- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Canim dedim ya önceleri evet her testte kırgınlık yaşıyordum ama histeroskopiden 14 gün sonra umreye gittim ilk medine ye gittik otele yerleşir yerleşmez efendimizi ziyarete gittik ilk aksamdi cennet bahçesinde namaz kıldık sonra ordan çıktık yine namazimi zi eda ettik dua ettim bol bol evladim olması içinde sizler içinde sonra kalktik çıkarken cantamdan ayakkablarimi alırken birden içimden yanımdan bir ses geçti dediki oğlun olucak adını muhammed mustafa koy acaba dedimki etkisindedir kaldım geldikten 1 ay sonra eşime anlattım biz istiyorduk ki onun ve benim babaların adı olsun oğlumuz olursa biliyormusun ben o günden sonra umudumu yitirme dim en son muayneye gittiğimde eşim dediki sakin üzülme biz dualarımı zi orda bıraktık geldik inşallah olacak dedi olmazsa bizde ya evlatlık alırız yada bol bol gezeriz hayatım geçmiş olsun grip için mumkunse hakiki gerçek bal al içine limon sıkıp ye yada bal kaşıkla bol bol pekmez ye direncini yükseltir birde tavuk suyuna çorba yap iç bol bol zarar olmaz bunlar sanırım ben kalbimden inanıyorum çok tatlı sağlıklı bir bebisin olucak
Bitkisel denedim hayatım ama sadece ara ara bal tarçın çörek otu yedim birde en son soğan suyu yaptım ama 10 gün yapabildiği çünki inanılmaz böbrek ağrısı yaptı biraktim[/QUOTE
Rezerv azlığı için bende aktardan bir karışım almıştım kullandığım ayın sonunda regliyle tedaviye başladık. Mustafa hocadan da izin almıştım kullanmak için. Daha önce paylaşmıştım içindekileri. Belki görmüşsünüzdür
Inşallah canım allah hepimiz in dualarıni kabul etsin inşallah aminnnn inşallah bende bir gün bebeğimin kalp atışlarınıda duyarım unutmazssamda kaydedici o sesiOy yavrum ne güzel ibadetlerinizi ne güzel yerine getirmişsiniz. Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Ve inş en yakın zamanda muhammed mustafanın hikayelerini anlatırsın inşBı arada bence o ses gerçekti Bende geçen haftasonu yuşa hazretlerine gittim hepimiz için dualar ettim. Yıllar önce rüyamda gördüm türbesini ama gitmek kısmet olmadı bir türlü. Gittikten 2 gün sonra bebişimin kalp atışlarını duyduk hamdolsun.
Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inş.
Ne dicek bende merak ettim cnm. İnş çok ciddi bir sorun yokturBenim adetim normal 14 olurdum ama histeroskopi 25 aralık ocak 14 adet oldum bide ilaç bitti 29 ocak oldun şubatta bu her iki zamanda olamadim ve bu sabah söktürücü başladim canım histeroskopi sonrasi muayneye gittim dr çok yogundu muayne etti ve çıktı ameliyat varmış hemsiresi dediki adetin 9. Günü gel çıktık moralim bozuldu eşime dedim bir sorun var oda hocaya yazdı bir sorunum var eşimde diye hocada sadece var yazdi ve bir daha cevap vermedi o günden bu yana soru isaret ile kaldım şimdi adet olunca gidicem o zaman öğrenim belki inşallah
Canim o tup bebek doktoru diye biliyorum ve o da eminim cok yogundur. Yani bence daha az yogun olan birisine gitsen daha iyi olur gibi..
Sağol Canım ya aradım yarın transfer olucak 5 tanesinde 2 sinin gelişimi durmuş 3 tane kaldı yani inşallah herşey yolunda gider Canım ya dua edin benim için de.[/QUOTE
Dualarım seninle canım. İki tane koyarlar inş. Ayy çok heyecanlı 12 gün sonra pozitifi görürsün inş cnm
Inşallah canım allah hepimiz in dualarıni kabul etsin inşallah aminnnn inşallah bende bir gün bebeğimin kalp atışlarınıda duyarım unutmazssamda kaydedici o sesi
Inşallah hayatım inanki tekrar ameliyat dicek diyene korkuyorum rahim dışında miyom vardı benim 2 cm Rahime değerse tekrar ameliyat olabilir demiştiNe dicek bende merak ettim cnm. İnş çok ciddi bir sorun yoktur
Ayyy canım hadi bakalım sıra sende hayırlısıyla. İnş yumoşların sama sıkı sıkı tutunur. 12 gün sonra güzel haberlerini alırız. Şimdi sana 3. Gün embriyosu vericekler dimi? Yumoşların hakkında bilgi verdiler mi?
gelmedi canım daha ya bu iyi bir şey mi anlamadımki
Inşallah hayatım inanki tekrar ameliyat dicek diyene korkuyorum rahim dışında miyom vardı benim 2 cm Rahime değerse tekrar ameliyat olabilir demişti
Canim sana 5. Gün embriyosu verecekler demek ki aramislardir bugün herhalde
Bilmiyorum ki hayatim bişey demedi miyom küçük dedi sadece rahimin genişletti değerse 2. Ameliyat dedi sadece kafamda deli sorularla dolaniyorumRahmin dışındakini almak mümkün değilmiydi cnm? Miyom için ilaç falan mı verdi peki?
Neler öğreniyoruz İnşallah düşündüğüm gibi kötü bir durum yoktur cnm
Tup bebekte uzman bi doktora gorun. Ama simdiye dek hic rahim filmi istememeleri cok ilginc benden hemen istemsilerdi. Arti dis gebelik ben de gecirdim ve rahim filmim olmasina ragmen dos gebelik gecirdigim icin tekrar rahim filmi ostedi mustafa bey. Bence bi mustafa hocaya gorun dis gebeliklerin sebebi rahim bozukluklari olabiliyor.Kizlar ben 2 kez dış gebelik geçirdim bulunduğum yerdeki doktorlar rahim filmine gerek görmemişlerdi ben de Ista gttim yakin zamanda iki doktora da orda gorundum ultrasonda baktılar durumu anlattım ikisi de bi problemin olmadığını hatta 2.gebeligimin kimyasal gebelik olduğunu ve rahim filmi cektrmeme gerek olmadığını söylediler 3.yu deneyin dediler ne yapsam bilemedim sadece ikinci doktor kan pıhtılaşması testi yapıp ona bakalım bir de dedi ünv hastanesinde bikac tana daha tahlil yaptılar sonucu 3 ay sonra sizce ne yapayim
Evet oldu canim su an beklemedeyimTatlım senin transferin oldu dimi
Rahimde şekil bozukluğundan dış gebelik olabileceğini duydugumu söyledim doktora ondan olmaz rahim filmi çekilse bile sadece tüpler açık mi kapalı mi o gorunur ama senin kapalı olsaydı hiç hamile kalamazdin dedi ben de anlamadım ne yapacağını bilmiyorum mustafa beye de mart gibi randevu veriyorlarmis o zaman gidemem zaten ben rahim filmi cektrsem mi acabaTup bebekte uzman bi doktora gorun. Ama simdiye dek hic rahim filmi istememeleri cok ilginc benden hemen istemsilerdi. Arti dis gebelik ben de gecirdim ve rahim filmim olmasina ragmen dos gebelik gecirdigim icin tekrar rahim filmi ostedi mustafa bey. Bence bi mustafa hocaya gorun dis gebeliklerin sebebi rahim bozukluklari olabiliyor.
Dis gebeligin nasil sonlanlandirildi? Benim laparoskopi ile sonlandirildigi icin mutlaka rahim filmi cekilmesi gerekti cunku laporoskopi sonrasi tuplerde su toplayabiliyormus ayrica rahmin sekli rahim filminde net bi sekilde gorulebiliyor. Bence bi doktora gorun zaman kaybetmemis olursun. Bana mustafa bey dis gebeligin sebebi rahim sekli olabilir dedi. Mantikli bence cunku kaliteli embriyo rahimde tutunacak yer bulamiyor gidip tupe tutunuyorRahimde şekil bozukluğundan dış gebelik olabileceğini duydugumu söyledim doktora ondan olmaz rahim filmi çekilse bile sadece tüpler açık mi kapalı mi o gorunur ama senin kapalı olsaydı hiç hamile kalamazdin dedi ben de anlamadım ne yapacağını bilmiyorum mustafa beye de mart gibi randevu veriyorlarmis o zaman gidemem zaten ben rahim filmi cektrsem mi acaba
Hayirli olsun canim ins 12 gun sorna hayirli guzel haberler verirsin bizeEvet oldu canim su an beklemedeyim
Hayirli olsun canim ins 12 gun sorna hayirli guzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?