Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canm mustafa hoca ne zaman söyledi iki tane olacağını.bi de yaş 35 üstü olmasa da doktor isterse koyuyor iki tane de mi? Senin yaş 35 üstü değildi sanırım
Son anda söyledi emriyologlar canım 30 yaşındayım ben eşim de sperm sorunu var

Iyi aksamlar kizlar aklima birsey takildi, hani ameliyattan sonra doktor bize 3 ay icinde normal gebelik sansi veriyor ya, bu 3 ay icinde ilacla yumurta takibi yaptirsak bize ne gibi zarari olurki acaba en azindan sansimiz dahada yukselir diye dusunuyorum ama yanlismi dusunuyorum acaba sizlerde fikrinizi soylermisiniz

Yaptirabilirsin demişti ben sorduğumda

Ooo super ozaman ben yarin ilk is hastaneye gidiyorum adetin 5.gunu hemen baslarim ilaca allahin izniyle

Bende 3 ay olmadı bekleme sürecinde sonra yaptiracaktim testlerdi kistti derken 8-9 ay geçti en sonunda aşılamaya başladım öyle tuttu çok sukur . inşallah uzun sürmeden gelir seninde miniginın

aynen ben de hücre falan sormadım heyecandan şebek gibi sırıtıyodum:) emriyolog 1. kalite dedi kağıttada grade 1 yazıyor çok paniğim ya lavobaya gitmeye korkuyorum

Hafi hayırlı olsun cnm. redif ile peşpeşe güzel haberler verirsiniz inş cnm. O kadar sıkma kendini. Kabız olmamaya dikkat edin.

Cnm haklısın ama yiyesim yok gribinde etkisi olabilir. İnşallah hepimiz güzel sonlarla mutlu oluruz bitanem.

Kızlar selam bugun hcg yaptırdı. 315 çıktı gecikme olmadı adetimin ilk günü bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kasımda histeroskpi olmuştum. Mustafa Hoca gerçekten iyi

Kizlar mustafa mustafa hocaya bi kere bi muayne olun derim pisman olmazsiniz.evet hasta iliskileri cok kotu personel cok suratsiz ama hoca cok iyi..kizim 4 aylik oldu bile. .masallahinizi aliriz

Kızlar selam bugun hcg yaptırdı. 315 çıktı gecikme olmadı adetimin ilk günü bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kasımda histeroskpi olmuştum. Mustafa Hoca gerçekten iyi
Mervecim masallah canim Allah kucagina almayi nasip etsin. extra yumurta takibi falan yaptirmismiydin bu ay. Ne kadardir istiyordun sen sorun neydi.

Mervecim masallah canim Allah kucagina almayi nasip etsin. extra yumurta takibi falan yaptirmismiydin bu ay. Ne kadardir istiyordun sen sorun neydi.
Canım bu ay tatile gittim ben hiç bişey takip etmedim adet günümü bile unutmuştum hatırlayınca ofiste ovu testi vardı çift çizgi çıktı şüphelendim idrar yaptım oda öyle çıktı sonra kan yaptırdım 315 çıktı adetin ilk günü için değer nasıl sizce çok korkuyorum yükselmicek diye bende rahim darlığı vardı en son 2 yıl önce hamile kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…