Günseli hanimda medipolde mi canimGünseli hanım yaptı zaten rahim filminin görünce mutlaka olmalısın dedi. Ameliyatını kendi yaptı ve sağolsun sürekli kontrol etti hastanede 1 gece kaldım. Sonrası içinde adet gününü bekliyoruz canim
Histeroskopi 3250 tl canim ssk li olsada aynı fiyat3 ay mııııı yok artık 1 hafta sonrasına alcaktım güya.. histereskopi fiyatı nedır acaba emeklı sandığı anlaşması yoktur dimi : (
Bende aralık sonunda oldum histeroskopi ocak 14 ilk adet 2. Adetim 29 ocak buraya malesef olamadım ve Kasiklarim yumurtaliklarim agrio belki seninde ondan canım adetleri ni normal oldunmumerhabalar, epeydir takip ediyorum .ancak yeni üye oldum. bende aralıkta histeroskopi oldum. ilk kontrolumden sonra 3 ay bekleme surecindeyim ama sole bir durum var ki, yumurtlama gunumde kasıklarımda baslıyan agrı, regl olana kdr devam etti ve regl i oldum... bu ay da tahmını yumurtlama gunumde agrı basladı 1 haftadır suruyor ve daha 1 hafta var regl me ? bu agrı dan çeken var mı içiniz de???? iyi düşünmek istiyorum ama gebe kaldım iyerlesme agrısıdır desem , bu kdr sıddetlı kasık agrısı normal değil diyorum
Malesef canım dr çok yoğun o yüzden geç gün veriolar gerçi benim eşim ilk dr film vs yolladığı nda rezerv az olduğu için 1 hafta sonraya randevu aldık belkide sansti ve adet olur olmazdı histeroskopi olmustumhistereskopi olmak için 3 ay beklemem mı gerekır dıosunuz yanı burada yaptırırsam ? cvp yazan arkadaşlara çok tşk ederım.beklemeden nerede kıme yaptırabılırımkı şehır dışından gelıcem zor durumdayım
Günseli hanimda medipolde mi canim
Canim ben ameliyat oldum daha önce başka bir yerde histeroskopi oldum ve tüp bebek önerildi rezerv azlığı var 2. Mustafa bey de oldum bir sahasına dayanamam gibi hemen tüp bebek istiyorumEvet mega medipolde oda ama ona daha rahat randevu alırsın ve ameliyat için beklemezsin
Oooo hadi bakalım beni ne zaman ararlaki saat belirttiler miEvet benim yarin sabah transfer olucak
Canim ben su adetliyim onumuzdeki adette gitmeyi dusunuyorum bakalim. Ama bu olmayacak bosuna gidiyosun vs gibi dusuncelerden bi turlu kurtulamiyorum
Canım mutlaka karşılaşmışızdır hatta göz göze gelmişizdir ama gerginlikten baktığımı bile görmüyorum. O değil de bu ilaçlar bana çok kabus gördürtüyor ya gübdüz yarım saat uyusam bile hemen güzel bir rüya ya da kabus görüyorum hatta şimdi uykudan uyandım bir tane minicik bir kız bebeğin altını değiştirmeye çalışıyordum tam bezi koyuyorum çişini yapıyor bi de uyuyor sürekli çok panik oluyorum onu uyanık tutmak için annesinin kuzusu annesinin kuzusu diyorum sürekli öyle derken uyandım resmen sesli sesli söylüyordum :) kafayımı yiyorum ya her gece her gündüz Bebek konulu bi rüya :) sizde de böyle oldu ilaç kullanırken.
slm kızlar nasılsınzz hamıs kalan var mı bende tup tedavısıne baslıorum ınsss
A.slm canım hayırlı olsun ben de pazartesi yumoşlarımı toplattım beklemedeyim
Evet benim yarin sabah transfer olucak
gelmedi canım daha ya bu iyi bir şey mi anlamadımkiCnm hastaneden daha haber gelmedi mi?
histereskopi olmak için 3 ay beklemem mı gerekır dıosunuz yanı burada yaptırırsam ? cvp yazan arkadaşlara çok tşk ederım.beklemeden nerede kıme yaptırabılırımkı şehır dışından gelıcem zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?