Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

İnşallah inşallah canım. Kimi gorsem hemen hayirlisiyla nasip et diye dua ediyorum her duamda da eksik etmiyorum. Bu bekleyişi en iyi bekleyen anlıyor
CANIM MERHABA SENİNLE DOĞUMLARIMIZ AYNI GÜNE DENK GELİYOR : ) KESEYİ GÖREBİLDİN Mİ?

Cnm hakkında en hayırlısı hangisi ise o olsun

Kizlar bugun beni duygulandiran tv de izledigim bi olayi anlatmak istiyorum. Ders calismaktan skilip tv yi actigimda Esra Erol da evladini kaybetmis bir anne vardi.. meger orda adaylardan birsine evladi tipatip benziyor ve onu gormek icin yurtdisindan geliyor vs.. adama sariliyor agliyor evladi degil ama sirf benziyor diye. Ama adamda sanki ikizi gibi.. Herkes cok duygulandi Esra Erol da aglayarak şoyle soyledi "Ilk evladim oldugunda oyle seviyordum ki onu bir baska seviyordum, anneme dedim ki anne sen de bizi boyle mi seviyorsun? Evt dedi annem. ama olmaz bu kadar sevemessin dedim".. yani anladim ki evlat sevgisi bambaska belli ki oyle baska ki bir tek kendisnin bu kadar sevebilecegini dusunuyor insan demekki. Allah bu duyguyu kadinlara bahsetmis. Bugunde dunya kadinlar gunu sanirim bi kadinin en buyuk hediyesi hayirli bi evlat sahibi olmasi.
Allah herkese tabiki hayirli bi sekilde saglikli bi sekilde bu duyguyu tattirsin.. amin

Amin cnm inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin

Kizlar aranızda genetik test,trombofili paneli yaptıran var mi bana doktor önerdi yaptrdim ilinin sonucu çıkmış diğer testim 3 ay sonra çıkacak ama henüz doktora gosteremedim doktorun memlekette kayinvalidem diğer sonuçla beraber gidip gösterecek protein c 93 protein s 108 çıkmış sonuçta lupus testi negatif yazıyor ama iki değerim yüksek çıkmış drvvt tarama ve ptt la tarama diye degerlerim normalin biraz üstü ne anlama geliyor bilgisi olan var mi

Kıyamam Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Canım yarın doktor kontrolum. İnşallah yarın gideceğiz . sen ne zaman gideceksin
CANIM MERHABA SABAH GİTTİM BEN AMA KESEYİ GÖREMEDİK NE YAZIK Kİ DOKTOR Bİ KARARTI VAR KESİN KESEDİR DİYEMEM KESEYSE YARIN DAHA BELİRGİN OLUR DEDİ SABAH TEKRAR GİDİCEM HCG DEĞERİM 2000İN ÜSTÜNDE SEN NE YAPTIN?

Canım ben de sabah gittim çok sukur vajinal USG de gördük daha Minnacık . aynen moralini falan bozma değerin güzel 1 2 güne gorulur. İnşallah iki hafta sonra da kalp atışı için gideceğiz

Canım ben de sabah gittim çok sukur vajinal USG de gördük daha Minnacık . aynen moralini falan bozma değerin güzel 1 2 güne gorulur. İnşallah iki hafta sonra da kalp atışı için gideceğiz
inşallah canım ya senin değerin kaç?

Canim senin histeroskopi neden yapıldı genişletme mi bende tüp istiyorum ama neresi iyi araştırma gerek çünki çok kulfeti malum maddi ve manevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…