Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Uzun uzunn aciklamissin cnm tsk edrim.korucuyu vurdum ddigin ne cnm?ultrasonla bakmalari iyi bisi cnm.bende ultrason falan yoktu sadece doktor gordu islemi :/bende olucam bakalim nasipse cnm.reglim gelince asilama

Uzun uzunn aciklamissin cnm tsk edrim.korucuyu vurdum ddigin ne cnm?ultrasonla bakmalari iyi bisi cnm.bende ultrason falan yoktu sadece doktor gordu islemi :/bende olucam bakalim nasipse cnm.reglim gelince asilama

Orgalutran diye bi iğne doktor koruyucu demişti. Çatlatma iğnesi de ovitrelle.
İnşallah tedavinin olumlu olur seninde canım

Canim bende 31 yasindayim ama daha once tup bebek yaptirdigim icin bi kez bu sefer 2 koysunlar diyorum sans daha yuksek cunku. Ama yasal olarak ancak 3. De 2 tane koyuyolarmis hocaya rica etsek koymazmi ki acaba:)

Bende yaşla alakalı diye biliyorum cnm. Sen yinede hocaya sorarsın. Belki bir olur yolu vardır. Face bir bayan vardı denk geldiniz mi bilmiyorum. 2. Gün embriyosuyla tek bitaneyle çok şükür hamile kalmış. Çok güzel dimi. Kısmetten öteye geçilmiyor işte. Banada 2 tane verdiler çok isterdim ikizi ama birine ne oldu anlamadım Sağlıklı olsun kucağımıza alalımda hayırlısıyla sonrada ikinciler için uğraşırız

Cnm sen ne zaman gideceksin?

Canim sen mustafa hocada mi oldun ameliyat ömürü söyledi asilamayi
Günseli hanım yaptı zaten rahim filminin görünce mutlaka olmalısın dedi. Ameliyatını kendi yaptı ve sağolsun sürekli kontrol etti hastanede 1 gece kaldım. Sonrası içinde adet gününü bekliyoruz canim

Canim ben su adetliyim onumuzdeki adette gitmeyi dusunuyorum bakalim. Ama bu olmayacak bosuna gidiyosun vs gibi dusuncelerden bi turlu kurtulamiyorum

Evet banada ordaki kızlar söyledi meryem Hanım. Öğlene kadar işlemler varmış. Acaba karşılaşmışmıyızdır
Canım mutlaka karşılaşmışızdır hatta göz göze gelmişizdir ama gerginlikten baktığımı bile görmüyorum. O değil de bu ilaçlar bana çok kabus gördürtüyor ya gübdüz yarım saat uyusam bile hemen güzel bir rüya ya da kabus görüyorum hatta şimdi uykudan uyandım bir tane minicik bir kız bebeğin altını değiştirmeye çalışıyordum tam bezi koyuyorum çişini yapıyor bi de uyuyor sürekli çok panik oluyorum onu uyanık tutmak için annesinin kuzusu annesinin kuzusu diyorum sürekli öyle derken uyandım resmen sesli sesli söylüyordum :) kafayımı yiyorum ya her gece her gündüz Bebek konulu bi rüya :) sizde de böyle oldu ilaç kullanırken.

Ben gonal f kullanırken resmen salak oldum acayip unutkanlik, huzursuzluk yapti

merhabalar, epeydir takip ediyorum .ancak yeni üye oldum. bende aralıkta histeroskopi oldum. ilk kontrolumden sonra 3 ay bekleme surecindeyim ama sole bir durum var ki, yumurtlama gunumde kasıklarımda baslıyan agrı, regl olana kdr devam etti ve regl i oldum... bu ay da tahmını yumurtlama gunumde agrı basladı 1 haftadır suruyor ve daha 1 hafta var regl me ? bu agrı dan çeken var mı içiniz de???? iyi düşünmek istiyorum ama gebe kaldım iyerlesme agrısıdır desem , bu kdr sıddetlı kasık agrısı normal değil diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…