Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

venus cnm senı kendımden haberdar edım : merak etme dıee bak gonlf kullanıorum suanlık bugun 5. ıgnemı vurulcm hersey yolnda cok sukur aksı gıden hıcbırsey yok ıns bole devam eder bakalım hafta sonu yada ptesı bence yumoslar toplanacak bakalım ama ben taze koydurmayacgım bu ay dondurup onumzdekı ay ılcların etkısını atınca koydurcam bahcecı kesınlıkle taze koymuyoruz dedı bulnet tırasda dondurulmuslardan daha ıı sonuc alıoruz dedı bıde ben yumoslar toplnanınca rahım fılmıde cekılecegım ya o nedenle dondurmak benm ıcın daha ııı olacak cok yazdım kusura bakma kuzum

Hayılı uğurlu olsun canım, senin hikayen nedir? tüp bebeği düşündüğünüz zaman doktor beyden hemen gün alabildiniz mi?

SAOL
Hayılı uğurlu olsun canım, senin hikayen nedir? tüp bebeği düşündüğünüz zaman doktor beyden hemen gün alabildiniz mi?
SAOL CNM BEN 5 yıllık evlıyım bı dıs gebelık bıde kımyasal gebelık gecırdım sonra mustafa acette hıstereskopı oldm sımdı bulnet hocayı secmemın en buyuk sebebı labaratuar ıcın sectım ve cok cok memnunum suan ınss sonucuda guzel olur adetten once bı kontrole gıttuım adetle basladım ama ben donduracagm bu ay cunkı rahım fılmı ıstedı hoca bakalım daha bellı deıl donduracak mı ama hayırlısı neyse o olsun ıns

İnş güzel sonuçlar alırsın canım ya, ben 1,5 yıllık evliyim, hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı, rahim filmi sonucunda Mustafa Dr. histeroskopi önerdi, biz biran önce tüp yaptırmak istiyoruz, ama her defasında bir şey çıkıyor, şimdi histeroskopi yaptırdık, bu ay güya hemen gidip tüp yaptırcaktım, bu seferde kontrol yapıplıp daha sonra tüp bebeğe başlanacakmış, şimdi kontrole gideceğim haftaya, eğer yine yeni bir şey çıkarsa bana hemen tüp bebek yapabilecek bir doktor arayacağım, eşimde ben de çok sıkıldık artık çünkü, benim bir sorunum yok, eşimde sperm sayı ve hareketlilikte sorun var o da tüp için engel değil, o yüzden beklemek istemiyoruz,
bu yüzden senin tercih ettiğin hastane ve doktor için de bilgi almak istiyorum, ücreti ne kadar?labaratuar için tercih ettiğini söylemişin, Mustafa hocanın hastanesinde eksiklik mi gördüm bu konuda? bana ne önerirsin şu durumda? kontrole gidip orda devam mı edeyim? eğer kontrole gittiğimde yine tüp bebek için gün alamaz isem ne yapayım?

Canim ben de sana msj atacaktim iyi yaptin. Demek dondurulmuslardan koyacaklar canim ya ins bi cok kaliteli yumurtan olur saklarsiniz digerlerini de. Bu arada kac doz vuruluyosun canim. Bi de senin dis gebelik nasil sonlandirilmisti cunku Mustafa hoca benden rahim filmi istemisti dis gebelik gecirdigim icin daha once cektirmis olmama ragmen dis gebelik gecirince tekrar cekilmek gerekiyormus. Cektirmen iyi olur cnm cunku tuplerde sivi birikmesi olabiliyomus bu embriyoyu etkiliyormus Mustafa hoca demisti. Bende haftaya Mustafa hocaya gidicem randevu aldim tup bebek muayenesi icin ins.

CNM BAK MUSTAFA HOCAYI KOTULEMIORUM KESINLIKLE BEN bı devlet hastanesınden duyduktan sonra yon degıstırdım saedece mıkro cıp denen bı cıhaz varmıs ve bnu kullnann ılk bulnet tırasmıs ve sımdı her hastanede yok ben acıbademe gıdıorum spermlerde morfolojı duusk olanlarda bunu uyguluorlar acıbademde tyup yapacksan muane ucretını tupten dusuorlar 6250 tup bebek toplam ucretı ılaclar harıc ama acıbademde dondurma ve cozdurme ucuz medıpole sormustm ama unuttum medıpolun basta ucuz ama dondurma ve cozdrume pahalı bence ama gzuel bı hastane en onemlısı mustafa hoca cok ıı bı dr allah var ama ben rahım fılmımı bulnet hocaya ve mustafa bahcecıye gosterdım rahımde yamukluk yok senın dedı hıstereskopı yapmasaydın tputen once rahımee cıızık atardık aslında dedı ama saglık olsun hayırlııs demekkı boleymıs ben hemen bsladım cnm ılaclara artık nasıp kısmet

benden ıstemedı cnm benm ılacla dustu cunkı ıgneyle yanı ıstemedı ama sımdı bulent hoca muhakkk ıstedı 187,5 le basladım dun bugn yarın 225 oldu dozum persembe tekrar kontrol var heycan doruktaaa

Hakkında hayırlısı olsun canım. Bi arkadasta Bülent tirasta yaptırdı şimdi ikizlere hamile biri kız biri erkek. İnşallah sana da vesile olur sürecin çok güzel geçer. Ayrıca dondurmada vücut dinlengin olduğu için tutma ihtimali yüksek diyorlar. Hadi inşallah güzel haberler verirsin

YARENNN CNM NASIL SEVINDIRDIN NASIL UMIT OLDUN BANA HEM BULNET HOCA ICIN HEM DONDRMA ICIN INSS CNM INSS DUA ET NE OLUR YAAAA

BENDE IKIZ ISTIORUM IKIZ KOYCAK BANADA INSSS SIKINTI OLMAZ DIMI IKIZLERDE TASIYABILR MIYIM ACABA DIE KORKUORUM AMA

YARENNN CNM NASIL SEVINDIRDIN NASIL UMIT OLDUN BANA HEM BULNET HOCA ICIN HEM DONDRMA ICIN INSS CNM INSS DUA ET NE OLUR YAAAA

İnşallah inşallah canım. Kimi gorsem hemen hayirlisiyla nasip et diye dua ediyorum her duamda da eksik etmiyorum. Bu bekleyişi en iyi bekleyen anlıyor

BENDE IKIZ ISTIORUM IKIZ KOYCAK BANADA INSSS SIKINTI OLMAZ DIMI IKIZLERDE TASIYABILR MIYIM ACABA DIE KORKUORUM AMA

Canım nasibinde varsa Rabbim nasip ederse tasirsin tabi sadece biraz daha dikkatli olarak. Ucuz dorduz doğuranlar var ben bazen geziyorum topikleri

Çok geçmiş olsun ben de aynı şeyleri yaşadım sayılır ben 2 dış gebelik gecrmistim ama istdaki doktorlar birine kimyasal dediler hatta 3.yu dene rahim filmi cektrmene gerek yok dediler ama ben deneyemiyorum çok korkuyorum sana bir histereskopi yaptı hoca ve de teşhisi rahim filmi olmadan nasıl koydular

rahım fılmım vardı cnm ama dıs gebelıkten oncekı rahım fılmıydı

Canim ben o rahime cizik olayini daha once duymustum simdi sana cizik atmayacaklar degil mi? Bu arada tabiki ikiz koydur canim hic korkma Allah in izniyle tasirsin ikizin asil sorumlulugu sonra basliyor bence ama bu kadar bekledikten sonra.onlar gozumuze gelmez. Bu arada bahceci ve bulent trasa gorusme icin uctet odedin mi

cnm sadece gorusmek ıstersen ucret yok ama ben bulnet hocaya ılk gıttıgımde gorusmeyle bırlıkte munae oldum ama muane ucretı tup bebekten dusuruluor yaa ıcım rahat yasemın uzman ellerdeyız dıe dusunuorum emrıolokları cok ıı ve gercektende labaratuar olarak bulent hoca bana ılla bende yaptr demedı bak bahcecı fulya sadece dedı ve memorıal ucumuzun labr esıt dedı

Rahmine daha cizik atmayacaklar demi canim. Insallah hayirli guzel sonuclar alirsin bakalim kac yumos toplancak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…