Canm mustafa hoca ne zaman söyledi iki tane olacağını.bi de yaş 35 üstü olmasa da doktor isterse koyuyor iki tane de mi? Senin yaş 35 üstü değildi sanırım[/ Son anda söyledi emriyologlar canım 30 yaşındayım ben eşim de sperm sorunu var
Son anda söyledi emriyologlar canım 30 yaşındayım ben eşim de sperm sorunu varCanm mustafa hoca ne zaman söyledi iki tane olacağını.bi de yaş 35 üstü olmasa da doktor isterse koyuyor iki tane de mi? Senin yaş 35 üstü değildi sanırım
Son anda söyledi emriyologlar canım 30 yaşındayım ben eşim de sperm sorunu var
Iyi aksamlar kizlar aklima birsey takildi, hani ameliyattan sonra doktor bize 3 ay icinde normal gebelik sansi veriyor ya, bu 3 ay icinde ilacla yumurta takibi yaptirsak bize ne gibi zarari olurki acaba en azindan sansimiz dahada yukselir diye dusunuyorum ama yanlismi dusunuyorum acaba sizlerde fikrinizi soylermisiniz
Canim sana ne zaman soyledi 2 tane koyacagini koyduklari zaman mi soyledilerHadi hayirli olsun canim ikisi de bebek olsun insaAllah
Ooo super ozaman ben yarin ilk is hastaneye gidiyorum adetin 5.gunu hemen baslarim ilaca allahin izniyleYaptirabilirsin demişti ben sorduğumda
Ooo super ozaman ben yarin ilk is hastaneye gidiyorum adetin 5.gunu hemen baslarim ilaca allahin izniyle
aynen ben de hücre falan sormadım heyecandan şebek gibi sırıtıyodum:) emriyolog 1. kalite dedi kağıttada grade 1 yazıyor çok paniğim ya lavobaya gitmeye korkuyorum
Canim sadece corbayla olurmu protein al bol bol insallah bebisini kucagina alacagin ve buraya yazacagin gunler de gelecek Allah in izniyle. Su bi kac ayi atlat bebis biraz buyusun canim insallah daha rahat edeceksin kafa olarak da. Simdi bu piskolojide olman normal canim cunku biz diger hamileler gibi olamayiz uzun zor bi yoldan geciyoruz.. ve bunu bizden baska da kimse anlamaz yasamayan bilemez sen icini ferah tut tatlim. Amin Allah isteyen herkese nasip etsin ve burdaki bu topikteki tum arkadaslarima gonulden istiyorum..
inşallah Canım inşallah senin de öyle olsun.Hadi hayirli olsun canim ikisi de bebek olsun insaAllah
inşallah canım. bu arada yarın banyo yapabilirsin dedi hemşireler ayakta duş almamın bi zararı olmaz demi ?Hafi hayırlı olsun cnm.redif ile peşpeşe güzel haberler verirsiniz inş cnm. O kadar sıkma kendini. Kabız olmamaya dikkat edin.
maşallah canımKizlar mustafa mustafa hocaya bi kere bi muayne olun derim pisman olmazsiniz.evet hasta iliskileri cok kotu personel cok suratsiz ama hoca cok iyi..kizim 4 aylik oldu bile. .masallahinizi aliriz
Mervecim masallah canim Allah kucagina almayi nasip etsin. extra yumurta takibi falan yaptirmismiydin bu ay. Ne kadardir istiyordun sen sorun neydi.Kızlar selam bugun hcg yaptırdı. 315 çıktı gecikme olmadı adetimin ilk günü bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kasımda histeroskpi olmuştum. Mustafa Hoca gerçekten iyi
Masallah Allah saglikli uzun omur versinKizlar mustafa mustafa hocaya bi kere bi muayne olun derim pisman olmazsiniz.evet hasta iliskileri cok kotu personel cok suratsiz ama hoca cok iyi..kizim 4 aylik oldu bile. .masallahinizi aliriz
Amin allah kucağına almayi da nasip etsin caninKızlar selam bugun hcg yaptırdı. 315 çıktı gecikme olmadı adetimin ilk günü bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kasımda histeroskpi olmuştum. Mustafa Hoca gerçekten iyi
Canım bu ay tatile gittim ben hiç bişey takip etmedim adet günümü bile unutmuştum hatırlayınca ofiste ovu testi vardı çift çizgi çıktı şüphelendim idrar yaptım oda öyle çıktı sonra kan yaptırdım 315 çıktı adetin ilk günü için değer nasıl sizce çok korkuyorum yükselmicek diye bende rahim darlığı vardı en son 2 yıl önce hamile kalmıştım.Mervecim masallah canim Allah kucagina almayi nasip etsin. extra yumurta takibi falan yaptirmismiydin bu ay. Ne kadardir istiyordun sen sorun neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?