tebrıklercnm.sen gebe kalamayanlar topiğindendın dımı?çok sevındım demek hamılesın?pkomu war sende de ?bende de pko war regl bıle olamıyorum ben .yarın tarlusal ıcıcem artık mecbur.2.asılamayı olucam bende nasıpse.senın nasıldı asılaman?kaç yumurtan oldu boyları kaç cm di?kac cm ken catlatma ıgnesı werdı doktorun?ıgne adların neydı?bırde asılama yaparken doktorun ultrason kullandımı?çok sordum dımı :))
evet Canım toplandı inşallah hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun canım.Aa toplandı mıı? Hadi hayırlı haberler gelsin inş hastaneden. Sayısıda gayet güzel maşallah. Bakalım transfer ne zaman olcak. Hakkında en hayırlısı olsun cnm.
dün 9 tane opu varmış canım hemşireler beni hazırlarken konuşuyorlardı :)Kızlar dün bende ordaydım. Hoca sürekli opu için içeri gidiyordu demek ki siz içerdeymişsiniz
Sağol canım işlem ağrılı olmadı zaten baygındımda kendime gelince baya ağrıdı karnım eve gelince bi parol içtim geçti hemen. Transfer ne gün olur bilmiyorum bu gün 1 de arıcam kaç tanesi bölünmüş diye öğrencem yarından sonra kuşağım telefon da ama inşallah şöyle bir 4 gün bölünürler. Biz ikiz istiyoruz yaşım 30 ama ne olur artık bilmiyor um tek olsun sağlıklı olsunda yani yeterki olsunDidim09 hayırlı uğurlu olsun canım, toplama işlemi ağrılı oldu mu, uyanınca ağrı hissettin mi? transferin ne zaman yapılacak? tek mi ikiz mi düşünüyorsunuz? Bu arada Karamsarsln senin adına da çok sevindim, bundan sonrası inşallah güzel günler bekliyor seni.
Canim asilama fiyatlari nasil ilac hariciçok oldu ama hepsini cevaplarımevet gebe kalamayanlar topiğindenim inşallah mucizesine kavuşan olcak bende pko 1 senedir var öncesinde yoktu klomen kullandıktan sonra oldu yoksa gününü gününe adet olan biriydim. mustafa hoca da iyi takip edilmen gerekiyormuş yumurta fazlalığı yapmış demişti.. aşılama sürecim çok iyiydi bir an da başladı düşünmüyordum aslında düşünüyordum da daha değildi. önce klomenle takip diye düşünmüştüm 3 şubatta günseli hanıma gittik o aşılama yapalım klomenle olmamış dedi ve 4 şubatta adet oldum 5 şubatta adetin 2. günü gonalf 75 liğe başladık. pko olduğu için düşük dozda ilerledik. 6 gün vurdum 11 şubatta kontrolde tek yumurta vardı sonra 100e çıkardı iğnenin dozunu 13 şubatta kontrolde yine tek yumurta ben iptal etmeyi düşündüm aşılama da zaten ihtimal düşük daha da şansım düşmesin diye sonra nasibimiz budur dedim 2 gün daha 100 vurdum 15 şubatta aşılama öncesi son kontroldu ve tek yumurta sağda 17mm boyutunda solda da 9mm boyutunda bir yumurta daha çıktı sağda 2 tanede gelişmekte olan küçük yumurta daha çıktı ama biz büyük olana göre aşılama belirlendi. o gün son iğnemi ve koruyucuyu vurdum. 16 şubatta gece 11 de çatlatma iğnesini vurdum 36 saat sonra 18 şubatta aşılamam yapıldı.. doktor aşılama yaparken hemşire ultrasonla bakıyordu ekrandan takip ediyorlardı. 15 dakika yattım ve sonrasında bekleme süreci başladı (karrışmasın diye tarihlerle yazdım ama inşallah daha da karışmamıştır )
Canim bende 31 yasindayim ama daha once tup bebek yaptirdigim icin bi kez bu sefer 2 koysunlar diyorum sans daha yuksek cunku. Ama yasal olarak ancak 3. De 2 tane koyuyolarmis hocaya rica etsek koymazmi ki acaba:)Cnm senin yaşın kaç? 35 yaş üstüne 2 embriyo koyuluyor
Canim asilama fiyatlari nasil ilac harici
Kızlar siz dün mustafa hocadamıydınız?
Sigortasiz asilama ücreti mi canim bu
inşallah Canım herşey gönlünce olsun.Sonunda mustafa beyden randevu alabıldım hep doluyduuu içimde bi ümit bi heyecannn inşallah hersey guzel olacak dıye dusunuyorumm
Canım ne yaptın görüştün mü embriyolaklarlaEvetsaat 09 30 da ki opu hastasiyim
Canım ne yaptın görüştün mü embriyolaklarla
görüştüm canım benimkiler de bölünmeye başlamışEvet canim simdilik bölünme var insaAllah devam eder sen görüştün mu ???
görüştüm canım benimkiler de bölünmeye başlamış
İnşallah canım ya sen kaç yaşındasın. histeroskopi ya da başka bir operasyon geçirdin mi ?İnsaAllah bebek olarak kucagimizada aliriz
İnşallah canım ya sen kaç yaşındasın. histeroskopi ya da başka bir operasyon geçirdin mi ?
Bende laporoskopi oldum 28 yaşındayım ama rezervin az ondan dolayı aşılama dediler30 yasindayim histereskopi oldum eylül de ama doğal yolla olmadi benim rezervim az.. Sen ?
Ben de 30 yaşındayım 1 ağustota miyom ameliyatı oldum 24 kasımda da histeroskopi oldum bir de eşime azosperm tanısı koyuldu işte böyle Allah yardım etsin.30 yasindayim histereskopi oldum eylül de ama doğal yolla olmadi benim rezervim az.. Sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?