Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim insallah Rabbim emeklerimizin karsiligini verir yuzumuzu guldurur bizimde. Bunlar hem maddi hem manevi ugraslar cabalar.

Canim insallah Rabbim emeklerimizin karsiligini verir yuzumuzu guldurur bizimde. Bunlar hem maddi hem manevi ugraslar cabalar.
Amin nn inşallah canim inan şimdiden düşündükçe bile bunaliyorum ama yazın tüp bebe tedavisi yapiliyormiki

Amin nn inşallah canim inan şimdiden düşündükçe bile bunaliyorum ama yazın tüp bebe tedavisi yapiliyormiki
Yapiliyor neden yapilmasin ki. Ben gecen yaz olmustum hem de ramazan ayina denk gelmisti. Hoca tatile cikarsa almazlar hasta zaten ama hoca en fazla 2 hafta cikar

Yapiliyor neden yapilmasin ki. Ben gecen yaz olmustum hem de ramazan ayina denk gelmisti. Hoca tatile cikarsa almazlar hasta zaten ama hoca en fazla 2 hafta cikar
Aslında bende yazın istemiyorum bu kadar gerginlikten sonrası ve öncesi söyle memlekete gidip Karadeniz havası alim sonra başlıYalım yani ruhen dinlenip hazırlanmak istegim

benim sadece şırıngaları kaldı Canım.

Merhaba tekrardan , arkadaslar benım reglım histeroskopi sonrası cok azaldı, sadece 2 gun kanamam oluyor ve 2 gunde çok az leke gelıyor.sizdede bole olan var mı?

merhaba arkadaşlar ben 6 kasımda mustafa beyde şekil bozukluğu yüzünden histeroskopi oldum.bize 6 ay içinde kendiliğinden gebelik olmasını bekliyorum dedi ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim.Tam 5 senedir dr dr gezdim.3 aşılama ve 2 tüp bebek oldu ve hiç gebelik olmamıştı.Mustafa beyin vesilesiyle sonunda pozitifi gördüm.Allah'ım dileyen herkese nasip etsin.İnşallah bu uğurda çabalayan herkesin yüzü gülsün kucakları sağlıklı evlatlarla dolsun..

Ay canim ne guzel ya hikayen neydi sorun ne demislerdi sana bende asilama ve tup bebek tedavisi gormustum ama olmadi malesef. Allah im bizede nasip et

Aslında bende yazın istemiyorum bu kadar gerginlikten sonrası ve öncesi söyle memlekete gidip Karadeniz havası alim sonra başlıYalım yani ruhen dinlenip hazırlanmak istegim
Benimde palnalrda var karadenize gitmek :) ama bir an once sonuc almak istiyorum sabirsiizm artik ne bileyim cok yiprattim kendimi. Hazirmiyim emin de degilim ama her ay husrana ugratmak da yipratoyor cnm

Ins ıns kızlar bu sürec yıpratııcı ıgneler sınırlerımı bozdu resmen hayırlısı ıns venus bekleme kuzum ya yap gıtsın valla beklemek cok yorucu inan ben umudum bıttıi an basladım sımdı ıyıkı basladım dıorum ınss olacak ınss

Ay canim ne guzel ya hikayen neydi sorun ne demislerdi sana bende asilama ve tup bebek tedavisi gormustum ama olmadi malesef. Allah im bizede nasip et
Amin canım inşallah olacak inan.Bana önce sorun yok dediler eşimin morfoloji düşük görünüyordu.Sonra başka bir dr ikinizde de sorun yok sebepsiz infertilite dedi.Bu süreçlerde 2 aşılama ve 1 tüp denedim.Embriyolar 1.kalite olmasina rağmen tutmadı.Sonrasında 3 ay ara verdim.Başka bir dr a gittim.Ordaki tahlillerde haşimoto hipotroid çıktı.Bir süre sonra da insülin direnci de oluştu.ilaç kullandım ve 1 tüp daha başarısız oldu.2 sene sonra da mustafa beyi buldum ve rahim filmimden şekil bozukluğu olduğunu söyledi ve sonrası malum.Bu arada hiç bir bitkisel kür de uygulamadım.İşte biraz uzun oldu ama benim hikayem böyle..

Merhaba canım bende tüp bebek düşünüyorum, 1.5 yildir evliyim ve hamile kalamiyorum, gecen haftalarda bana da hasimoto hipotroit teşhisi kondu, Dr 25 gr. Levon.. İlacını verdi, TSH 4.30 çıktı bu arada, sence şimdiye kadar hamile kalmamamin sebebi bu hasimoto olabilir mi? Bu ay tüp bebek düşünüyordum bu hastalık engel oluşturur mu?

H

Canım bir endokrinoloji uzmanına gittin mi bilmiyorum ama eger gitmediysen mutlaka o duzenlesin ilaclarini cunku benim once kadin dogum drum yazmisti sonra endokrinolog daha iyi duzenledi.bana gittigim drlarin hepsi farkli seyler soyledi kimi engel dedi kimi onemli degil dedi.benim de 3 ile 7 araliginda degisiyordu degerlerim.ama en sagliklisi 2-2.5 civarinda olmasiymis.hem daha rahat hamile kaliniyo hem de bebegin tutunmasini etkiliyomus.dr bana once levotron vermisti ama bende pek etkisi olmadi.daha sonra euthyrox kullandim o cok iyi geldi kilo bile verdim.ben de yarin tekrar baktiricam degerlerime druma senin icin sorarim bi daha istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…