Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende hastalığım bitince gidicem muayneye daha olamadim ama :) tüp bebeği kendimiz isteyince yapıyorum iki fiyat konustunuzmu canim
Canim rezervim hakkinda bisey demedi hic sorun yok sanirim. Fiyat muhasebeyle gorustuk cnm.mustafa hoca.bakmiyo o islerle. Rapor cikarsa 4000 tl ama bu sadece yumurta toplama ve transfer ucreti + ilaclar ve bu surecte olacak kan tahlili muayane iste dger tahliller ayri ucret. Bir de yumurta dondurma ucreti de ayri yani. 4000 tl sadece gorunen yuzu bi o kadar da diger masraflar tutuyor cnm

Bi de cnm sen istersen yapar tabiki tup bebek ama kendi fikrini belirtiyor once. Sana da muhtemelen gozden gecirip goruslerini soyler. Bu arada sordum iki yane koyacakmis bana da :)

Hayırlısı olsun hakkında inşallah canim ya aslında öyle böyle 5000 buluyor sanırım şu benim sorun düzelince istiyorum bende tüp bebek

Bi de cnm sen istersen yapar tabiki tup bebek ama kendi fikrini belirtiyor once. Sana da muhtemelen gozden gecirip goruslerini soyler. Bu arada sordum iki yane koyacakmis bana da :)
Eskiden ne güzel 3 5 koyuolardi bizim zamanda 2 denk geldi inşallah 2 simiz olur

Eskiden ne güzel 3 5 koyuolardi bizim zamanda 2 denk geldi inşallah 2 simiz olur
Ay insallah cnm saglikli ve hayirli.bi sekilde insallahhh. Bu arada 5000 degil cnm cok daha fazla tutuyo malesef bu isler cok pahali yumurta dondurma islemi 1350 tl bi de cozdurme islemi varmis o da pahaliymis baya onun fiyatini sormayi unuttum. Ilaclar en az 500 tahlilleri hic bilmiyorum.

Arkadaşlar şehir dışından gelenler tüp bebek tedavisi için kalacak yer için naptınız. Lütfen yardımcı olur musunuz? Hastaneye yakın bi yer yada misafirhane olabilir

Cnm once dollenecekler haber verecekler yaaa senın ııcn uzuldum ama bunu hıstereskopı yaprken neden solemedı aonucta o daha oncelıklıydı hısteresskopıden bak ya uzuldummm sımdi ama sen canını sıkma kuzum yaa lutfen

Cnm bu ıste en onemlısı dondurma ve cozdurme ucteı onlar ne kadar

Cnm önce sorunun ne olduğunu netleştirip sonrs tüpe başlasanız daha iyi olmaz mı? Gerçi hoca en iyisini bilir. Böyle uygun görmüş demek ki. Hadi bakalım inş herşey yolunfa gider ve hiç başka tedaviye gerek kalmaz cnm

Canim hoca bu sorun mu degil mi ondan emin olamadi yani once tup bebek yapalim yapisiklik yoksa sansin cok yuksek dedi bende zaten once tup bebek yapmak istyodum bakalim bi dahaki ay basliycaz insallah.

Son düzenleme:
Çok zor bi surec mis gerçekten bazen insan ister istemez olumsuz şeyleride düşüne biliyor malesef rbbm inş hepimize o güzel duyguyu yaşatır

Histereskopiden sonra.ben.hemadet tarihimde gordum hem de ilaclar bittikten 2- 3 gun sonra adet oldum. Ama ara kanamasi.olmayamlarda var kisiden kisiye degisiyor. Ama ilaclar bitince kesin oluyosun ve adet tarihini ona gore tutacaksin cnm.
Cnm yani önemli olan ilaçlar bittikten snra adet tarihin dimi ozamn

kızlar 16 tane saglm yumos cıkmıs 9 tanesı dollenmıs sızcee nasıl sankı bana az geldı yaa 16 taneden 12 13 dollenme neden olmamıs dersınz kı ııı mı ya sızce

9 TANE DOLLENMIS 16 TANE SAGLMA YUMOS CIKMIS YAA KAFAM KARISTI AZ DEIL DIMI KIMYAGER VEYA YAPTRAN ARKADASLAR NE OLUR CVP VERIN
canım az değil bence. önemli olan en az 3-4. güne giden 1. kalite yumoşunun olması. sen hiç stres yapma. yeterki güzel güzel bölünüp annesine transfer edilebilsin. zaten biliyorsun ki bitanesi bile yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…