Ay canim benim insallah ya Rabbim bizimde yuzumuzu guldursun. Senin de bebisini Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Amin canım inşallah olacak inan.Bana önce sorun yok dediler eşimin morfoloji düşük görünüyordu.Sonra başka bir dr ikinizde de sorun yok sebepsiz infertilite dedi.Bu süreçlerde 2 aşılama ve 1 tüp denedim.Embriyolar 1.kalite olmasina rağmen tutmadı.Sonrasında 3 ay ara verdim.Başka bir dr a gittim.Ordaki tahlillerde haşimoto hipotroid çıktı.Bir süre sonra da insülin direnci de oluştu.ilaç kullandım ve 1 tüp daha başarısız oldu.2 sene sonra da mustafa beyi buldum ve rahim filmimden şekil bozukluğu olduğunu söyledi ve sonrası malum.Bu arada hiç bir bitkisel kür de uygulamadım.İşte biraz uzun oldu ama benim hikayem böyle..
Aminn ins cnm..rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins peki kacinci ayda kaldin cnm histereskopiden sonraamerhaba arkadaşlar ben 6 kasımda mustafa beyde şekil bozukluğu yüzünden histeroskopi oldum.bize 6 ay içinde kendiliğinden gebelik olmasını bekliyorum dedi ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim.Tam 5 senedir dr dr gezdim.3 aşılama ve 2 tüp bebek oldu ve hiç gebelik olmamıştı.Mustafa beyin vesilesiyle sonunda pozitifi gördüm.Allah'ım dileyen herkese nasip etsin.İnşallah bu uğurda çabalayan herkesin yüzü gülsün kucakları sağlıklı evlatlarla dolsun..
tabiki 3kutu kullandım ,benm ağrım olmadı dikkat ettim o süreçte .. geçmiş olsunİyi akşamlar Nasılsıniz. Bi sorum olacaktı histereskopi sonrasi estrofem kullandınız mi ağır kaldirdim rahimim ağrıyor. Normal mi
Işte bende yeni bir stres dalgası na girmeden kendimi ödüllendirim diyorum canım bende sabırsız im ama bazen boşver diyorum allah verirse olur birde söktürücü kullandim 1 hafta bırakalı 3 gün oldu hala olamadimBenimde palnalrda var karadenize gitmek :) ama bir an once sonuc almak istiyorum sabirsiizm artik ne bileyim cok yiprattim kendimi. Hazirmiyim emin de degilim ama her ay husrana ugratmak da yipratoyor cnm
Amin canım inşallah olacak inan.Bana önce sorun yok dediler eşimin morfoloji düşük görünüyordu.Sonra başka bir dr ikinizde de sorun yok sebepsiz infertilite dedi.Bu süreçlerde 2 aşılama ve 1 tüp denedim.Embriyolar 1.kalite olmasina rağmen tutmadı.Sonrasında 3 ay ara verdim.Başka bir dr a gittim.Ordaki tahlillerde haşimoto hipotroid çıktı.Bir süre sonra da insülin direnci de oluştu.ilaç kullandım ve 1 tüp daha başarısız oldu.2 sene sonra da mustafa beyi buldum ve rahim filmimden şekil bozukluğu olduğunu söyledi ve sonrası malum.Bu arada hiç bir bitkisel kür de uygulamadım.İşte biraz uzun oldu ama benim hikayem böyle..
Ay cnm insallah hamissindirIşte bende yeni bir stres dalgası na girmeden kendimi ödüllendirim diyorum canım bende sabırsız im ama bazen boşver diyorum allah verirse olur birde söktürücü kullandim 1 hafta bırakalı 3 gün oldu hala olamadim
Tsk ederim cnm bnde dikkat etmeye çalışıyorum ama ağrım var .acaba ilaç mi yaptı dedim peki akıntı var miydi biraz özel soruyorum ama kusura bakma en ufak şey içinde mustafa beyi rhtsz etmek istemiyorumtabiki 3kutu kullandım ,benm ağrım olmadı dikkat ettim o süreçte .. geçmiş olsun
Yok tatlım geçen hafta baktirdim kandanda ondan söktürücü aldım zatenAy cnm insallah hamissindir
Canim sen ne zaman yaptirdin histeroskopi birde ne kadara yaptirdin acabaYok tatlım geçen hafta baktirdim kandanda ondan söktürücü aldım zaten
Siz ne zaman yaptirdiniz histeroskopi ve fiyat bilgisi verir misiniz acabaTsk ederim cnm bnde dikkat etmeye çalışıyorum ama ağrım var .acaba ilaç mi yaptı dedim peki akıntı var miydi biraz özel soruyorum ama kusura bakma en ufak şey içinde mustafa beyi rhtsz etmek istemiyorum
Histeroskopi 3250 tl canım ben solim ben 2700 olmustum zam gelmeden önceCanim sen ne zaman yaptirdin histeroskopi birde ne kadara yaptirdin acaba
Arkadaşlar dr bey benim hsg görünce histereskopi önerdi fiyat bilgisi olan var mı aranızda laparoskopi de olursa 7000 olur dediler bana hsg ne kadar bu durumda
Tsk ederim canım sen neden olmuştun ben ocakta dış gebelik geçirdim canım daha öncede kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum hsg kanallarım da açıktı oysa kiHisteroskopi 3250 tl canım ben solim ben 2700 olmustum zam gelmeden önce
Tsk ederim canım sen neden olmuştun ben ocakta dış gebelik geçirdim canım daha öncede kalpatışı olmadığı için kürtaj oldum hsg kanallarım da açıktı oysa kiŞu an 3250 tl histerospoki
Cnm ben 4 Mart Cuma günü yaptırdım 3250 ücreti.rahimde darlık vardı benimSiz ne zaman yaptirdiniz histeroskopi ve fiyat bilgisi verir misiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?