Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Merhaba arkadaslar bende rahim inceligi sorunu var yani rahmim kalinlasmiyor ovulasyon vakti 6mm oluyor ve pco var aynı zamanda. Mustafa hocada bu sebeple tedavi olan var mı acaba çok istiyorum hamiş olmayi

Merhaba arkadaslar bende rahim inceligi sorunu var yani rahmim kalinlasmiyor ovulasyon vakti 6mm oluyor ve pco var aynı zamanda. Mustafa hocada bu sebeple tedavi olan var mı acaba çok istiyorum hamiş olmayi
Merhaba canım benim kuzenim de rahim onceydi mustafa hocaya gitti ve histeroskopi oldu ama ilk muayne sine gitmedi daha 1 hafta sonra gidecek

KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR DEĞERİM İKİYE KATLADI ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH MUSTAFA HOCAYA MUTLAKA GÖRÜNÜN
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değerinin yükselmesini beklemek ne kadar zor bilirim ben de 2 kez dış gebelik geçirdim sana rahim darlığı teşhisini nasıl koydular

Evet canım rahim dar inşallah çarşamba keseyi görürüz dua edin lütfen eabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar bu ayın 18 inde histeroskopi sonrası randevum var, yalnız regl günüme 5 gün kalmış oluyor, hamile olma ihtimalim olursa alttan muayen sıkıntı yaratır mı sizce? ne yapmalıyım ?

kızlar bu ayın 18 inde histeroskopi sonrası randevum var, yalnız regl günüme 5 gün kalmış oluyor, hamile olma ihtimalim olursa alttan muayen sıkıntı yaratır mı sizce? ne yapmalıyım ?
Ben de geçen ay senin gibi idim.iptal ettim randevumu.öbür aya aldım arkadaşım. Sen neden adetine yakın tarih aldın ki randevuyu?

aslında bu tarihe almayacaktım telefondaki görevli bu hafta dolu şu hafta falan olsun dedi onu ayarlarken bu tarihte karar kıldık ama ben hamile olma ihtimalini o an unuttum ve uçak biletimi de aldım ne yapacağım bilmiyorum şimdi

Alttan mı muyane mi ediyor doktor histeroskopi sonrası kontrolde?

Dr Bey direk size öyle mi dedi? ya ben uçak biletlerimi almıştım ya, promosyonlu olduğu için iptal de edemiyorum tühh

Dr Bey direk size öyle mi dedi? ya ben uçak biletlerimi almıştım ya, promosyonlu olduğu için iptal de edemiyorum tühh
Ben sordum hocaya. Çünkü ilk muayenede de adete yakın tarih olmasın denilmişti.rahim kalinlastigi icin cok net olmazmis. O da evet olur dedi.ben de sonraki adetten gideceğim

Benimde 18 marta randevum var. 6 Şubat histeroskobi sonrası ilk muayeneyene. Ben bişey soracaktım. 6şubat histeroskobi sonrası 19şubat ilaçlar devam ederken yoğun kanama oldu üç gün sürdü. Adet günüm 26 sı olması gerekiyordu olnadım. Şuan az az geliyor. İlaçlar bitti ben hala olmadım adet. Acaba ara kanama değil adetmiydi erken oldu. Yada olacakmı geçte olsa... Hamile olamam arkadaşlar benim tüpler daha önceden alınmıştı. Şekil bozukluğu için histeroskobi yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…