- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
Benim adetim normal 14 olurdum ama histeroskopi 25 aralık ocak 14 adet oldum bide ilaç bitti 29 ocak oldun şubatta bu her iki zamanda olamadim ve bu sabah söktürücü başladim canım histeroskopi sonrasi muayneye gittim dr çok yogundu muayne etti ve çıktı ameliyat varmış hemsiresi dediki adetin 9. Günü gel çıktık moralim bozuldu eşime dedim bir sorun var oda hocaya yazdı bir sorunum var eşimde diye hocada sadece var yazdi ve bir daha cevap vermedi o günden bu yana soru isaret ile kaldım şimdi adet olunca gidicem o zaman öğrenim belki inşallahAdetin kaç gün geçti canım? Histeroskopiden sonra mı sorun varmış?
Canim histeroskopi sonrasi ilk muayne ucretsizKızlar histeroskopi sonrasında kontrole gidceğim iki hafta sonra, muayene ücreti alacaklar mı?
Bendede vardı tsh yüksekliği Levin kullandim geçenlerde yine kan testi yaptırdım sınırda çıktıBu arada benim TSH 4,39 çıktı, hep sınırlarda dolaşıyordu, arada 3,bazen 4, 5 olduğu zamanlarda oldu. Geçenlerde bir yazı okudum TSH yüksek çıkarsa kısırlık sebeplerinden olabilir diye. Şimdiye kadar bana hiçbir doktor ilaç vs gerek görmedi. Dün doktora gittim. Hiçbir ağrım falan yok ama TSH sınırlarda çıkıyor ve çocuk sahibi olmak istiyorum dedim. Gerekli kan testi ve USG çekildi. Sonuç olarak doktor TSH yüksekliği hamileliğe etkili olabilir. Sizde haşimota tdoidit var dedi. Bir troit çeşidiymiş. O yüzden sınırlarda çıkıyormuş. İlaç verdi. LEVOTİRON adında. 25 mg. Aç karnına bir tane kullanıyorum günlük. 1,5 yıllık korunmasız bir ilişki ve çocuk olmuyordu. Kim bilir belkide bu TSH 'tan olmuyordu belkide. Sizn aranızda da bu tür bir sıkıntısı olan var mıydı?
Canim o tup bebek doktoru diye biliyorum ve o da eminim cok yogundur. Yani bence daha az yogun olan birisine gitsen daha iyi olur gibi..Ah cnm o testlerdeki hayal kırıklıklarını bilirim sonrasındaki boşvermişliğide. 2 sene boyunca her ay yaşadım. Artık son zamanlarda görev gibi olmuştu yapıp umutsuzca başka odaya gidiyordum. Sıkma canını hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin. İnşallah hepimizin hikayesinin sonu mutlu bitecek Allah'ın izniyle
Cnm çok şükür hamilelik iyi gidiyor ama ben yine grip oldum. Bide pek birşey yiyemiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Tekrardan doktora gidip bebeğim yaşıyor mu iyi mi diye görmek istiyorum. Büyük olsa hareketleri beni rahatlatırdı ama şimdi hiç birşey anlamıyorum ufak olduğundan. İster istemez tedirginim. Bi yandan doktor arayışındayım. Aklımda olan biri var sanırım ona gidicem.
Ulun uluğu duydunuz mu kızlar?
Hayatım benim 3 gün geçti hastaneye aradım hemsiresine soledim o söyledi söktürücü alabilirsin diyeCanım senin adetin kaç gün geçti.Söktürücüyü dr mu verdi.benimde ağrım var ama adet olmadım hala ne yapsam bendemi içsem söktürücü bilemedim .Gecikme oluyor sanırım histereskopi sonrasısemiramelek
ben histeroskopi sonrası günümde adet olmadım.ilaçlarım bitince adet oldum, 1 şubatta kontrole gittim 13 şubatta regl oldum...yanı gününde oluyorum...tek sorunum kasıklarım 5 şubat gibi başlamaıstı ve 13 une kdr agrım sürdü. yine bu ay da aynı şekil 10 mart gibi regl bekliyoruyum ve 1 haftadır agrım var.Bende aralık sonunda oldum histeroskopi ocak 14 ilk adet 2. Adetim 29 ocak buraya malesef olamadım ve Kasiklarim yumurtaliklarim agrio belki seninde ondan canım adetleri ni normal oldunmu
Hayatım benim 3 gün geçti hastaneye aradım hemsiresine soledim o söyledi söktürücü alabilirsin diye
Histeroskopi sonrasi normal adetımın oldun ama bu ay olamadim oda bende bos ağrı yapioben histeroskopi sonrası günümde adet olmadım.ilaçlarım bitince adet oldum, 1 şubatta kontrole gittim 13 şubatta regl oldum...yanı gününde oluyorum...tek sorunum kasıklarım 5 şubat gibi başlamaıstı ve 13 une kdr agrım sürdü. yine bu ay da aynı şekil 10 mart gibi regl bekliyoruyum ve 1 haftadır agrım var.
Sağol Canım ya aradım yarın transfer olucak 5 tanesinde 2 sinin gelişimi durmuş 3 tane kaldı yani inşallah herşey yolunda gider Canım ya dua edin benim için de.Oyyy maşallah kuzum ne güzel hadi bakalım. Sen bugun ara öğren durumlarını. Belkide 5. Güne gitmesini bekliyorlardır
Adet in 3. Günü 5.gün ilaçlara başlatılır yumurta takibinde canım benim oyleydikızlar yumurtlama takıbı için doktora reglnin kaçıncı gununde baslamak lazım ? bend ebu agrılarımın sebebını anlamak için bir doktora gidicemmm.
Adet in 3. Günü 5.gün ilaçlara başlatılır yumurta takibinde canım benim oyleydi
Canim benim yumurtalar catlamayinca kist oluyor o zamanda adette gecikiyir sancim oluyorinternette sörf yapa yapa durdum . hiçbir şey bulmak mümkün değil. YUMURTLAMA GÜNÜNDE BAŞLIYI ve sureklı devam eden agrının sebebi nedir ? yumurta çatlamıyor kist mi oluyor bu mudur yani..kimsenin başına gelmemiş sanırım
Kendimizi yemeden rahat dursak zaten bisiyle ugrasmicazbenım adetım gecıkmedı ama.hatta 2 gun once bıle oldu .... bırde hısteroskopı oncesı yumurtamda yıne kıst olusmustu, oda adetımı gecıktırmemıstı, hoş o agrıda yapmamıstı.... neyse benr eglım bıtınce bır doktora kontrol olayım en ıyısı...bole kendımı yemektense
Canim ins hersey yolunda gider bakalim kac tane koyacaklar sana 2 tane istiyormusunSağol Canım ya aradım yarın transfer olucak 5 tanesinde 2 sinin gelişimi durmuş 3 tane kaldı yani inşallah herşey yolunda gider Canım ya dua edin benim için de.
Canim tedavin hayirli olsun Rabbim ilk denemende hayirlisiyla pozitif sonucu gostersinSLM KIZLAR bende ekımde hıstereskopı olmustum bugun adet oldum ben acıbadem bulent tırasta devam edıorum sanırım yarın ılaclara baslayacagız gercektende memnun kaldım orayı secmemdekı tek amac lab cok cok ıımıs cnm bakalım neler olacak hayırlısı ıns pısman olmam ya dua edın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?