyoruz bi çoğumuz kadın doğumda master yapacak arastirmaktanCanim cevap alamıyorum ki ama normal degil mi zaten benim hesabima gore 4 gun once oldum sadece. Ilaclar bitince olan adet ekstra degil miydi ?
Gerci o kadar kanama var ki benimde kafam karisik niye boyle oldu anlamiyorum.
Cnm ben anlamadım. Tekrar tüp denense bile olma ihtimali çok düşükse neden histeroskopi yapıldı. histeroskopidemi anlaşıldı uygun yer olmadığı? Nolcak şimdi? Neden tutunacağı uygun bi yer yokmuş. Ayy kafam karıştı. Başka yerlerde denediğin tüp bebek tedavilerinde bebeğin tutunacağı bir yer vardı da şimdi mi yok? Kusura bakma çok sordum ama inan anlamadım. Ne demek oluyor tüm bunlar
Peki ilk histeroskopide ne yapıldı ki sana canim
Haklisin cnm ben de daha once tup bebek yaptirdigim icin biliyorum insan yipraniyor psikolojik olarak da. Ama tedavi olmadan tup bebek yaptirmanin bi anlami yok ins 2. Histeraskopide hersey yoluna girer. Bende oldum hisereskopi ama olusmadi gebelik tup bebek dusunuyorum. Peki sen ne zaman olmistun histereskopi ve hocami seni cagirdi tekrar olman gerek diye yoksa sen kendiliginden mi gittin gebelik olusmadi diye
Benim de kafam karışık, muayene kısa geçiyor, cok fazla soru soramıyor insan. Emriyonun tutunacağı yer uygun değilmiş suan. Muayenede yapışıklık denilmedi ama bnm anladigim kadariyla sanırım durum yapışıklık. Histereskopi sorası olur kendiliğinden dendi, ama yine bir ameliyat gerekliliği, ya sonra yine olmazsa yine mi ameliyat diye karamsarliga düşüyor insan.
ilk histeroskopide ameliyattan sonra normal süreçte ilaç içtim ve adetlerim düzenli de devam etti, bir şey yapmadım yani. 4-5 ay bekleyelim denmisti, verilen süreç bitince gittiğim sefer de tüp bebek tedavisine baslama niyeti ile gittim, ama tekrar ameliyat çıktı. Hayirlisi inş. Bu histereskopi den sonra fazla beklemeden tüp bebek tedavisine başlamayı isteyeceğim.
histereskopi yapılış amacı rahmi düzeltmek, yapışıklığı açmak, bu sebeple ameliyat sonrasındaki dönem hamilelik için uygun bir dönem. ama kısmet, nasip işi, zamanı ne zaman ise o zaman gelecektir minik melekler... şanssızlık mı bilemem ama tekrar aynı durum olunca ameliyat gerekti. bu sefer 3 ay bekleriz dedi doktor bey, ama yaş ve toplum baskısını göz önünde tutarak ameliyattan en az 45 gün sonra tüp deneyebiliriz diye ekledi. Allahım çok daha kötülerinden korusun ama hastane işi insanı yoruyor, her şeyin başı sağlık. dualarımızın kabulü, emeklerimizin karşılığını almak nasip olur inş....Cnm bence senin kafandaki sorı işaretlerinin yanıtlarını alman lazım. Tüp denemişsin sonrasında ameliyat olmuşsun doğal yollarla beklenmiş olmamış zaten bebeğin içeride tutunacağı bi yer yokmuş o zaman neden histeroskopiden sonra doğal yollarla beklenmiş. İlk denemeleri yapan doktorlar konuyla ilgili giç bir uyarıda bulunmadılar mı? Sen içini ferah tut cnm. Her kadının doğurganlık özelliği vardır. Bizlerinki biraz müdahele istiyor sadece. İnşallah ikinci operasyonda herşey yoluna girer. İkinciden sonra bebeğin tutunacağı alan olacaktır inş. Bol şans tatlım
Canim.sen ameliyat sonrasi kontrele gitmismiydin ve mustafa hoca hersey normal mi demisti. Acaba sonradan rahum yine eski haline mi geldiBenim de kafam karışık, muayene kısa geçiyor, cok fazla soru soramıyor insan. Emriyonun tutunacağı yer uygun değilmiş suan. Muayenede yapışıklık denilmedi ama bnm anladigim kadariyla sanırım durum yapışıklık. Histereskopi sorası olur kendiliğinden dendi, ama yine bir ameliyat gerekliliği, ya sonra yine olmazsa yine mi ameliyat diye karamsarliga düşüyor insan.
ilk histeroskopide ameliyattan sonra normal süreçte ilaç içtim ve adetlerim düzenli de devam etti, bir şey yapmadım yani. 4-5 ay bekleyelim denmisti, verilen süreç bitince gittiğim sefer de tüp bebek tedavisine baslama niyeti ile gittim, ama tekrar ameliyat çıktı. Hayirlisi inş. Bu histereskopi den sonra fazla beklemeden tüp bebek tedavisine başlamayı isteyeceğim.
Ay canim sorma aynen o kadar sey ogrendikki artik hamile kalmaya calisam bi arkadasim var kafasina takilan her soru icin beni ariyor :) ne zaman istersen ara kardesim dedim her turlu bilgi bende mevcut :))zaten anlamadigim iz o kadar şey varki sorularınızın cevabını alabilsek kafalarımız karışmıcak neyseki birbirimize burda bilgi vererek içimize şu sere biliyoruz bi çoğumuz kadın doğumda master yapacak arastirmaktan
Mrb. Evt cnm bana da cok oluyor o yalniz degilsin yaniGünaydın bende bu sürece yeni başlamaktayım ve nedense çok umutsuz bakıyorum sanki hiç olmuyacakmis gibi sizlerde aynı umutsuzluğa düştünuz mu hiç .
Hahaha yakinda hepimiz kadın doğumcuya ve tüp bebek uzmani olcaz klinik acio musuz bide psikiyatr branşında oluomus üzülmeyin sloganı :)))))Ay canim sorma aynen o kadar sey ogrendikki artik hamile kalmaya calisam bi arkadasim var kafasina takilan her soru icin beni ariyor :) ne zaman istersen ara kardesim dedim her turlu bilgi bende mevcut :))
merhaba kızlar bu gün yine kontrole gittim pazartesi toplama olcak çok heyecanlıyım içimi ferah tutmaya çalışıyorum kendimle savaşıyorum dua edin lütfen benim için de
Ameliyattan sonra ilaçlar bitince sanırım gitmistim bir kez kontrole, o zaman durum iyiydi. 4-5 ay bekleyelim dedi doktor, olmayonca tekrar gittim, muayenede anlattı güzelce, rahimde bir yeri gösterdi, daha geniş olmalıydı dedi, bu durumda bebek oluussa da tutunamaz dedi, tekrar ameliyatve kendiliğinden gebelik bekleme dedi. Olucak dedi, inş olurCanim.sen ameliyat sonrasi kontrele gitmismiydin ve mustafa hoca hersey normal mi demisti. Acaba sonradan rahum yine eski haline mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?