- 26 Şubat 2016
- 31
- 1
- 1
- 40
Hsg çektirdin miCnm ben 4 Mart Cuma günü yaptırdım 3250 ücreti.rahimde darlık vardı benim
Canim nasilsin agrin falan var mi yumurta sayin cok guzel insallah kaliteli yumostur hepsi de dondurursunuz. Nasil gecti transfer ne zaman olurKızlar 22 yumurta toplandı
Histereskopiden sonra.ben.hemadet tarihimde gordum hem de ilaclar bittikten 2- 3 gun sonra adet oldum. Ama ara kanamasi.olmayamlarda var kisiden kisiye degisiyor. Ama ilaclar bitince kesin oluyosun ve adet tarihini ona gore tutacaksin cnm.Histeroskopi den sonra ne zamn adet gördünüz bilgisi olan var mı
benm onumDekı ay olur bakalım cunkı donduracgız ya rahım fılmı ıcın bakalım onlar ne derse o mustafa hlca ne dedı saana cnmCanim nasilsin agrin falan var mi yumurta sayin cok guzel insallah kaliteli yumostur hepsi de dondurursunuz. Nasil gecti transfer ne zaman olur
Evt cnm ben rahim film mi cektiriyo gittim sen ne zamn histereskopi yaptiricnHsg çektirdin mi
tabiki 35 gün adet gibiydim. ara ara şiddetli de oldu ama olabilir dendiği için panik yapmadım. sanırım histereskopinin türüne göre de değişir diye düşünüyorum. benim perdeydi. çok şükür sıkıntısız atlattım,bin şükürTsk ederim cnm bnde dikkat etmeye çalışıyorum ama ağrım var .acaba ilaç mi yaptı dedim peki akıntı var miydi biraz özel soruyorum ama kusura bakma en ufak şey içinde mustafa beyi rhtsz etmek istemiyorum
ben 9 ocak 3000 histereskpiArkadaşlar dr bey benim hsg görünce histereskopi önerdi fiyat bilgisi olan var mı aranızda laparoskopi de olursa 7000 olur dediler bana hsg ne kadar bu durumda
Canım kasimda histeroskopi oldum şubatta hamile kaldim su an 5+4 haftalik.mustafa hoca 5 ay icerisinde kendiliginden olur demisti ben acikcasi basta pek guvenemedim ama hakli cikti darisi sizlere insallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz AMINNNNAminn ins cnm..rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins peki kacinci ayda kaldin cnm histereskopiden sonraa
Çok sagol canim darisi basina.Şoyle soyliyim bugun endokrinoloji druma tekrar gittim ve troidin de insulin direncinin de birebir hamilelige engeli olup olmadigini sordum kesinlikle engel ama ilaclarin dozu iyi ayarlanirsa ve duzenli kullanilirsa normal bir insandan farki olmuyor dedi ve ben ilac kullanmaya basladiktan sonra gercekten degerlerimde ve bedenimde degisimler oldu.bence canim tekrar bi baska dra gorun istersen en azindan farkli bi drdan da fikir alirsin.belki senin degerlerin ilac kullanmayi gerektirmeyecek duzeyde de olabilirCanım öncelikle tebrik ederim gözünüz aydın seninle ortak yönlerimiz var :) ben de 7 kasımda histeroskopi oldum Mustafa hocada bekliyorum sabırla. Ameliyattan sonra endokrinolojiye gittim bende de insülin direnci ve hipotroid çıktı. Zayıf olduğumu kilo almam gerektiğini söyledi dr. O zamn 48 kiloydum şimdi 53 oldum insülin direnci için ilaç verdi dr fakat hipotroid için herhangi bir ilaç vermedi çünkü dediki tiroidlerin şu an salgılaması gereken hormonloru salgılıyır ilaca gerek yok dedi ama sen böyle yazınca kafam karıştı ilaç kullanılması gerekiyo mu hipotroidde hamileliğe engel olabilir mi ki
Canim bende sekil bozuklugu varmis dr bebegin tutunacagi dogru bir yer yok dedi rahimi olmasi gereken t sekline getirdi.ben 7 yillik evliyim ve 5 yildir ugrasiyorum umutsuzluk karamsarlik neler gecirmedim ki..hic anne olamayacakmisim gibi geliyodu..bizleri bir tek birbirimiz anlariz.insallah sen de burdaki herkes de bu mutlulugu yasarsiniz gonulden diliyorum canim sakın olumsuz düsünmeAy inş bizde kalırız cnm sende histeroskopi yi neden oldun ben bazen çok umutsuz oluyorum
Çok sagol canim darisi basina.Şoyle soyliyim bugun endokrinoloji druma tekrar gittim ve troidin de insulin direncinin de birebir hamilelige engeli olup olmadigini sordum kesinlikle engel ama ilaclarin dozu iyi ayarlanirsa ve duzenli kullanilirsa normal bir insandan farki olmuyor dedi ve ben ilac kullanmaya basladiktan sonra gercekten degerlerimde ve bedenimde degisimler oldu.bence canim tekrar bi baska dra gorun istersen en azindan farkli bi drdan da fikir alirsin.belki senin degerlerin ilac kullanmayi gerektirmeyecek duzeyde de olabilir
Canim mustafa hoca bugun cok yogundu. Bana tup bebek yapalim dedi ama rahim filmimde tupumun birinde bi yigilma var onun yapisiklik mi yoska hafif tikanma mi oldugu anlasilmiyomus. Tup bebek yapalim olmassa laparoskopi yapacagiz dedi moralim bozuldu biraz. Ama yapisiklik degilse sansin cok yuksek dedi. Oyle iste cnm. Senin yumurtalar.hemen dollenmeyecek mi direk donduracaklar miCnm
benm onumDekı ay olur bakalım cunkı donduracgız ya rahım fılmı ıcın bakalım onlar ne derse o mustafa hlca ne dedı saana cnm
Canim ya bana da bazen oyle oluyor hic anne olamayacakmisim gibi geliyor bazen cunku ben hic normal gebe kalamadim dis gebelik gecirdim. O yuzden cok yipratiyorim kendimi ozellikle adet oldugum bi kac gun boyumca ruh.gibi dolasiyorum. Esime uzuluyorum benim yuzumden onu da mahrum briakiyorum bu duygudan diyeCanim bende sekil bozuklugu varmis dr bebegin tutunacagi dogru bir yer yok dedi rahimi olmasi gereken t sekline getirdi.ben 7 yillik evliyim ve 5 yildir ugrasiyorum umutsuzluk karamsarlik neler gecirmedim ki..hic anne olamayacakmisim gibi geliyodu..bizleri bir tek birbirimiz anlariz.insallah sen de burdaki herkes de bu mutlulugu yasarsiniz gonulden diliyorum canim sakın olumsuz düsünme
Amin ins cnm teşekkürler cvp icindeCanım kasimda histeroskopi oldum şubatta hamile kaldim su an 5+4 haftalik.mustafa hoca 5 ay icerisinde kendiliginden olur demisti ben acikcasi basta pek guvenemedim ama hakli cikti darisi sizlere insallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz AMINNNN
Aralıkta yaptırdım ben rahimde darlık vardı canım,Tsk ederim canım sen neden olmuştun ben ocakta dış gebelik geçirdim canım daha öncede kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum hsg kanallarım da açıktı oysa ki
Bende hastalığım bitince gidicem muayneye daha olamadim ama :) tüp bebeği kendimiz isteyince yapıyorum iki fiyat konustunuzmu canimBu arada ben de bugun mustafa hocaya gittim muayeneye tup bebege baslamak icin. Bakallim adet olunca basliycaz ins
Senin rezervin nasıl iyimi hayatımCanim ya bana da bazen oyle oluyor hic anne olamayacakmisim gibi geliyor bazen cunku ben hic normal gebe kalamadim dis gebelik gecirdim. O yuzden cok yipratiyorim kendimi ozellikle adet oldugum bi kac gun boyumca ruh.gibi dolasiyorum. Esime uzuluyorum benim yuzumden onu da mahrum briakiyorum bu duygudan diyebelki dogru degil ama insanin aklinda oluyor boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?