Amin canım inşallah bütün mesele o zaten inşallah sonunu görürüzAmin allah kucağına almayi da nasip etsin canin
Bence degerin cok guzel canim hic korkma Mustafa hocaya da at istersen. sen 2 yil once dis gebelik mi gecirmistin normal gebelik mi.Canım bu ay tatile gittim ben hiç bişey takip etmedim adet günümü bile unutmuştum hatırlayınca ofiste ovu testi vardı çift çizgi çıktı şüphelendim idrar yaptım oda öyle çıktı sonra kan yaptırdım 315 çıktı adetin ilk günü için değer nasıl sizce çok korkuyorum yükselmicek diye bende rahim darlığı vardı en son 2 yıl önce hamile kalmıştım.
Nasil bi tatile ciktin canim tavsiyen var mi :)DIŞ GEBELİK CANIM İNŞALLAH ARTAR YARIN TEKRARLA TESTİ DEDİ DOKTORUM BAKALIM DÜZENLİ ARTIYO MU İNŞALLAH 700 LERİ GÖREBİLİRİM
Ben yurtdışındaydım canım aklıma bile gelmedi çocuk falan bence her hangi bi tatilde olur çünkü pskolojik olduğuna inanıyorum benNasil bi tatile ciktin canim tavsiyen var mi :)
inşallah canım. bu arada yarın banyo yapabilirsin dedi hemşireler ayakta duş almamın bi zararı olmaz demi ?
İnşallah artar canım darısı bekleyenlerin başınaDIŞ GEBELİK CANIM İNŞALLAH ARTAR YARIN TEKRARLA TESTİ DEDİ DOKTORUM BAKALIM DÜZENLİ ARTIYO MU İNŞALLAH 700 LERİ GÖREBİLİRİM
15 dk. Sonra kalktım wc. Ye canım çünkü artık böbreklerim yanmaya başladı ondan sonra 1 saat kadar yattım uyudum. Sen ne kadar sonra kalktın
inşallah canım. bu arada yarın banyo yapabilirsin dedi hemşireler ayakta duş almamın bi zararı olmaz demi ?
Kızlar selam bugun hcg yaptırdı. 315 çıktı gecikme olmadı adetimin ilk günü bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kasımda histeroskpi olmuştum. Mustafa Hoca gerçekten iyi
Kizlar mustafa mustafa hocaya bi kere bi muayne olun derim pisman olmazsiniz.evet hasta iliskileri cok kotu personel cok suratsiz ama hoca cok iyi..kizim 4 aylik oldu bile. .masallahinizi aliriz
Ben her ihtimale karşı yapmıyım canım kokmayız ya evin içindeYapma tatlım. Yani ben yapmadım. Neredeyse test sonucunu alana kadar yapmadım desem Yapıcaksanda ılık suyla çok kalmadan hemen yıkan çık cnm.
kokmuyosun tatlım merak etme. Sen yat keyfine bak ohhh mis gibiBen her ihtimale karşı yapmıyım canım kokmayız ya evin içinde
Kızlar mümkün oldukça bu havalarda kendinizi koruyun özellikle hamile arkadaşlarım grip salgını var havalar bi isindi bi soğudu dün perşembe hiç biseyim yokken dün Boğazim şişti ani ateş 2 tane serum yedim Zımba gibi oldum ama arada yokluo hain grippp
Sağol bitanem meyve yiyorum bol bol aslında ben olmazdim eşimden geçti 1 hafta dr git git diye diye perşembe gitti ilaç vermiş dr faranjit brons dolmuş tahmin ettim ondan geçeceğini kendime iyi bakan biriyim kaldık i oturduğum yeri sevmediğim için dışarı bile çıkmamÇok geçmiş olsun cnm. Bende bir örneğim. Perşembe perte çıktım. Çok şükür şimdi daha iyiyim. Transferden sonra bu ikinci gribe yakalanışım. Dediğin gibi herkes kendine dikkat etsin. Bol bol vitamin tüket cnm sıkma portakal falan. Boğazada ılık ballı süt iyi geliyor
Sağol bitanem meyve yiyorum bol bol aslında ben olmazdim eşimden geçti 1 hafta dr git git diye diye perşembe gitti ilaç vermiş dr faranjit brons dolmuş tahmin ettim ondan geçeceğini kendime iyi bakan biriyim kaldık i oturduğum yeri sevmediğim için dışarı bile çıkmam
Aynen öyle canım surunuyorum bide aşırı mig de bulantısı yapioHasta olacağın varmış cnm. Bide bu seneki gripler bi garip. Bi yatırdım mı kalkması zor oluyor. Süründü bir sürü tanıdığım buna bende dahilim. Sen dinlenmene bak tatlım
Ben de dis gebelik gecirmistim cnm. Guzel haberlerin devami gelicek ins. Gebe kalmak bi dert sonra keseyi gormek vs kucagina alana kadar insan rahat etmiyor sanirim..DIŞ GEBELİK CANIM İNŞALLAH ARTAR YARIN TEKRARLA TESTİ DEDİ DOKTORUM BAKALIM DÜZENLİ ARTIYO MU İNŞALLAH 700 LERİ GÖREBİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?