Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

çok oldu ama hepsini cevaplarım evet gebe kalamayanlar topiğindenim inşallah mucizesine kavuşan olcak bende pko 1 senedir var öncesinde yoktu klomen kullandıktan sonra oldu yoksa gününü gününe adet olan biriydim. mustafa hoca da iyi takip edilmen gerekiyormuş yumurta fazlalığı yapmış demişti.. aşılama sürecim çok iyiydi bir an da başladı düşünmüyordum aslında düşünüyordum da daha değildi. önce klomenle takip diye düşünmüştüm 3 şubatta günseli hanıma gittik o aşılama yapalım klomenle olmamış dedi ve 4 şubatta adet oldum 5 şubatta adetin 2. günü gonalf 75 liğe başladık. pko olduğu için düşük dozda ilerledik. 6 gün vurdum 11 şubatta kontrolde tek yumurta vardı sonra 100e çıkardı iğnenin dozunu 13 şubatta kontrolde yine tek yumurta ben iptal etmeyi düşündüm aşılama da zaten ihtimal düşük daha da şansım düşmesin diye sonra nasibimiz budur dedim 2 gün daha 100 vurdum 15 şubatta aşılama öncesi son kontroldu ve tek yumurta sağda 17mm boyutunda solda da 9mm boyutunda bir yumurta daha çıktı sağda 2 tanede gelişmekte olan küçük yumurta daha çıktı ama biz büyük olana göre aşılama belirlendi. o gün son iğnemi ve koruyucuyu vurdum. 16 şubatta gece 11 de çatlatma iğnesini vurdum 36 saat sonra 18 şubatta aşılamam yapıldı.. doktor aşılama yaparken hemşire ultrasonla bakıyordu ekrandan takip ediyorlardı. 15 dakika yattım ve sonrasında bekleme süreci başladı (karrışmasın diye tarihlerle yazdım ama inşallah daha da karışmamıştır )

Aa toplandı mıı? Hadi hayırlı haberler gelsin inş hastaneden. Sayısıda gayet güzel maşallah. Bakalım transfer ne zaman olcak. Hakkında en hayırlısı olsun cnm.
evet Canım toplandı inşallah hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun canım.

Sağol canım işlem ağrılı olmadı zaten baygındımda kendime gelince baya ağrıdı karnım eve gelince bi parol içtim geçti hemen. Transfer ne gün olur bilmiyorum bu gün 1 de arıcam kaç tanesi bölünmüş diye öğrencem yarından sonra kuşağım telefon da ama inşallah şöyle bir 4 gün bölünürler. Biz ikiz istiyoruz yaşım 30 ama ne olur artık bilmiyor um tek olsun sağlıklı olsunda yani yeterki olsun

Canim asilama fiyatlari nasil ilac harici

30 yasindayim histereskopi oldum eylül de ama doğal yolla olmadi benim rezervim az.. Sen ?
Ben de 30 yaşındayım 1 ağustota miyom ameliyatı oldum 24 kasımda da histeroskopi oldum bir de eşime azosperm tanısı koyuldu işte böyle Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…