Sorma canım testi tekrarladım bugün sonucu bekliyorumBen de dis gebelik gecirmistim cnm. Guzel haberlerin devami gelicek ins. Gebe kalmak bi dert sonra keseyi gormek vs kucagina alana kadar insan rahat etmiyor sanirim..
Hadi bakalım iki katı çıkacağından eminim cnm. Güzel haberlerini bekliyoruzSorma canım testi tekrarladım bugün sonucu bekliyorum
Allah kucagina almayi nasip etsin canimmm insallahhh mustafa hoca sana ne tedavi uyguladiKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR DEĞERİM İKİYE KATLADI ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH MUSTAFA HOCAYA MUTLAKA GÖRÜNÜN
Tebrikler tatlım çok sevindim inşallah isteyen herkese nasip olsunKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR DEĞERİM İKİYE KATLADI ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH MUSTAFA HOCAYA MUTLAKA GÖRÜNÜN
Merhaba canım benim kuzenim de rahim onceydi mustafa hocaya gitti ve histeroskopi oldu ama ilk muayne sine gitmedi daha 1 hafta sonra gidecekMerhaba arkadaslar bende rahim inceligi sorunu var yani rahmim kalinlasmiyor ovulasyon vakti 6mm oluyor ve pco var aynı zamanda. Mustafa hocada bu sebeple tedavi olan var mı acaba çok istiyorum hamiş olmayi
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değerinin yükselmesini beklemek ne kadar zor bilirim ben de 2 kez dış gebelik geçirdim sana rahim darlığı teşhisini nasıl koydularKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR DEĞERİM İKİYE KATLADI ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH MUSTAFA HOCAYA MUTLAKA GÖRÜNÜN
Evet canım rahim dar inşallah çarşamba keseyi görürüz dua edin lütfen eabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değerinin yükselmesini beklemek ne kadar zor bilirim ben de 2 kez dış gebelik geçirdim sana rahim darlığı teşhisini nasıl koydular
Teşhisi rahim filmiyle mi koydularEvet canım rahim dar inşallah çarşamba keseyi görürüz dua edin lütfen eabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben de geçen ay senin gibi idim.iptal ettim randevumu.öbür aya aldım arkadaşım. Sen neden adetine yakın tarih aldın ki randevuyu?kızlar bu ayın 18 inde histeroskopi sonrası randevum var, yalnız regl günüme 5 gün kalmış oluyor, hamile olma ihtimalim olursa alttan muayen sıkıntı yaratır mı sizce? ne yapmalıyım ?
evet alttan muayene ediyor.iptal et bence.ben de iptal ettim ne olur ne olmaz diye.hem hoca rahim kalınlaşmıs olur muayene için dediAlttan mı muyane mi ediyor doktor histeroskopi sonrası kontrolde?
Histeroskopi de teşhis kondu canımTeşhisi rahim filmiyle mi koydular
Ben sordum hocaya. Çünkü ilk muayenede de adete yakın tarih olmasın denilmişti.rahim kalinlastigi icin cok net olmazmis. O da evet olur dedi.ben de sonraki adetten gideceğimDr Bey direk size öyle mi dedi? ya ben uçak biletlerimi almıştım ya, promosyonlu olduğu için iptal de edemiyorum tühh
kızlar bu ayın 18 inde histeroskopi sonrası randevum var, yalnız regl günüme 5 gün kalmış oluyor, hamile olma ihtimalim olursa alttan muayen sıkıntı yaratır mı sizce? ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?