Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

acaba yumurtam çatlamıyor ve kist mi oluşuyor ? içinizde böle bir sıkıntı yaşıyan oldumu ? histeroskopi sonrasında ???

slm arkadaşlar mustafa acet hakkında çok olumlu yazılar okuyorum ben de ılk defa gidicem.hangı hastane tam olarak öğrenemedim medipol üniversıte hastanesı yazıyo doğrumuyum? Avrupa yakasında bağcılarda dimi?? ltfn cvp?

3 ay mııııı yok artık 1 hafta sonrasına alcaktım güya.. histereskopi fiyatı nedır acaba emeklı sandığı anlaşması yoktur dimi : (

Günseli hanimda medipolde mi canim

Bende aralık sonunda oldum histeroskopi ocak 14 ilk adet 2. Adetim 29 ocak buraya malesef olamadım ve Kasiklarim yumurtaliklarim agrio belki seninde ondan canım adetleri ni normal oldunmu

histereskopi olmak için 3 ay beklemem mı gerekır dıosunuz yanı burada yaptırırsam ? cvp yazan arkadaşlara çok tşk ederım.beklemeden nerede kıme yaptırabılırımkı şehır dışından gelıcem zor durumdayım

Malesef canım dr çok yoğun o yüzden geç gün veriolar gerçi benim eşim ilk dr film vs yolladığı nda rezerv az olduğu için 1 hafta sonraya randevu aldık belkide sansti ve adet olur olmazdı histeroskopi olmustum

Kizlar bende bugun hastaneyi aradim tup bebek icin temizken bi muayane olmaniz gerekiyo dediler siz de tup bebek oncesi adet olmadan muayeneye gittiniz mi?

Canim ben su adetliyim onumuzdeki adette gitmeyi dusunuyorum bakalim. Ama bu olmayacak bosuna gidiyosun vs gibi dusuncelerden bi turlu kurtulamiyorum

Neden olmayacak diye düşünüyosun ki? Bak ben ilk görüşmeye gittiğimde hoca bana önce senin inanmann gerekiyor demişti. Önce bizler inanıcazki gerisi gelecek. Neyin olacağını yada olmayacağını Allah bilir cnm. Seni anlıyorum hepimiz zaman zaman belkide çoğu zaman böyle düşüncelere kapılıyoruz. sen moralini yüksek tut cnm hayırlısıyla yazılmışsa olur.

Cnm belkide psikolojiktir bilinç altından kaynaklanıyordur. Ben transferden sonra garip kabuslar görüyordum. Belkide bir kızın olacaktır

Evet benim yarin sabah transfer olucak

Ayyy canım hadi bakalım sıra sende hayırlısıyla. İnş yumoşların sama sıkı sıkı tutunur. 12 gün sonra güzel haberlerini alırız. Şimdi sana 3. Gün embriyosu vericekler dimi? Yumoşların hakkında bilgi verdiler mi?

Cnm sana histerokopi olman gerektiğini kim söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…