Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Çok geçmiş olsun. Histeroskobi mustafa hoca mı yapmıştı. Bana hoca ikinci adette olabilir demişti de merak ettim. Hocaya sorarım zaten öyle bir şey yani risk olsa yapmaz bence dimi. Bende şekil bozukluğu varmış onu düzeltti hoca.

Çok geçmiş olsun canım zamanla yarisiyoruz işte aslında dr vesile verecek olan Allah ama işte bazende elimizde olmadan hemen olsun istiyoruz sende mustafa bey demi histeroskopi olmustun yada olduğun dr sana söylemedimi

Kızlaaaarrrr bugun bebişimin pıtpıtlarını duydum Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun hamdolsun. Gerçi ben ağlamaktan ses falan duyamadım ama benim dışımda herkes duydu Allah'ım hepinize isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş ve inş Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm.
Hepinizede tek tek teşekkür ederim. Dualarınızda banada yer verdiğiniz için. Allah hepinizden razı olsun

Canım çok sevindim çok mutlu oldum darısı basıma inşallah. Bende Günseli hocada aşılama yaptirdiydim bugün 11. Gün pozitif çıktı çok sukur :)

Ayyy Canım yaaaa çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim de bu gün yumoşlarım toplandı 8 tane inşallah isteyen herkese versin rabbim. :)

Canım çok sevindim çok mutlu oldum darısı basıma inşallah. Bende Günseli hocada aşılama yaptirdiydim bugün 11. Gün pozitif çıktı çok sukur :)
senin için de çok sevindim Can'ım inşallah biz de pozitif i görürüz Hakkımız da hayırlısı :)

Merhaba cnm mustafa hoca da histereskopi yaptirmismiydin sen bişi sorcam da

Canim benim maslllah o kadar sevindim ki senin adina Allah kucagina almayi nasip etsin o kadar imtihandan gectin Alllah mukafatini verdi sonunda. Umut oldun banada umutsuzlugum icinde.. benim bile gozlerim doldu inan aglamana, Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..

Canim tebrik ederim iki guzel haber Allah kucagina almayi nasip etsin.. senin hikayen neydi sen de histereskopi mi olmustun Mustafa hoca da biraz anlatirmisin. Cunku ben de acaba asilama mi yaptirsam diye dusunuyorum bazen

Tup bebek tedavisine baslayan arkadaslar acaba hoca 2 tane embriyo koyuyor mu bilginiz varmi sordunuz mu?

Evettt canim toplandi çok şükür yarini iple cekiyorum senin üzerinde gri bir kap varmiy di bugün
aynen vardı canım :)sen de ne vardı kahverengi kap olan mı yoksa açık renkli bi yelek olan bayan mı :) kaç tane toplandı ben de heyecandan ölcem

aynen vardı canım :)sen de ne vardı kahverengi kap olan mı yoksa açık renkli bi yelek olan bayan mı :) kaç tane toplandı ben de heyecandan ölcem

Kahverengi kap olan bendim bi sure karsi karsiya oturduk sanirim ayy aynen sabah olmaz öğlen hic olmaz simdi.. Benim iki tane alindi canim benim rezervim az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…