çok oldu ama hepsini cevaplarımevet gebe kalamayanlar topiğindenim inşallah mucizesine kavuşan olcak bende pko 1 senedir var öncesinde yoktu klomen kullandıktan sonra oldu yoksa gününü gününe adet olan biriydim. mustafa hoca da iyi takip edilmen gerekiyormuş yumurta fazlalığı yapmış demişti.. aşılama sürecim çok iyiydi bir an da başladı düşünmüyordum aslında düşünüyordum da daha değildi. önce klomenle takip diye düşünmüştüm 3 şubatta günseli hanıma gittik o aşılama yapalım klomenle olmamış dedi ve 4 şubatta adet oldum 5 şubatta adetin 2. günü gonalf 75 liğe başladık. pko olduğu için düşük dozda ilerledik. 6 gün vurdum 11 şubatta kontrolde tek yumurta vardı sonra 100e çıkardı iğnenin dozunu 13 şubatta kontrolde yine tek yumurta ben iptal etmeyi düşündüm aşılama da zaten ihtimal düşük daha da şansım düşmesin diye sonra nasibimiz budur dedim 2 gün daha 100 vurdum 15 şubatta aşılama öncesi son kontroldu ve tek yumurta sağda 17mm boyutunda solda da 9mm boyutunda bir yumurta daha çıktı sağda 2 tanede gelişmekte olan küçük yumurta daha çıktı ama biz büyük olana göre aşılama belirlendi. o gün son iğnemi ve koruyucuyu vurdum. 16 şubatta gece 11 de çatlatma iğnesini vurdum 36 saat sonra 18 şubatta aşılamam yapıldı.. doktor aşılama yaparken hemşire ultrasonla bakıyordu ekrandan takip ediyorlardı. 15 dakika yattım ve sonrasında bekleme süreci başladı (karrışmasın diye tarihlerle yazdım ama inşallah daha da karışmamıştır )
Uzun uzunn aciklamissin cnm tsk edrim.korucuyu vurdum ddigin ne cnm?ultrasonla bakmalari iyi bisi cnm.bende ultrason falan yoktu sadece doktor gordu islemi :/bende olucam bakalim nasipse cnm.reglim gelince asilama
Orgalutran diye bi iğne doktor koruyucu demişti. Çatlatma iğnesi de ovitrelle.
İnşallah tedavinin olumlu olur seninde canım
Canim sen mustafa hocada mi oldun ameliyat ömürü söyledi asilamayiBende laporoskopi oldum 28 yaşındayım ama rezervin az ondan dolayı aşılama dediler
dün 9 tane opu varmış canım hemşireler beni hazırlarken konuşuyorlardı :)
evet Canım toplandı inşallah hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun canım.
Canim bende 31 yasindayim ama daha once tup bebek yaptirdigim icin bi kez bu sefer 2 koysunlar diyorum sans daha yuksek cunku. Ama yasal olarak ancak 3. De 2 tane koyuyolarmis hocaya rica etsek koymazmi ki acaba:)
Evetsaat 09 30 da ki opu hastasiyim
Günseli hanım yaptı zaten rahim filminin görünce mutlaka olmalısın dedi. Ameliyatını kendi yaptı ve sağolsun sürekli kontrol etti hastanede 1 gece kaldım. Sonrası içinde adet gününü bekliyoruz canimCanim sen mustafa hocada mi oldun ameliyat ömürü söyledi asilamayi
Canim ben su adetliyim onumuzdeki adette gitmeyi dusunuyorum bakalim. Ama bu olmayacak bosuna gidiyosun vs gibi dusuncelerden bi turlu kurtulamiyorumBende yaşla alakalı diye biliyorum cnm. Sen yinede hocaya sorarsın. Belki bir olur yolu vardır. Face bir bayan vardı denk geldiniz mi bilmiyorum. 2. Gün embriyosuyla tek bitaneyle çok şükür hamile kalmış. Çok güzel dimi. Kısmetten öteye geçilmiyor işte. Banada 2 tane verdiler çok isterdim ikizi ama birine ne oldu anlamadımSağlıklı olsun kucağımıza alalımda hayırlısıyla sonrada ikinciler için uğraşırız
Cnm sen ne zaman gideceksin?
Ins cnm benim.asilama gunu doktor sonkez yumurtalarina baktimi catlamismi die?
Canım mutlaka karşılaşmışızdır hatta göz göze gelmişizdir ama gerginlikten baktığımı bile görmüyorum. O değil de bu ilaçlar bana çok kabus gördürtüyor ya gübdüz yarım saat uyusam bile hemen güzel bir rüya ya da kabus görüyorum hatta şimdi uykudan uyandım bir tane minicik bir kız bebeğin altını değiştirmeye çalışıyordum tam bezi koyuyorum çişini yapıyor bi de uyuyor sürekli çok panik oluyorum onu uyanık tutmak için annesinin kuzusu annesinin kuzusu diyorum sürekli öyle derken uyandım resmen sesli sesli söylüyordum :) kafayımı yiyorum ya her gece her gündüz Bebek konulu bi rüya :) sizde de böyle oldu ilaç kullanırken.Evet banada ordaki kızlar söyledi meryem Hanım. Öğlene kadar işlemler varmış. Acaba karşılaşmışmıyızdır
Canım mutlaka karşılaşmışızdır hatta göz göze gelmişizdir ama gerginlikten baktığımı bile görmüyorum. O değil de bu ilaçlar bana çok kabus gördürtüyor ya gübdüz yarım saat uyusam bile hemen güzel bir rüya ya da kabus görüyorum hatta şimdi uykudan uyandım bir tane minicik bir kız bebeğin altını değiştirmeye çalışıyordum tam bezi koyuyorum çişini yapıyor bi de uyuyor sürekli çok panik oluyorum onu uyanık tutmak için annesinin kuzusu annesinin kuzusu diyorum sürekli öyle derken uyandım resmen sesli sesli söylüyordum :) kafayımı yiyorum ya her gece her gündüz Bebek konulu bi rüya :) sizde de böyle oldu ilaç kullanırken.
A.slm canım hayırlı olsun ben de pazartesi yumoşlarımı toplattım beklemedeyimslm kızlar nasılsınzz hamıs kalan var mı bende tup tedavısıne baslıorum ınsss
canım senin karnınının için de acı var mı benimki hala acıyor yaaaBen gonal f kullanırken resmen salak oldum acayip unutkanlik, huzursuzluk yapti
canım senin karnınının için de acı var mı benimki hala acıyor yaaa
Bu gün aramadılar canım yarın kendim aramayı düşünüyorum seni aradılar mı ?Karnim çok acimiyor canim sağ yumurtaligim aciyor biraz.. Seni aradilar mi hastaneden
Bu gün aramadılar canım yarın kendim aramayı düşünüyorum seni aradılar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?