senin için de çok sevindim Can'ım inşallah biz de pozitif i görürüz Hakkımız da hayırlısı :)
Canim tebrik ederim iki guzel haber Allah kucagina almayi nasip etsin.. senin hikayen neydi sen de histereskopi mi olmustun Mustafa hoca da biraz anlatirmisin. Cunku ben de acaba asilama mi yaptirsam diye dusunuyorum bazen
aynen canım bi süre karşı karşıya oturduk :) inşallah güzelce bölünür embriyolarımızKahverengi kap olan bendim bi sure karsi karsiya oturduk sanirimayy aynen sabah olmaz öğlen hic olmaz simdi.. Benim iki tane alindi canim benim rezervim az
aynen canım bi süre karşı karşıya oturduk :) inşallah güzelce bölünür embriyolarımız
Adetin ilk günü ararsın canım 3. günü gel derler çok sorun olmuyor sadece çok beklitiyorlar.Ins guzel sonuclar alirsiniz canim hayirli olsun simdiden. Haberdar edin. Bu arada tup bebek tedavisinde ilk basta randevu problemi olmuyor degilmi yani siz aradiginizda ne dediler adet olunca hemen gelin mi dediler.[/QUOT
yok canım görüşmedim öyle kapıdan gördüm çok karnım ağrıyordu zaten konuşacak halim yoktuİnsaAllahsen bugün mustafa hocayla goresebildin mi ben gorusemedim hatta görmedim
yok canım görüşmedim öyle kapıdan gördüm çok karnım ağrıyordu zaten konuşacak halim yoktu
Ben hocanın içeri girdiğini gördüm de anın da bayıltıldım. Aynen sanki görsek ne sorcazki hoca bu yoğunlukdan dolayı çok sıkılmış sanki insanlardan öyle bi bıkmış yüz ifadesi oluyor genel de ne diyelim Alkah onada bize de yardım etsinSana da hemşireler o gelmeden narkoz verdiler demek kizaten gorussek ne sorucazki
Ben hocanın içeri girdiğini gördüm de anın da bayıltıldım. Aynen sanki görsek ne sorcazki hoca bu yoğunlukdan dolayı çok sıkılmış sanki insanlardan öyle bi bıkmış yüz ifadesi oluyor genel de ne diyelim Alkah onada bize de yardım etsin
3,5 senelik evliyim. İlk 6 ay korunmuştum korunmayı bıraktıktan 5 6 ay sonra gebe kaldım fakat 16 surdu. 4 ay korunup sonra tekrar denedik bi 4 ay sonra da kimyasal oldu. 2014 temmuzda. Sonra klomen takibi falan gördüm ama o da pko yaptı beni adetlerim duzensizlesti falan. Sonra Günseli hanımı duydum ona gidecektim onu araştırırken mustafa hocayı buldum burada bir arkadaş tavsiye etti geçen sene mayısta histeroskopi oldum darliktan dolayı. Bekleme sürecinde gebelik olusmadi. Sonra acaba klomen mi kullansam ya da aşılama mi diye dusunurken aslında devlet hastanesinde tedaviye baslicaktim bi anda Günseli hanıma gittim ve o aşılama yapalım dedi çok sukur ilk deneme de de pozitif oldu...
Yaaa bende ole bi kaç ay beklemek istemiyorum. Aşılama değil direk tüp istiyorum.Canim tebrik ederim iki guzel haber Allah kucagina almayi nasip etsin.. senin hikayen neydi sen de histereskopi mi olmustun Mustafa hoca da biraz anlatirmisin. Cunku ben de acaba asilama mi yaptirsam diye dusunuyorum bazen
Canım çok sevindim çok mutlu oldum darısı basıma inşallah. Bende Günseli hocada aşılama yaptirdiydim bugün 11. Gün pozitif çıktı çok sukur :)
Ayyy Canım yaaaa çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim de bu gün yumoşlarım toplandı 8 tane inşallah isteyen herkese versin rabbim. :)
Evettt canim toplandi çok şüküryarini iple cekiyorum senin üzerinde gri bir kap varmiy di bugün
Merhaba cnm mustafa hoca da histereskopi yaptirmismiydin sen bişi sorcam da
Canim benim maslllah o kadar sevindim ki senin adina Allah kucagina almayi nasip etsin o kadar imtihandan gectin Alllah mukafatini verdi sonunda. Umut oldun banada umutsuzlugum icinde.. benim bile gozlerim doldu inan aglamana, Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..
Tup bebek tedavisine baslayan arkadaslar acaba hoca 2 tane embriyo koyuyor mu bilginiz varmi sordunuz mu?
Ben hocanın içeri girdiğini gördüm de anın da bayıltıldım. Aynen sanki görsek ne sorcazki hoca bu yoğunlukdan dolayı çok sıkılmış sanki insanlardan öyle bi bıkmış yüz ifadesi oluyor genel de ne diyelim Alkah onada bize de yardım etsin
Aa toplandı mıı? Hadi hayırlı haberler gelsin inş hastaneden. Sayısıda gayet güzel maşallah. Bakalım transfer ne zaman olcak. Hakkında en hayırlısı olsun cnm.
Oyy maşallaaahh cnm. Hayırlısıyla pıtpıtlarıda duyarsın inş ve inş hepimiz sağlıkla kucağımızada alırız.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?