Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ay canim benim insallah ya Rabbim bizimde yuzumuzu guldursun. Senin de bebisini Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

İyi akşamlar Nasılsıniz. Bi sorum olacaktı histereskopi sonrasi estrofem kullandınız mi ağır kaldirdim rahimim ağrıyor. Normal mi

Aminn ins cnm..rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins peki kacinci ayda kaldin cnm histereskopiden sonraa

Benimde palnalrda var karadenize gitmek :) ama bir an once sonuc almak istiyorum sabirsiizm artik ne bileyim cok yiprattim kendimi. Hazirmiyim emin de degilim ama her ay husrana ugratmak da yipratoyor cnm
Işte bende yeni bir stres dalgası na girmeden kendimi ödüllendirim diyorum canım bende sabırsız im ama bazen boşver diyorum allah verirse olur birde söktürücü kullandim 1 hafta bırakalı 3 gün oldu hala olamadim

Canım öncelikle tebrik ederim gözünüz aydın seninle ortak yönlerimiz var :) ben de 7 kasımda histeroskopi oldum Mustafa hocada bekliyorum sabırla. Ameliyattan sonra endokrinolojiye gittim bende de insülin direnci ve hipotroid çıktı. Zayıf olduğumu kilo almam gerektiğini söyledi dr. O zamn 48 kiloydum şimdi 53 oldum insülin direnci için ilaç verdi dr fakat hipotroid için herhangi bir ilaç vermedi çünkü dediki tiroidlerin şu an salgılaması gereken hormonloru salgılıyır ilaca gerek yok dedi ama sen böyle yazınca kafam karıştı ilaç kullanılması gerekiyo mu hipotroidde hamileliğe engel olabilir mi ki

Arkadaşlar dr bey benim hsg görünce histereskopi önerdi fiyat bilgisi olan var mı aranızda laparoskopi de olursa 7000 olur dediler bana hsg ne kadar bu durumda

tabiki 3kutu kullandım ,benm ağrım olmadı dikkat ettim o süreçte .. geçmiş olsun
Tsk ederim cnm bnde dikkat etmeye çalışıyorum ama ağrım var .acaba ilaç mi yaptı dedim peki akıntı var miydi biraz özel soruyorum ama kusura bakma en ufak şey içinde mustafa beyi rhtsz etmek istemiyorum

Tsk ederim cnm bnde dikkat etmeye çalışıyorum ama ağrım var .acaba ilaç mi yaptı dedim peki akıntı var miydi biraz özel soruyorum ama kusura bakma en ufak şey içinde mustafa beyi rhtsz etmek istemiyorum
Siz ne zaman yaptirdiniz histeroskopi ve fiyat bilgisi verir misiniz acaba

Histeroskopi 3250 tl canım ben solim ben 2700 olmustum zam gelmeden önce
Tsk ederim canım sen neden olmuştun ben ocakta dış gebelik geçirdim canım daha öncede kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum hsg kanallarım da açıktı oysa ki

Tsk ederim canım sen neden olmuştun ben ocakta dış gebelik geçirdim canım daha öncede kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum hsg kanallarım da açıktı oysa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…