benim ayın 16 da :)
Belirtiler adet belirtilerine benziyor tek fark mesane kısmında hafif yanma oluyor bir de çok acıkıyorum uykum geliyor ama bunlar ilaçlardan da olabilir. ilk gittiğinde muayene ücreti veriliyor tüp bebek tedavisine başlayıp ücreti ödedikten sonra transfere kadar bir daha ödeme yapmıyorsun Canım.Daha varmis cnm nasil gidiyor belirti var mi? Ben de haftaya gidicem ins muayneye bu arada tup bebek muayenesine ucret aliniyor mu veya tup bebek tedavisinden dusuyolar mi muayene ucretini?
Sabırsızlıkla günü bekliyorum Canım. belirti sıradan adet belirtilerim tek fark mesane üstünde yanma hissi. bir de iğneden dolayıda olabilir çok sık acıkma ve uyuklama. senin nasıl gidiyor var mı belirtiler.Canimm nasil gidiyor bekleme sürecin var mi belirti ??
Redif ve Didim sizlerin güzel haberlerinizi ,en az sizin kadar heycanla bekliyorum, arkadanızdan gelecek olan biri olarak:)Sabırsızlıkla günü bekliyorum Canım. belirti sıradan adet belirtilerim tek fark mesane üstünde yanma hissi. bir de iğneden dolayıda olabilir çok sık acıkma ve uyuklama. senin nasıl gidiyor var mı belirtiler.
Rabbim gönlüne göre versin, sağlıklı bebişler nasip etsin canımKIZLAR SLM bırı bana fıyatını sormustu ya solum sımdı rahatım bugun dr a gıttım sagda 8 10 tan yumos var solu sormayı unuttum ama soldada o kadar var dedıyarın son kontrol sanırım ptesı yumoslarım toplanır sımdı ben sıze sole soleyeyım acıbadem bulent tıras 6250 tup bebek paketı kontrolu de bundan dusuyorlar
1250 tl mıcro cıp bunu bız ıstedık daha saglıklı spermlerı secıorlar mıcrocıp bulent hoca bır numara her hastanedede yok 900 tl gebelık asısı vurulcam 1000 tl de ılaclarım tuttu sımdılık bu kaadra bakalım sonuc guzel olur ınsss
bu arada bakın kızalr az fıyat soleyıp daha sonraa cok para cıkarıorlar dıkkat edın ona sole soleyeyım mesela medıpol donudrulmusları cozdurmeeye 3000 tl ıstıor senelık 400 e mu ne bakım ucteı var ama acıbademde bes senelık dondurma ucreti 1300 tl cozudrmede 1300 tl yaaa ıste aklıma gelenler bunlarcok gıremıorum kızmayın bana ne olur
Sabırsızlıkla günü bekliyorum Canım. belirti sıradan adet belirtilerim tek fark mesane üstünde yanma hissi. bir de iğneden dolayıda olabilir çok sık acıkma ve uyuklama. senin nasıl gidiyor var mı belirtiler.
Ben de bel ağrısı ya da kasık ağrısı karın ağrısı vs. yok canım. Ben perşembe ve cuma günleri dışında evdeyim 2 gün sabah 9 ile 12 arası kuran kursum var ona gidip geliyorum hakkımız da hayırlısı artık canım senin ayın 15 inde demi test günün.Benimde bel agrisi her an adet olcakmis gibide agrilarim arada kasiklarda batma benzeri şeyler var tabi bunlar dedigin gibi ilaçlardan da olabilir.. dun gece yatamadim sanki belimden altim agirlasti.. Sen evdemisin neler yapiyorsun
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.Redif ve Didim sizlerin güzel haberlerinizi ,en az sizin kadar heycanla bekliyorum, arkadanızdan gelecek olan biri olarak:)
Ben de bel ağrısı ya da kasık ağrısı karın ağrısı vs. yok canım. Ben perşembe ve cuma günleri dışında evdeyim 2 gün sabah 9 ile 12 arası kuran kursum var ona gidip geliyorum hakkımız da hayırlısı artık canım senin ayın 15 inde demi test günün.
Canim maslalah ins kaliteli yumoslarin olur da hem de dondurma islemi yaparsiniz. Bu arada bu gebelik asisi ne ise yariyor tam olarakKIZLAR SLM bırı bana fıyatını sormustu ya solum sımdı rahatım bugun dr a gıttım sagda 8 10 tan yumos var solu sormayı unuttum ama soldada o kadar var dedıyarın son kontrol sanırım ptesı yumoslarım toplanır sımdı ben sıze sole soleyeyım acıbadem bulent tıras 6250 tup bebek paketı kontrolu de bundan dusuyorlar
1250 tl mıcro cıp bunu bız ıstedık daha saglıklı spermlerı secıorlar mıcrocıp bulent hoca bır numara her hastanedede yok 900 tl gebelık asısı vurulcam 1000 tl de ılaclarım tuttu sımdılık bu kaadra bakalım sonuc guzel olur ınsss
bu arada bakın kızalr az fıyat soleyıp daha sonraa cok para cıkarıorlar dıkkat edın ona sole soleyeyım mesela medıpol donudrulmusları cozdurmeeye 3000 tl ıstıor senelık 400 e mu ne bakım ucteı var ama acıbademde bes senelık dondurma ucreti 1300 tl cozudrmede 1300 tl yaaa ıste aklıma gelenler bunlarcok gıremıorum kızmayın bana ne olur
KPSS çalışmaların nasıl gidiyor cnmCanim maslalah ins kaliteli yumoslarin olur da hem de dondurma islemi yaparsiniz. Bu arada bu gebelik asisi ne ise yariyor tam olarak
Canim sen nereye gidiceksin kontrole bide tüp bebek nerde dusunuosunCanim maslalah ins kaliteli yumoslarin olur da hem de dondurma islemi yaparsiniz. Bu arada bu gebelik asisi ne ise yariyor tam olarak
Canim valla iyi diyelim ama konular daha bitmedi simdiye duzenli soru cozmeye baslamam lazimdi benim egitim de var ya hepsi bi arada zor oluyor. Senin nasil gidiyor?KPSS çalışmaların nasıl gidiyor cnm
Canim ben Mustafa hocaya gidicem insallah orda yaptirmayi dusunuyorum tup bebegi de tup bebek muayenesine gidicem haftaya . Sen neye karar verdinCanim sen nereye gidiceksin kontrole bide tüp bebek nerde dusunuosun
Aynen benim de konular bitmedi dersane de yavaş o yüzden kendim bitirmeye çalışıyorum benim de eğitim varCanim valla iyi diyelim ama konular daha bitmedi simdiye duzenli soru cozmeye baslamam lazimdi benim egitim de var ya hepsi bi arada zor oluyor. Senin nasil gidiyor?
Canim bende adet olim 9.gün gidicem sorun var demişti ya bakalım nolcak bugün kuzen gitti ufak sorun var demiş 10 dk operasyon yapıcaz demiş belki benimde ole bisi dir eğer sorunsuz giderse tüp isticem hatta gittiğimde konusucam bakalımCanim ben Mustafa hocaya gidicem insallah orda yaptirmayi dusunuyorum tup bebegi de tup bebek muayenesine gidicem haftaya . Sen neye karar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?