İlk dış gebeligim açık ameliyatla sonlandırıldı iç kanamam çöktü o yüzden açık ameliyat oldum ikincisi erken anlaşıldı kurtaj ve metotreksatla sonlandırıldı ama degerlerim ilkinde 100 ikincisinde 49 du iğneden sonra 70 kusurlere çıktı bu doktorlar da ikincisi dış gebelik değilmiş dedilerDis gebeligin nasil sonlanlandirildi? Benim laparoskopi ile sonlandirildigi icin mutlaka rahim filmi cekilmesi gerekti cunku laporoskopi sonrasi tuplerde su toplayabiliyormus ayrica rahmin sekli rahim filminde net bi sekilde gorulebiliyor. Bence bi doktora gorun zaman kaybetmemis olursun. Bana mustafa bey dis gebeligin sebebi rahim sekli olabilir dedi. Mantikli bence cunku kaliteli embriyo rahimde tutunacak yer bulamiyor gidip tupe tutunuyor
evet Canım 5. gün embriyosu :) senin Nasıl geçti transfer nasıl bi ortamda oluyor toplamadaki gibi mi eşimiz de girebiliyor mu yanımız da kaç tane tra oldu sanaCanim sana 5. Gün embriyosu verecekler demek ki aramislardir bugün herhalde
inşallah canım ya yarın sabah 9 da transfer. çok heyecanlıyım.[/QUOTE karamsarsln
Senin degerler baya dusukmus canim benim cok yuksekti doktor 1.5 aylik olmis demisti ve kan toplanmis karnima hep. Bence iyi bir tup bebek uzmanina gorun cnm derim ben.İlk dış gebeligim açık ameliyatla sonlandırıldı iç kanamam çöktü o yüzden açık ameliyat oldum ikincisi erken anlaşıldı kurtaj ve metotreksatla sonlandırıldı ama degerlerim ilkinde 100 ikincisinde 49 du iğneden sonra 70 kusurlere çıktı bu doktorlar da ikincisi dış gebelik değilmiş dediler
Cnm ins cok guzel gecer ikiz koyacak mi doktor acaba?inşallah canım ya yarın sabah 9 da transfer. çok heyecanlıyım.
evet Canım 5. gün embriyosu :) senin Nasıl geçti transfer nasıl bi ortamda oluyor toplamadaki gibi mi eşimiz de girebiliyor mu yanımız da kaç tane tra oldu sana
bilmiyorumki Can'ım inşallah koyarlar zaten 8 taneden 3 tane kalmış 5. güne 3 yumoşum direnmişCnm ins cok guzel gecer ikiz koyacak mi doktor acaba?
Kizlar bu arada bugun Mustafa hocayi gordum ruyamda oldugundan cok daha gencti ve ben diyordum hocam ikiz koyarmsiniz bana ben hallederim merak etme diyordu artik ne kadar bu islerle mesgul olduysam ruyalarima giriyor :)
hadi bakalım inşallah 12 gün sonra müjdeyi bizimle paylaş :) inşallah bana da 2 tane koyulurCanim transfer işlemi çok kisa ve basit esin musade odasında bekliyor opu ile ayni yerde yapiliyor bana 2 tane koyuldu malum zaten 2 taneciklerdi
Evet 3. Gün embriyosu birinci kalite de bu sabah transfer oldu :))
Cnm ins cok guzel gecer ikiz koyacak mi doktor acaba?
Kizlar bu arada bugun Mustafa hocayi gordum ruyamda oldugundan cok daha gencti ve ben diyordum hocam ikiz koyarmsiniz bana ben hallederim merak etme diyordu artik ne kadar bu islerle mesgul olduysam ruyalarima giriyor :)
Rahimde şekil bozukluğundan dış gebelik olabileceğini duydugumu söyledim doktora ondan olmaz rahim filmi çekilse bile sadece tüpler açık mi kapalı mi o gorunur ama senin kapalı olsaydı hiç hamile kalamazdin dedi ben de anlamadım ne yapacağını bilmiyorum mustafa beye de mart gibi randevu veriyorlarmis o zaman gidemem zaten ben rahim filmi cektrsem mi acaba
Ohh maşallah cnm hadi bakalım seninde hayırlı güzel haberlerini alıcaz inş Allah'ın izniyle cnm. Kaç tane transfer ettiler cnm? Kaç hücreliymiş[/QUOTE
2 tane transfer edildi canim hücreleri sormadim ama bana verilen kagitta grade1 yaziyor buda en kaliteli demekmiştabi allah ol demeden kalite falan hikaye
Cnm benim ilki dış gebelikti ameliyat oldum ikincisine de dış gebelik dediler ama istdaki doktorlar kimyasalmis o dış gebelik değil bizce dediler dış gebelik hikâyenin var diye o da dış gebelik olabilir DİE hemen sonlandırılmış dediler valla ben de anlamadım neyapsam rahim filmi cektrcektim ama gerek yok diyorlar ben de bi daha hamile kalmaktan korkuyorumCanım bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.Mustafa bey banada aynı şeyi söyledi rahim filmine gerek yok zaten hamile kalmışsın bir şekilde, sadece histereskopi yapalım derim ben dedi.Sende görün mustafa beye bence
Peki histereskopiyi neden istediCanım bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.Mustafa bey banada aynı şeyi söyledi rahim filmine gerek yok zaten hamile kalmışsın bir şekilde, sadece histereskopi yapalım derim ben dedi.Sende görün mustafa beye bence
Amin canim ins isteklerimize kavusuruz hayirlisi ile. Sorma kafa hep dolu hep dolu kpss ye hazirlaniyorum onla mesgul olayim diyorum ama kafa bi anda bebek meselesine geliyor yine dedigin gibi insanin elinde degilOyy kuzum benim inş rüyaların gerçek olur. Çok araştrıp çok kurcalıyoruz herşeyi. Kendimizi bi rahat bırakmıyoruz. Bilinç altımızda hep bu olaylar. Düşünmemeye çalış dicem ama mümkün değil biliyorum.
Canim oldu mu transferin kac tane koydularinşallah canım ya yarın sabah 9 da transfer. çok heyecanlıyım.
bana da ıkı tane koycakk :)Canim tedavin hayirli olsun Rabbim ilk denemende hayirlisiyla pozitif sonucu gostersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?