Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım usg ile bakıp anladı.Zaten rahim flmi şekil bozukluğu için değil tüplerde tıkanıklık varmı yokmu onun tespiti için çekiliyor
Ben defalarca vajinal ultrason cektrdim karından da ama hiçbir şey çıkmadı şekil bozukluğunun da rahim filminden anlaşılabileceğini düşünüyordum gttigim doktorlara da sordum onlar da sadece tüpler açık mi kapalı mi onu anlayabiliriz dedi seninki açık demekki hamile kalmissin 2 kez dedi hatta en son kan pıhtılaşması tahlili istedi ünv hastanesinde yaptrdim bikac tane daha tahlil yaptılar sana yaptılar mi hiç bu tahlilden

Ben mustafa hocaya gittiğimde gerek görmedi test falan sadece histereskopi dedi.
Bende hocaya daha önce neden anlamadılar rahim bozukluğu olduğunu dedim normal kadın doğumcular anlamaz uzmanlık gerektirir belkide engel teşkil etmeyecğini düşünmüşler dedi gülerek

Anladım peki su an bir daha denemeyi düşünüyorsun sanırım ya ben de ne yapacagimi bilemiyorum

Amin canim ins isteklerimize kavusuruz hayirlisi ile. Sorma kafa hep dolu hep dolu kpss ye hazirlaniyorum onla mesgul olayim diyorum ama kafa bi anda bebek meselesine geliyor yine dedigin gibi insanin elinde degil

Cnm sınava kadar siteye girmesen. Hiç araştırma olmaz mı? Sadece derslerinle kafanı doldurmuş olursun. Her yazılan şey seni etkiler. Her okuduğun canını sıkabilir.

Ohh ne güzel gelsin bebişler çifter çifter hayırlısıyla Dikkat et tatlım kendine

Cnm sınava kadar siteye girmesen. Hiç araştırma olmaz mı? Sadece derslerinle kafanı doldurmuş olursun. Her yazılan şey seni etkiler. Her okuduğun canını sıkabilir.
Aslinda haklisin canim ama telefonu elime alinca direk aklim burda sizleri merak ediyorum arti Mustafa hocayi da faceden takip ediyorum her yandan mesguliyet var :) evt olumsuzluklar strese sokuyor ama inan guzel haberlerde umutlandiriyor beni seviniyorum canim. Bu arada sen nasilsin cnm belirtiler basladi mi?

Aslında seni anlıyorum girmeden bakmadan da olmuyor. Bende öyleydim insan merak ediyor. Ama bazen çok fazla olumsuz yazılar paylaşıyorlar ister istemez insanın canı sıkılıyor. Benim tüm moralim bozuluyordu umutsuzluğa kapılıyordum. Çok etkiliyor böyle şeyler insanın moralini. Bi ara her yerden çıkayım hiç birşey okumıyayım dedim ama yapamadım merak ettim Ben iyiyim cnm yine grip oldum bugun işe gitmedim yattım dinlendim şimdi daha iyiyim çok şükür. Haftaya cumartesiye kadın doğumcuya randevu aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Belirti derken ara ara midem bulanıyor ve kokulara karşı çok hassaslaştım hemen her koku beni rahatsız ediyor. Bunlar dışında başka bir belirtim yok. Bebek iyimi diye çok merak ediyorum. Ordamı değil mi diyorum bazen. Hee bide çok fazla yemek yiyemiyorum canım istemiyor. Sadece çorba içiyorum gece gündüz. İnşallah herşey yolundadır.
Hadi bakalım sıra sizde tatlım. Hayırlısıyla sayfayı peşpeşe hamişlerle dolduralım inşallah

aynen ben de hücre falan sormadım heyecandan şebek gibi sırıtıyodum:) emriyolog 1. kalite dedi kağıttada grade 1 yazıyor çok paniğim ya lavobaya gitmeye korkuyorum

Canim sadece corbayla olurmu protein al bol bol insallah bebisini kucagina alacagin ve buraya yazacagin gunler de gelecek Allah in izniyle. Su bi kac ayi atlat bebis biraz buyusun canim insallah daha rahat edeceksin kafa olarak da. Simdi bu piskolojide olman normal canim cunku biz diger hamileler gibi olamayiz uzun zor bi yoldan geciyoruz.. ve bunu bizden baska da kimse anlamaz yasamayan bilemez sen icini ferah tut tatlim. Amin Allah isteyen herkese nasip etsin ve burdaki bu topikteki tum arkadaslarima gonulden istiyorum..

Hayirli olsun canim ya ins 12 gu sonra guzel haberler verirsin bize. Cok sevindim 2 tane koymus ne guzel. Sen 35 yas altindasin demi cnm normalde koymuyolar ya 35 yasin altina
Canım ben 30 yaşındayım da eşim de ciddi sperm problemi var şansı arttırmak için 2 transfer edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…