Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bence degerin cok guzel canim hic korkma Mustafa hocaya da at istersen. sen 2 yil once dis gebelik mi gecirmistin normal gebelik mi.

DIŞ GEBELİK CANIM İNŞALLAH ARTAR YARIN TEKRARLA TESTİ DEDİ DOKTORUM BAKALIM DÜZENLİ ARTIYO MU İNŞALLAH 700 LERİ GÖREBİLİRİM

inşallah canım. bu arada yarın banyo yapabilirsin dedi hemşireler ayakta duş almamın bi zararı olmaz demi ?

Ben yapmadim bence 3 günden sonra yap bide sen transferden sonra hastanede ne kadar kaldin ne zaman lavaboya gittin

15 dk. Sonra kalktım wc. Ye canım çünkü artık böbreklerim yanmaya başladı ondan sonra 1 saat kadar yattım uyudum. Sen ne kadar sonra kalktın

15 dk. Sonra kalktım wc. Ye canım çünkü artık böbreklerim yanmaya başladı ondan sonra 1 saat kadar yattım uyudum. Sen ne kadar sonra kalktın

Bende yarim saat sonra gittim canim operasyon öncesi biraz idrar yapmama izin verdiler çünkü patlamak uzereydim. Cikinca da yarim saat sonra tekrar sıkıştim yine gittim.. 1- 1.5 saat kadar kaldim odada haberleri izledik esimle

inşallah canım. bu arada yarın banyo yapabilirsin dedi hemşireler ayakta duş almamın bi zararı olmaz demi ?

Yapma tatlım. Yani ben yapmadım. Neredeyse test sonucunu alana kadar yapmadım desem Yapıcaksanda ılık suyla çok kalmadan hemen yıkan çık cnm.

Kızlar selam bugun hcg yaptırdı. 315 çıktı gecikme olmadı adetimin ilk günü bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kasımda histeroskpi olmuştum. Mustafa Hoca gerçekten iyi

Maşallaaahh maşallaahh cnm tebrik ederim. Ne güzel bi haber. Allah'ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş

Kızlar mümkün oldukça bu havalarda kendinizi koruyun özellikle hamile arkadaşlarım grip salgını var havalar bi isindi bi soğudu dün perşembe hiç biseyim yokken dün Boğazim şişti ani ateş 2 tane serum yedim Zımba gibi oldum ama arada yokluo hain grippp

Çok geçmiş olsun cnm. Bende bir örneğim. Perşembe perte çıktım. Çok şükür şimdi daha iyiyim. Transferden sonra bu ikinci gribe yakalanışım. Dediğin gibi herkes kendine dikkat etsin. Bol bol vitamin tüket cnm sıkma portakal falan. Boğazada ılık ballı süt iyi geliyor

Sağol bitanem meyve yiyorum bol bol aslında ben olmazdim eşimden geçti 1 hafta dr git git diye diye perşembe gitti ilaç vermiş dr faranjit brons dolmuş tahmin ettim ondan geçeceğini kendime iyi bakan biriyim kaldık i oturduğum yeri sevmediğim için dışarı bile çıkmam

Hasta olacağın varmış cnm. Bide bu seneki gripler bi garip. Bi yatırdım mı kalkması zor oluyor. Süründü bir sürü tanıdığım buna bende dahilim. Sen dinlenmene bak tatlım

Hasta olacağın varmış cnm. Bide bu seneki gripler bi garip. Bi yatırdım mı kalkması zor oluyor. Süründü bir sürü tanıdığım buna bende dahilim. Sen dinlenmene bak tatlım
Aynen öyle canım surunuyorum bide aşırı mig de bulantısı yapio

DIŞ GEBELİK CANIM İNŞALLAH ARTAR YARIN TEKRARLA TESTİ DEDİ DOKTORUM BAKALIM DÜZENLİ ARTIYO MU İNŞALLAH 700 LERİ GÖREBİLİRİM
Ben de dis gebelik gecirmistim cnm. Guzel haberlerin devami gelicek ins. Gebe kalmak bi dert sonra keseyi gormek vs kucagina alana kadar insan rahat etmiyor sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…