Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Adetin kaç gün geçti canım? Histeroskopiden sonra mı sorun varmış?
Benim adetim normal 14 olurdum ama histeroskopi 25 aralık ocak 14 adet oldum bide ilaç bitti 29 ocak oldun şubatta bu her iki zamanda olamadim ve bu sabah söktürücü başladim canım histeroskopi sonrasi muayneye gittim dr çok yogundu muayne etti ve çıktı ameliyat varmış hemsiresi dediki adetin 9. Günü gel çıktık moralim bozuldu eşime dedim bir sorun var oda hocaya yazdı bir sorunum var eşimde diye hocada sadece var yazdi ve bir daha cevap vermedi o günden bu yana soru isaret ile kaldım şimdi adet olunca gidicem o zaman öğrenim belki inşallah

Bendede vardı tsh yüksekliği Levin kullandim geçenlerde yine kan testi yaptırdım sınırda çıktı

Canim o tup bebek doktoru diye biliyorum ve o da eminim cok yogundur. Yani bence daha az yogun olan birisine gitsen daha iyi olur gibi..

Canım senin adetin kaç gün geçti.Söktürücüyü dr mu verdi.benimde ağrım var ama adet olmadım hala ne yapsam bendemi içsem söktürücü bilemedim .Gecikme oluyor sanırım histereskopi sonrası semiramelek

Hayatım benim 3 gün geçti hastaneye aradım hemsiresine soledim o söyledi söktürücü alabilirsin diye

Bende aralık sonunda oldum histeroskopi ocak 14 ilk adet 2. Adetim 29 ocak buraya malesef olamadım ve Kasiklarim yumurtaliklarim agrio belki seninde ondan canım adetleri ni normal oldunmu
ben histeroskopi sonrası günümde adet olmadım.ilaçlarım bitince adet oldum, 1 şubatta kontrole gittim 13 şubatta regl oldum...yanı gününde oluyorum...tek sorunum kasıklarım 5 şubat gibi başlamaıstı ve 13 une kdr agrım sürdü. yine bu ay da aynı şekil 10 mart gibi regl bekliyoruyum ve 1 haftadır agrım var.

Histeroskopi sonrasi normal adetımın oldun ama bu ay olamadim oda bende bos ağrı yapio

Oyyy maşallah kuzum ne güzel hadi bakalım. Sen bugun ara öğren durumlarını. Belkide 5. Güne gitmesini bekliyorlardır
Sağol Canım ya aradım yarın transfer olucak 5 tanesinde 2 sinin gelişimi durmuş 3 tane kaldı yani inşallah herşey yolunda gider Canım ya dua edin benim için de.

SLM KIZLAR bende ekımde hıstereskopı olmustum bugun adet oldum ben acıbadem bulent tırasta devam edıorum sanırım yarın ılaclara baslayacagız gercektende memnun kaldım orayı secmemdekı tek amac lab cok cok ıımıs cnm bakalım neler olacak hayırlısı ıns pısman olmam ya dua edın kızlar

kızlar yumurtlama takıbı için doktora reglnin kaçıncı gununde baslamak lazım ? bend ebu agrılarımın sebebını anlamak için bir doktora gidicemmm.

kızlar yumurtlama takıbı için doktora reglnin kaçıncı gununde baslamak lazım ? bend ebu agrılarımın sebebını anlamak için bir doktora gidicemmm.
Adet in 3. Günü 5.gün ilaçlara başlatılır yumurta takibinde canım benim oyleydi

Adet in 3. Günü 5.gün ilaçlara başlatılır yumurta takibinde canım benim oyleydi

benim ilaç a başlanmalık değil. benım yumurtlama gunum sonrası baslıyan bır agrım var ve regl ye kadar suruyor kasıklaar da.bu sebeple bir kadın dogumcuya gidip yumurtlamamda sorun mu var ? kist mi oluşuyor, çatlamıyor mu? takip ettirmek istiyorum...

internette sörf yapa yapa durdum . hiçbir şey bulmak mümkün değil. YUMURTLAMA GÜNÜNDE BAŞLIYI ve sureklı devam eden agrının sebebi nedir ? yumurta çatlamıyor kist mi oluyor bu mudur yani..kimsenin başına gelmemiş sanırım

Canim benim yumurtalar catlamayinca kist oluyor o zamanda adette gecikiyir sancim oluyor

benım adetım gecıkmedı ama.hatta 2 gun once bıle oldu .... bırde hısteroskopı oncesı yumurtamda yıne kıst olusmustu, oda adetımı gecıktırmemıstı, hoş o agrıda yapmamıstı.... neyse benr eglım bıtınce bır doktora kontrol olayım en ıyısı...bole kendımı yemektense

Kendimizi yemeden rahat dursak zaten bisiyle ugrasmicaz

Canim tedavin hayirli olsun Rabbim ilk denemende hayirlisiyla pozitif sonucu gostersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…