Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim tebrik ederim iki guzel haber Allah kucagina almayi nasip etsin.. senin hikayen neydi sen de histereskopi mi olmustun Mustafa hoca da biraz anlatirmisin. Cunku ben de acaba asilama mi yaptirsam diye dusunuyorum bazen

3,5 senelik evliyim. İlk 6 ay korunmuştum korunmayı bıraktıktan 5 6 ay sonra gebe kaldım fakat 16 surdu. 4 ay korunup sonra tekrar denedik bi 4 ay sonra da kimyasal oldu. 2014 temmuzda. Sonra klomen takibi falan gördüm ama o da pko yaptı beni adetlerim duzensizlesti falan. Sonra Günseli hanımı duydum ona gidecektim onu araştırırken mustafa hocayı buldum burada bir arkadaş tavsiye etti geçen sene mayısta histeroskopi oldum darliktan dolayı. Bekleme sürecinde gebelik olusmadi. Sonra acaba klomen mi kullansam ya da aşılama mi diye dusunurken aslında devlet hastanesinde tedaviye baslicaktim bi anda Günseli hanıma gittim ve o aşılama yapalım dedi çok sukur ilk deneme de de pozitif oldu...

Ins guzel sonuclar alirsiniz canim hayirli olsun simdiden. Haberdar edin. Bu arada tup bebek tedavisinde ilk basta randevu problemi olmuyor degilmi yani siz aradiginizda ne dediler adet olunca hemen gelin mi dediler.[/QUOT
Adetin ilk günü ararsın canım 3. günü gel derler çok sorun olmuyor sadece çok beklitiyorlar.

Sana da hemşireler o gelmeden narkoz verdiler demek ki zaten gorussek ne sorucazki
Ben hocanın içeri girdiğini gördüm de anın da bayıltıldım. Aynen sanki görsek ne sorcazki hoca bu yoğunlukdan dolayı çok sıkılmış sanki insanlardan öyle bi bıkmış yüz ifadesi oluyor genel de ne diyelim Alkah onada bize de yardım etsin

Aynen kolay değil onun işi de Amin

tebrıklercnm.sen gebe kalamayanlar topiğindendın dımı?çok sevındım demek hamılesın?pkomu war sende de ?bende de pko war regl bıle olamıyorum ben .yarın tarlusal ıcıcem artık mecbur.2.asılamayı olucam bende nasıpse.senın nasıldı asılaman?kaç yumurtan oldu boyları kaç cm di?kac cm ken catlatma ıgnesı werdı doktorun?ıgne adların neydı?bırde asılama yaparken doktorun ultrason kullandımı?çok sordum dımı :))

Canim tebrik ederim iki guzel haber Allah kucagina almayi nasip etsin.. senin hikayen neydi sen de histereskopi mi olmustun Mustafa hoca da biraz anlatirmisin. Cunku ben de acaba asilama mi yaptirsam diye dusunuyorum bazen
Yaaa bende ole bi kaç ay beklemek istemiyorum. Aşılama değil direk tüp istiyorum.

Canım çok sevindim çok mutlu oldum darısı basıma inşallah. Bende Günseli hocada aşılama yaptirdiydim bugün 11. Gün pozitif çıktı çok sukur :)

Oyy maşallaaahh cnm. Hayırlısıyla pıtpıtlarıda duyarsın inş ve inş hepimiz sağlıkla kucağımızada alırız.

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş

Ayyy Canım yaaaa çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim de bu gün yumoşlarım toplandı 8 tane inşallah isteyen herkese versin rabbim. :)

Aa toplandı mıı? Hadi hayırlı haberler gelsin inş hastaneden. Sayısıda gayet güzel maşallah. Bakalım transfer ne zaman olcak. Hakkında en hayırlısı olsun cnm.

Canım benim Allah razı olsun. Hiç birimiz kolay yollardan geçmiyoruz. Bizim bebişler bizleri çok zorluyor. Sağlıkla gelsinlerde bugunleride unuturuz hayırlısıyla. Umudunu inancını her zaman yüksek tut Cnm. Çok ağladım yine duyamazsam bu seferde olmazsa naparım diye düşünüyordum ve çok gergindim. Aslında herşey yeniden başa sardı. Allah nasip ederse önümde daha çok zaman var inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm. Her aşaması zor ve stresli. Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm. En kısa zamanda burdaki arkadşlarıma ve tüm isteyenlere Allah'ım nasip etsin inşallah

Kızlar dün bende ordaydım. Hoca sürekli opu için içeri gidiyordu demek ki siz içerdeymişsiniz

Aa toplandı mıı? Hadi hayırlı haberler gelsin inş hastaneden. Sayısıda gayet güzel maşallah. Bakalım transfer ne zaman olcak. Hakkında en hayırlısı olsun cnm.

Didim09 hayırlı uğurlu olsun canım, toplama işlemi ağrılı oldu mu, uyanınca ağrı hissettin mi? transferin ne zaman yapılacak? tek mi ikiz mi düşünüyorsunuz? Bu arada Karamsarsln senin adına da çok sevindim, bundan sonrası inşallah güzel günler bekliyor seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…