amin inşallahAllah yardımcın olsun işini rast getirsin inşallah
maşallah darısı herkesin başına sizin normal yolla mı olduHerkeze iyi aksamlar insallaahh herkez bigun anne baba olur hayirlisiyla.Oğlumuz 22 aylik oldu cok sukur darisi basiniza arkadaslar
Ameliyattan sonra ilaçlar bitince sanırım gitmistim bir kez kontrole, o zaman durum iyiydi. 4-5 ay bekleyelim dedi doktor, olmayonca tekrar gittim, muayenede anlattı güzelce, rahimde bir yeri gösterdi, daha geniş olmalıydı dedi, bu durumda bebek oluussa da tutunamaz dedi, tekrar ameliyatve kendiliğinden gebelik bekleme dedi. Olucak dedi, inş olur
siz tedavi oluyor musunuz, sizde durumlar nasıl. Allahım dileyen herkese versin minik bebislerini ins
Canim ya rezervin iyi se Dr dinle dene bakalım bekle bi kaç ayAmeliyattan sonra ilaçlar bitince sanırım gitmistim bir kez kontrole, o zaman durum iyiydi. 4-5 ay bekleyelim dedi doktor, olmayonca tekrar gittim, muayenede anlattı güzelce, rahimde bir yeri gösterdi, daha geniş olmalıydı dedi, bu durumda bebek oluussa da tutunamaz dedi, tekrar ameliyatve kendiliğinden gebelik bekleme dedi. Olucak dedi, inş olur
siz tedavi oluyor musunuz, sizde durumlar nasıl. Allahım dileyen herkese versin minik bebislerini ins
Bende aralık sonunda oldum ama sanırım sorun var oda düzelince tüp bebek istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum keşke evlenir evlenme baslasaydimBen beklemedeyim ekimde histereskopi olmistum ama cok yoruldum artik tup bebek tedavisine baslamak istiyorum
yok 7.tedavimizde oldumaşallah darısı herkesin başına sizin normal yolla mı oldu
Sizinlevalla ben de bilmiyorum Canım ya cuma bir daha kontrol var bu sefer çekinmicem bütün soruları sorsam valla
merhaba kızlar bu gün yine kontrole gittim pazartesi toplama olcak çok heyecanlıyım içimi ferah tutmaya çalışıyorum kendimle savaşıyorum dua edin lütfen benim için de
Ay canim sorma aynen o kadar sey ogrendikki artik hamile kalmaya calisam bi arkadasim var kafasina takilan her soru icin beni ariyor :) ne zaman istersen ara kardesim dedim her turlu bilgi bende mevcut :))
merhaba Canım öyle mi ne kadar güzel o zaman karşılaşcaz yine inşallah ikimiz de kavuşuruz bebişlerimize. ayyyy çok heyecan vericiSizinle
Merhaba biz sizinle ayni gidiyoruz burayi bi suredir okuyorum kontroller de ayni gunlerdeydibenimde pazartesi sabah yumurta toplama olucak mustafa beyle Allah yardimcimiz olsun
Evet bunlar yan etkiler var gece yatmadan 1 saat önce al o zaman rahat edersunKızlar histeroskobi sonrası progestan ağızdan kullaanmaya başladım. Aşırı baş dönmesi, sersemlik, konuşmada bozukluk oldu birsaat sürdü. Sizdede aynı oldumu kullanmaya devam mı etmeliyim acaba.hocaya sordunuz mu ya da hemşirelere.
merhaba Canım öyle mi ne kadar güzel o zaman karşılaşcaz yine inşallah ikimiz de kavuşuruz bebişlerimize. ayyyy çok heyecan verici
Slm doktor histeroskopi yı kaça yapıyor. Bide sakıncası yoksa problemini neydiKızlar histeroskobi sonrası progestan ağızdan kullaanmaya başladım. Aşırı baş dönmesi, sersemlik, konuşmada bozukluk oldu birsaat sürdü. Sizdede aynı oldumu kullanmaya devam mı etmeliyim acaba.hocaya sordunuz mu ya da hemşirelere.
bize de 8 de burada olun dediler 9 da alacaklarmış tam 21:00 da çatlatma iğnesini yapcam sen 8 de yaptın o Zaman :)Evet karsilasiriz muhtemelenbenim sabah 8 de olacak toplama islemim
Canım topiginize yeni katıldı sana tavsiye sakin acele etme histeroskopi sonrası. Bende geçen sene 38 yasında histeroskopi oldum bir ay sonra tüp bebek yaptırdım. 4 yumurta toplandı çift embiriyolor transfer edildi. Biri tutdu. 6 haftada kanama başladı.öyle böyle 5 aya ulaştık sonra erken doğumla kaybettim plasenta ayrıldı kese gruptur oldu. 2015 aralık sonunda yeniden yaptırdım tüp bebek ve yine tuttu. Onuda 3 gün önce kaybettim 11 haftalıkken kalbi durdu. Sebebiyle kurtajda anlaşıldı. Histeroskopi sonrası rahim toparlanmaya yapıldığı için histeroskopi de atılan ufak fizikten kanama alanı oluştuğu. Dahası toparlanmaya gebelik oluşması rahimde varis oluşmasına neden oldu ve o varisler son tüp bebeğinin sebebi oldu. Lütfen bekle 3 ayda rezervin bitmez. İnternetten araştır deha ve resveratrol isimli bitkisel ilaçlar var onlardan sipariş et ve bekleme süresinde yumurta güçlendirici bitkisel kör araştır. Sonrasında daha çok uzulebilirsinCanim benim acele etmemiz nedeni rezervim çok az dr 3 4 ay beklicez dedi acele ediyorum ki zaman kaybetmek istemiyorum
bize de 8 de burada olun dediler 9 da alacaklarmış tam 21:00 da çatlatma iğnesini yapcam sen 8 de yaptın o Zaman :)
Canım ne ameliyatı olacaksınCnm ben daha önce başka yerlerde tüp bebek denedim ama olmadı, Mustafa hocaya geldiğimde de histeroskopi ile kendiliğinden gebelik oluşur dedi ama maalesef olmadı cnm. Şimdi yine başa döndük. Tekrar tüp denense bile, olma ihtimali çok düşük dedi, çünkü embriyonun tutunaçağı, gelişeceği uygun bir yer yok dedi. Sanırım ameliyat sonrasında biraz bekleyip tüp denemesini için ısrar edeceğim.. her ay umutları yitirir yeniden beklemek zor ve yorucu...
evet Canım muhtemelen öyle çünkü ilaçtan tam 36 saat sonra topluyorlarmış. hadi bakalım hakkımızda hayırlısı şekerimBana 21 30 dediler ovitrelle yi demek ki ben sabah 9 bucukta giricem opu yasaat 8 de burada olun demek istemişler bana herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?