Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

1 hafta once hsg ve mr cektirdim tupler acik ama uterus bicornis unicollis sonuc.yani rahimde sekil bozuklugu var.hic hamile kalmadim.peki hsg ve mr ragmen kendide muayne ediyormu vajinal ?

1 hafta once hsg ve mr cektirdim tupler acik ama uterus bicornis unicollis sonuc.yani rahimde sekil bozuklugu var.hic hamile kalmadim.peki hsg ve mr ragmen kendide muayne ediyormu vajinal ?
Evet canım ediyor. Benim de rahimde şekil bozukluğu vardı histeroskopi olmuştum.

Cnm yani önemli olan ilaçlar bittikten snra adet tarihin dimi ozamn
Aynen cnm ilaclar bitince bi kac gun icinde kesin adet oluyosun artik onu baz alacaksin adet tarihin olarak. Ama sonrasinda ufak tefek gecikmeler olabiliyor adetinde bi kac gun bilgin olsun sonra duzeliyor. Burda bikac arkadas oyle olduk.

9 TANE DOLLENMIS 16 TANE SAGLMA YUMOS CIKMIS YAA KAFAM KARISTI AZ DEIL DIMI KIMYAGER VEYA YAPTRAN ARKADASLAR NE OLUR CVP VERIN
Cnm benim de 21 yumurta toplanmisti ilk tedavimde 9 u dollenmisti. Ama 2 tanesi A kalite olmistu. Insallah senin daha cok kaliteli olur yumrutalarin.

Redif'ten haberi olan var mı? Bugün test günüydü ne yaptı acaba?

kızlar 16 tane saglm yumos cıkmıs 9 tanesı dollenmıs sızcee nasıl sankı bana az geldı yaa 16 taneden 12 13 dollenme neden olmamıs dersınz kı ııı mı ya sızce

Maşallah cnm 9 tane bence çok iyi. O kadar toplanıp bir tanesi sağlam çıkan var. Transfer önümüzdeki ay mı olacak şimdi? Hakkında en hayırlısı olsun cnm. Olacak Allah'ın izniyle

yarın tahlil günüm kızlar heyecandan ölcem

Hadi bakalım canım benim sıra sizde hayırlısıyla peşpeşe güzel haberler alırız inş Allah'ın izniyle. Ayy çook heyecanlı. Sen ne haldesindir anlıyorum tatlı heyecanlar bunlar. Allah gönlünden geçeni hayırlı eylesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…