Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

İlk dış gebeligim açık ameliyatla sonlandırıldı iç kanamam çöktü o yüzden açık ameliyat oldum ikincisi erken anlaşıldı kurtaj ve metotreksatla sonlandırıldı ama degerlerim ilkinde 100 ikincisinde 49 du iğneden sonra 70 kusurlere çıktı bu doktorlar da ikincisi dış gebelik değilmiş dediler

Canim sana 5. Gün embriyosu verecekler demek ki aramislardir bugün herhalde
evet Canım 5. gün embriyosu :) senin Nasıl geçti transfer nasıl bi ortamda oluyor toplamadaki gibi mi eşimiz de girebiliyor mu yanımız da kaç tane tra oldu sana

Senin degerler baya dusukmus canim benim cok yuksekti doktor 1.5 aylik olmis demisti ve kan toplanmis karnima hep. Bence iyi bir tup bebek uzmanina gorun cnm derim ben.

inşallah canım ya yarın sabah 9 da transfer. çok heyecanlıyım.
Cnm ins cok guzel gecer ikiz koyacak mi doktor acaba?
Kizlar bu arada bugun Mustafa hocayi gordum ruyamda oldugundan cok daha gencti ve ben diyordum hocam ikiz koyarmsiniz bana ben hallederim merak etme diyordu artik ne kadar bu islerle mesgul olduysam ruyalarima giriyor :)

evet Canım 5. gün embriyosu :) senin Nasıl geçti transfer nasıl bi ortamda oluyor toplamadaki gibi mi eşimiz de girebiliyor mu yanımız da kaç tane tra oldu sana

Canim transfer işlemi çok kisa ve basit esin musade odasında bekliyor opu ile ayni yerde yapiliyor bana 2 tane koyuldu malum zaten 2 taneciklerdi

bilmiyorumki Can'ım inşallah koyarlar zaten 8 taneden 3 tane kalmış 5. güne 3 yumoşum direnmiş

Canim transfer işlemi çok kisa ve basit esin musade odasında bekliyor opu ile ayni yerde yapiliyor bana 2 tane koyuldu malum zaten 2 taneciklerdi
hadi bakalım inşallah 12 gün sonra müjdeyi bizimle paylaş :) inşallah bana da 2 tane koyulur

Oyy kuzum benim inş rüyaların gerçek olur. Çok araştrıp çok kurcalıyoruz herşeyi. Kendimizi bi rahat bırakmıyoruz. Bilinç altımızda hep bu olaylar. Düşünmemeye çalış dicem ama mümkün değil biliyorum.

didim09 redif kızlar Allah'ın izniyle 12 gün sonra peş peşe güzel haberlerinizi alırız. Güzelce dinlenin ve pozitif düşünün. Dualarım sizlerle

Canım bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.Mustafa bey banada aynı şeyi söyledi rahim filmine gerek yok zaten hamile kalmışsın bir şekilde, sadece histereskopi yapalım derim ben dedi.Sende görün mustafa beye bence

Cnm benim ilki dış gebelikti ameliyat oldum ikincisine de dış gebelik dediler ama istdaki doktorlar kimyasalmis o dış gebelik değil bizce dediler dış gebelik hikâyenin var diye o da dış gebelik olabilir DİE hemen sonlandırılmış dediler valla ben de anlamadım neyapsam rahim filmi cektrcektim ama gerek yok diyorlar ben de bi daha hamile kalmaktan korkuyorum

Peki histereskopiyi neden istedi

Amin canim ins isteklerimize kavusuruz hayirlisi ile. Sorma kafa hep dolu hep dolu kpss ye hazirlaniyorum onla mesgul olayim diyorum ama kafa bi anda bebek meselesine geliyor yine dedigin gibi insanin elinde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…