Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

gelmedi canım daha ya bu iyi bir şey mi anlamadımki

Senden kaç tane toplanmıştı? Acaba 4. Güne mi gidiyor. İnş öyledir. Keşke bugun sen arasaydın olmadı sabah erkenden embriyologla görüş bakalım ne dicekler. Toplamadan sonraki gün arayıp döllenip döllenmedikleri söylüyorlar onu arayı söylediler mi peki?

Canım pazartesi günü 8 tane toplandı. salı günü aradılar 6 tanesi üzerinde işlem yapabilmişler 5 tanesi döllenmiş siz bizi perşembe günü arayın dediler acil bi durum olursa biz zaten sizi ararız dediler 4. gün oluyor yani yarın

Kizlar bende bugun hastaneyi aradim tup bebek icin temizken bi muayane olmaniz gerekiyo dediler siz de tup bebek oncesi adet olmadan muayeneye gittiniz mi?
Canim hadi hayırlısı bende muayneye gidince konusucam dr la uğraşma vs zaman bırakın derse tup isticem senin kaç ay olmuştu ameliyat olali kısa zamanda biraz bekle rahmin toparlansin derim sen görüş inşallah bende gidicem bi bakio sun bizim aynı zamanda tüp bebek islemlerimiz oluomus

doktorum: ) 1 aşılama 1 tüp başarısız sonuçlandı.3 yıl oldu infertılıte durumu devam : ( histereskopi önerıldı bakalım görcez: (( ...karamsarsln

Haklısın canım önce bizim piskolojimiz iyi olması gerekir mesela adet günüm geçti eşim test almış gelir gelmez hadi yap yap dedi yaptım negatif önceden agladim üzülür dum içime kapanirdim ama artık sıradan geliyor astım artık sanırım hayırlısı diyorum ama dedigim gibi dr la konuşup en kisa zamanda tüp bebek istiyorum bu arada seninde hamilelik rahat gidiodur inşallah canim

4. güne gitmesi iyi bir şey mi ki canım

Canim ben ekim ayinda oldum histerekopi hocada 3 ay bekle gel demisti 3 ayi gecti artik bi muayeneye gidicem bakalim sonrasi Allah Kerim.. sen ne zaman olmustun cnm

Canim ben ekim ayinda oldum histerekopi hocada 3 ay bekle gel demisti 3 ayi gecti artik bi muayeneye gidicem bakalim sonrasi Allah Kerim.. sen ne zaman olmustun cnm
Ben aralık sonunda oldum canım bu ay adet olamadim bugün test yaptım negatif yarın söktürücü baslicam hastalık bitince 9. Gun gidicem sorun var demişti bide benim rezervim az hayatım ondan böyle acele ediyorum e bide yaş ileri benim

A
Canim ben ameliyat oldum daha önce başka bir yerde histeroskopi oldum ve tüp bebek önerildi rezerv azlığı var 2. Mustafa bey de oldum bir sahasına dayanamam gibi hemen tüp bebek istiyorum
O rezerv azlığı bendde var laporoskopi oldum herşey iyi geçti. Adet olunca aşılama inşallah bakalım olmazsa tüp bebek dedi

A

O rezerv azlığı bendde var laporoskopi oldum herşey iyi geçti. Adet olunca aşılama inşallah bakalım olmazsa tüp bebek dedi
Ben özel labaratuverda ilk yaptırdığı amh 0.44 çıktı 2 ay sonra Devlet hastanesinde yaptırdım 0.3 çıktı mustafa beye gittik o muayneye dediki öyle aman aman Eyvah denecek kadar az değil normal denicez dedi fakat yaş 38 benim ondan bende tüp istiyorum hemen Velhasıl kafam dolu dolu

Oyyy maşallah kuzum ne güzel hadi bakalım. Sen bugun ara öğren durumlarını. Belkide 5. Güne gitmesini bekliyorlardır

Ah cnm o testlerdeki hayal kırıklıklarını bilirim sonrasındaki boşvermişliğide. 2 sene boyunca her ay yaşadım. Artık son zamanlarda görev gibi olmuştu yapıp umutsuzca başka odaya gidiyordum. Sıkma canını hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin. İnşallah hepimizin hikayesinin sonu mutlu bitecek Allah'ın izniyle

Cnm çok şükür hamilelik iyi gidiyor ama ben yine grip oldum. Bide pek birşey yiyemiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Tekrardan doktora gidip bebeğim yaşıyor mu iyi mi diye görmek istiyorum. Büyük olsa hareketleri beni rahatlatırdı ama şimdi hiç birşey anlamıyorum ufak olduğundan. İster istemez tedirginim. Bi yandan doktor arayışındayım. Aklımda olan biri var sanırım ona gidicem.

Ulun uluğu duydunuz mu kızlar?

Adetin kaç gün geçti canım? Histeroskopiden sonra mı sorun varmış?

Kızlar bitkiselleri denediniz mi?

Kızlar histeroskopi sonrasında kontrole gidceğim iki hafta sonra, muayene ücreti alacaklar mı?

Bu arada benim TSH 4,39 çıktı, hep sınırlarda dolaşıyordu, arada 3,bazen 4, 5 olduğu zamanlarda oldu. Geçenlerde bir yazı okudum TSH yüksek çıkarsa kısırlık sebeplerinden olabilir diye. Şimdiye kadar bana hiçbir doktor ilaç vs gerek görmedi. Dün doktora gittim. Hiçbir ağrım falan yok ama TSH sınırlarda çıkıyor ve çocuk sahibi olmak istiyorum dedim. Gerekli kan testi ve USG çekildi. Sonuç olarak doktor TSH yüksekliği hamileliğe etkili olabilir. Sizde haşimota tdoidit var dedi. Bir troit çeşidiymiş. O yüzden sınırlarda çıkıyormuş. İlaç verdi. LEVOTİRON adında. 25 mg. Aç karnına bir tane kullanıyorum günlük. 1,5 yıllık korunmasız bir ilişki ve çocuk olmuyordu. Kim bilir belkide bu TSH 'tan olmuyordu belkide. Sizn aranızda da bu tür bir sıkıntısı olan var mıydı?

Canim dedim ya önceleri evet her testte kırgınlık yaşıyordum ama histeroskopiden 14 gün sonra umreye gittim ilk medine ye gittik otele yerleşir yerleşmez efendimizi ziyarete gittik ilk aksamdi cennet bahçesinde namaz kıldık sonra ordan çıktık yine namazimi zi eda ettik dua ettim bol bol evladim olması içinde sizler içinde sonra kalktik çıkarken cantamdan ayakkablarimi alırken birden içimden yanımdan bir ses geçti dediki oğlun olucak adını muhammed mustafa koy acaba dedimki etkisindedir kaldım geldikten 1 ay sonra eşime anlattım biz istiyorduk ki onun ve benim babaların adı olsun oğlumuz olursa biliyormusun ben o günden sonra umudumu yitirme dim en son muayneye gittiğimde eşim dediki sakin üzülme biz dualarımı zi orda bıraktık geldik inşallah olacak dedi olmazsa bizde ya evlatlık alırız yada bol bol gezeriz hayatım geçmiş olsun grip için mumkunse hakiki gerçek bal al içine limon sıkıp ye yada bal kaşıkla bol bol pekmez ye direncini yükseltir birde tavuk suyuna çorba yap iç bol bol zarar olmaz bunlar sanırım ben kalbimden inanıyorum çok tatlı sağlıklı bir bebisin olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…