çok iyi bence önemli olan en az 2 tanesinin 4. güne ya da 5. güne kadar bölünmesi sayın gayet iyi yani9 TANE DOLLENMIS 16 TANE SAGLMA YUMOS CIKMIS YAA KAFAM KARISTI AZ DEIL DIMI KIMYAGER VEYA YAPTRAN ARKADASLAR NE OLUR CVP VERIN
tahlil falan istemiyor ilk muayenede yani benden istemedi hsg çektirmeni isteyebilir yani rahim filmi onu gördükten sonra duruma göre ilerliyor.Mustafa hocaya ilk gittiginizde neler yapiliyor acaba tahlili vs..
cok saol cnm ya bana umut oluyorsunz ınss bolunurler yaa cok endıselı ve merak ıcınde beklıorum rabbım yuzumuzu guldursun ıns cnmçok iyi bence önemli olan en az 2 tanesinin 4. güne ya da 5. güne kadar bölünmesi sayın gayet iyi yani
Evet canım ediyor. Benim de rahimde şekil bozukluğu vardı histeroskopi olmuştum.1 hafta once hsg ve mr cektirdim tupler acik ama uterus bicornis unicollis sonuc.yani rahimde sekil bozuklugu var.hic hamile kalmadim.peki hsg ve mr ragmen kendide muayne ediyormu vajinal ?
hayır canım ben 24 kasım da histeroskopi oldum 19 şubatta da tüp bebek için başladık 29 şubatta yumurtalarım toplandı 4 mart da transfer yapıldı yarın da tahlil günüm inşallah hamileyimdir :)Peki sen histeroskopi den sonra normalmi hamile kaldin
amin kız inşallahAllah söyletti galiba cnm ya..yarin belli olcak sanırım senin
Aynen cnm ilaclar bitince bi kac gun icinde kesin adet oluyosun artik onu baz alacaksin adet tarihin olarak. Ama sonrasinda ufak tefek gecikmeler olabiliyor adetinde bi kac gun bilgin olsun sonra duzeliyor. Burda bikac arkadas oyle olduk.Cnm yani önemli olan ilaçlar bittikten snra adet tarihin dimi ozamn
Cnm benim de 21 yumurta toplanmisti ilk tedavimde 9 u dollenmisti. Ama 2 tanesi A kalite olmistu. Insallah senin daha cok kaliteli olur yumrutalarin.9 TANE DOLLENMIS 16 TANE SAGLMA YUMOS CIKMIS YAA KAFAM KARISTI AZ DEIL DIMI KIMYAGER VEYA YAPTRAN ARKADASLAR NE OLUR CVP VERIN
Didim cnm iyi dayanmissin ya simdiye kadar test yaptirmadin :) hadi insallah guzel haberler ver bize yarin. Bu arada redif naapti acabayarın tahlil günüm kızlar heyecandan ölcem
Dayandım valla canım ben de merak ediyorum redifi akşam yazar herhalde.Didim cnm iyi dayanmissin ya simdiye kadar test yaptirmadin :) hadi insallah guzel haberler ver bize yarin. Bu arada redif naapti acaba
Ben daha dün sordum 7000 tl canımMustafa hocaya histereskopi+ laparoskopi yaptıran var mi ücreti hakkında bilgisi olan var mi
kızlar 16 tane saglm yumos cıkmıs 9 tanesı dollenmıs sızcee nasıl sankı bana az geldı yaa 16 taneden 12 13 dollenme neden olmamıs dersınz kı ııı mı ya sızce
yarın tahlil günüm kızlar heyecandan ölcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?