CANIM MERHABA SENİNLE DOĞUMLARIMIZ AYNI GÜNE DENK GELİYOR : ) KESEYİ GÖREBİLDİN Mİ?İnşallah inşallah canım. Kimi gorsem hemen hayirlisiyla nasip et diye dua ediyorum her duamda da eksik etmiyorum. Bu bekleyişi en iyi bekleyen anlıyor
venus cnm senı kendımden haberdar edım :merak etme dıee bak gonlf kullanıorum suanlık bugun 5. ıgnemı vurulcm hersey yolnda cok sukur aksı gıden hıcbırsey yok ıns bole devam eder bakalım hafta sonu yada ptesı bence yumoslar toplanacak bakalım ama ben taze koydurmayacgım bu ay dondurup onumzdekı ay ılcların etkısını atınca koydurcam bahcecı kesınlıkle taze koymuyoruz dedı bulnet tırasda dondurulmuslardan daha ıı sonuc alıoruz dedı bıde ben yumoslar toplnanınca rahım fılmıde cekılecegım ya o nedenle dondurmak benm ıcın daha ııı olacak cok yazdım kusura bakma kuzum
CANIM MERHABA SENİNLE DOĞUMLARIMIZ AYNI GÜNE DENK GELİYOR : ) KESEYİ GÖREBİLDİN Mİ?
Amin cnm inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsinKizlar bugun beni duygulandiran tv de izledigim bi olayi anlatmak istiyorum. Ders calismaktan skilip tv yi actigimda Esra Erol da evladini kaybetmis bir anne vardi.. meger orda adaylardan birsine evladi tipatip benziyor ve onu gormek icin yurtdisindan geliyor vs.. adama sariliyor agliyor evladi degil ama sirf benziyor diye. Ama adamda sanki ikizi gibi.. Herkes cok duygulandi Esra Erol da aglayarak şoyle soyledi "Ilk evladim oldugunda oyle seviyordum ki onu bir baska seviyordum, anneme dedim ki anne sen de bizi boyle mi seviyorsun? Evt dedi annem. ama olmaz bu kadar sevemessin dedim".. yani anladim ki evlat sevgisi bambaska belli ki oyle baska ki bir tek kendisnin bu kadar sevebilecegini dusunuyor insan demekki. Allah bu duyguyu kadinlara bahsetmis. Bugunde dunya kadinlar gunu sanirim bi kadinin en buyuk hediyesi hayirli bi evlat sahibi olmasi.
Allah herkese tabiki hayirli bi sekilde saglikli bi sekilde bu duyguyu tattirsin.. amin
Kizlar bugun beni duygulandiran tv de izledigim bi olayi anlatmak istiyorum. Ders calismaktan skilip tv yi actigimda Esra Erol da evladini kaybetmis bir anne vardi.. meger orda adaylardan birsine evladi tipatip benziyor ve onu gormek icin yurtdisindan geliyor vs.. adama sariliyor agliyor evladi degil ama sirf benziyor diye. Ama adamda sanki ikizi gibi.. Herkes cok duygulandi Esra Erol da aglayarak şoyle soyledi "Ilk evladim oldugunda oyle seviyordum ki onu bir baska seviyordum, anneme dedim ki anne sen de bizi boyle mi seviyorsun? Evt dedi annem. ama olmaz bu kadar sevemessin dedim".. yani anladim ki evlat sevgisi bambaska belli ki oyle baska ki bir tek kendisnin bu kadar sevebilecegini dusunuyor insan demekki. Allah bu duyguyu kadinlara bahsetmis. Bugunde dunya kadinlar gunu sanirim bi kadinin en buyuk hediyesi hayirli bi evlat sahibi olmasi.
Allah herkese tabiki hayirli bi sekilde saglikli bi sekilde bu duyguyu tattirsin.. amin
CANIM MERHABA SABAH GİTTİM BEN AMA KESEYİ GÖREMEDİK NE YAZIK Kİ DOKTOR Bİ KARARTI VAR KESİN KESEDİR DİYEMEM KESEYSE YARIN DAHA BELİRGİN OLUR DEDİ SABAH TEKRAR GİDİCEM HCG DEĞERİM 2000İN ÜSTÜNDE SEN NE YAPTIN?Canım yarın doktor kontrolum. İnşallah yarın gideceğiz . sen ne zaman gideceksin
CANIM MERHABA SABAH GİTTİM BEN AMA KESEYİ GÖREMEDİK NE YAZIK Kİ DOKTOR Bİ KARARTI VAR KESİN KESEDİR DİYEMEM KESEYSE YARIN DAHA BELİRGİN OLUR DEDİ SABAH TEKRAR GİDİCEM HCG DEĞERİM 2000İN ÜSTÜNDE SEN NE YAPTIN?
inşallah canım ya senin değerin kaç?Canım ben de sabah gittim çok sukur vajinal USG de gördük daha Minnacık . aynen moralini falan bozma değerin güzel 1 2 güne gorulur. İnşallah iki hafta sonra da kalp atışı için gideceğiz
inşallah canım ya senin değerin kaç?
adetin gecikmişmiydi peki?Ben en son geçen hafta çarşamba yaptirmistim 116 çıkmıştı.
adetin gecikmişmiydi peki?
Değerin kaçtı canım kese için gittiğindeYok canım ben asilamayla hamile kaldım. Normalde 14. Gün test gunumdu 11 gün 32 , 13. Gün 116 çıktı. 1 hafta sonra gelin Dedilerdi kese için
Canim senin histeroskopi neden yapıldı genişletme mi bende tüp istiyorum ama neresi iyi araştırma gerek çünki çok kulfeti malum maddi ve maneviCNM BAK MUSTAFA HOCAYI KOTULEMIORUM KESINLIKLE BEN bı devlet hastanesınden duyduktan sonra yon degıstırdım saedece mıkro cıp denen bı cıhaz varmıs ve bnu kullnann ılk bulnet tırasmıs ve sımdı her hastanede yok ben acıbademe gıdıorum spermlerde morfolojı duusk olanlarda bunu uyguluorlar acıbademde tyup yapacksan muane ucretını tupten dusuorlar 6250 tup bebek toplam ucretı ılaclar harıc ama acıbademde dondurma ve cozdurme ucuz medıpole sormustm ama unuttum medıpolun basta ucuz ama dondurma ve cozdrume pahalı bence ama gzuel bı hastane en onemlısı mustafa hoca cok ıı bı dr allah var ama ben rahım fılmımı bulnet hocaya ve mustafa bahcecıye gosterdım rahımde yamukluk yok senın dedı hıstereskopı yapmasaydın tputen once rahımee cıızık atardık aslında dedı ama saglık olsun hayırlııs demekkı boleymıs ben hemen bsladım cnm ılaclara artık nasıp kısmet
Değerin kaçtı canım kese için gittiğinde
Gözünaydın canımEn son geçen hafta yaptırdım tekrar yaptirmadim keseyi bugün gördük
benim ayın 16 da :)Dilekcim hic bi bilgim yok bu konuda.
Bu arada Tup bebek yaptiran arkadaslar test gününüz ne zaman ?
Daha varmis cnm nasil gidiyor belirti var mi? Ben de haftaya gidicem ins muayneye bu arada tup bebek muayenesine ucret aliniyor mu veya tup bebek tedavisinden dusuyolar mi muayene ucretini?benim ayın 16 da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?