Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Oy yavrum ne güzel ibadetlerinizi ne güzel yerine getirmişsiniz. Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Ve inş en yakın zamanda muhammed mustafanın hikayelerini anlatırsın inş Bı arada bence o ses gerçekti Bende geçen haftasonu yuşa hazretlerine gittim hepimiz için dualar ettim. Yıllar önce rüyamda gördüm türbesini ama gitmek kısmet olmadı bir türlü. Gittikten 2 gün sonra bebişimin kalp atışlarını duyduk hamdolsun.
Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inş.

Inşallah canım allah hepimiz in dualarıni kabul etsin inşallah aminnnn inşallah bende bir gün bebeğimin kalp atışlarınıda duyarım unutmazssamda kaydedici o sesi

Ne dicek bende merak ettim cnm. İnş çok ciddi bir sorun yoktur

Canim o tup bebek doktoru diye biliyorum ve o da eminim cok yogundur. Yani bence daha az yogun olan birisine gitsen daha iyi olur gibi..

Evet cnm o da tüoçüymüş ama aynı zamanda takipte yapıyormuş. Bakalım bi gideyim çok yoğunsa başka dr araştırıcam. Yoğun doktor istemiyorum.

Inşallah canım allah hepimiz in dualarıni kabul etsin inşallah aminnnn inşallah bende bir gün bebeğimin kalp atışlarınıda duyarım unutmazssamda kaydedici o sesi

İnşallaaaaaahhh canım benim. En yakın zamanda hemde. Bende kaydedicektim ama ne yazık ki ben duyamadım ağlamaktan Bi dahakine inş hem duyarım hem kaydederim hayırlısıyla tabi. Tedavinin her aşaması zor. 9 ayda aykı stresle geçicek sanırım. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinde stres olalım dimi ama.

Kizlar ben 2 kez dış gebelik geçirdim bulunduğum yerdeki doktorlar rahim filmine gerek görmemişlerdi ben de Ista gttim yakin zamanda iki doktora da orda gorundum ultrasonda baktılar durumu anlattım ikisi de bi problemin olmadığını hatta 2.gebeligimin kimyasal gebelik olduğunu ve rahim filmi cektrmeme gerek olmadığını söylediler 3.yu deneyin dediler ne yapsam bilemedim sadece ikinci doktor kan pıhtılaşması testi yapıp ona bakalım bir de dedi ünv hastanesinde bikac tana daha tahlil yaptılar sonucu 3 ay sonra sizce ne yapayim

Evet 3. Gün embriyosu birinci kalite de bu sabah transfer oldu :))

Inşallah hayatım inanki tekrar ameliyat dicek diyene korkuyorum rahim dışında miyom vardı benim 2 cm Rahime değerse tekrar ameliyat olabilir demişti

Rahmin dışındakini almak mümkün değilmiydi cnm? Miyom için ilaç falan mı verdi peki?
Neler öğreniyoruz İnşallah düşündüğüm gibi kötü bir durum yoktur cnm

Rahmin dışındakini almak mümkün değilmiydi cnm? Miyom için ilaç falan mı verdi peki?
Neler öğreniyoruz İnşallah düşündüğüm gibi kötü bir durum yoktur cnm
Bilmiyorum ki hayatim bişey demedi miyom küçük dedi sadece rahimin genişletti değerse 2. Ameliyat dedi sadece kafamda deli sorularla dolaniyorum

Tup bebekte uzman bi doktora gorun. Ama simdiye dek hic rahim filmi istememeleri cok ilginc benden hemen istemsilerdi. Arti dis gebelik ben de gecirdim ve rahim filmim olmasina ragmen dos gebelik gecirdigim icin tekrar rahim filmi ostedi mustafa bey. Bence bi mustafa hocaya gorun dis gebeliklerin sebebi rahim bozukluklari olabiliyor.

Rahimde şekil bozukluğundan dış gebelik olabileceğini duydugumu söyledim doktora ondan olmaz rahim filmi çekilse bile sadece tüpler açık mi kapalı mi o gorunur ama senin kapalı olsaydı hiç hamile kalamazdin dedi ben de anlamadım ne yapacağını bilmiyorum mustafa beye de mart gibi randevu veriyorlarmis o zaman gidemem zaten ben rahim filmi cektrsem mi acaba

Dis gebeligin nasil sonlanlandirildi? Benim laparoskopi ile sonlandirildigi icin mutlaka rahim filmi cekilmesi gerekti cunku laporoskopi sonrasi tuplerde su toplayabiliyormus ayrica rahmin sekli rahim filminde net bi sekilde gorulebiliyor. Bence bi doktora gorun zaman kaybetmemis olursun. Bana mustafa bey dis gebeligin sebebi rahim sekli olabilir dedi. Mantikli bence cunku kaliteli embriyo rahimde tutunacak yer bulamiyor gidip tupe tutunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…