- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Dayandım valla canım ben de merak ediyorum redifi akşam yazar herhalde.
Bencede saçma sonuçta tüp kapalı olabilir yada polip olabilir yani rahimin içi çok iyi bir şekilde bakılması gerek tüp bebeğe sorunsuz başlanması gerek sıradan bir şey değil hep dediğimiz gibi maddi ve manevi yipranio ruz bence başka Dr gitsinKızlar size birşey sorucam. Benim bi arkadaşım direk tüp bebek yaptıracakmış. Aşılama falan hiç yaptırmamış. Rahim filmide yok. Doktoru rahim filmine gerek yok demiş. Gerek yok mu sizce? Ben hangi doktora gittiysem rahim filmi sormuştu bana. Bana biraz saçma geldi ne dersiniz?
Hergün iş yerinden seni takip ediyordum ne yaptı acaba diye, çokkk sevindim canım, gerçekten yaa, sanki ben hamile kaldım gibi oldum:) inş bugün diğer arkadaşta senin gibi müjdeli haberleri verir. Senden bir şey rica edeciğim, bu hamilelik olasıya kadar ki olan hikayeni özet olarak şuan bunları okuyan hamile adaylarına tekrar yazsanda senin bu sonu güzel biten hikayenle umutlar artsa ne güzel olur,Beni merak edenlersonucum pozitiffffff
KIZLAR BUGUNDE ARADILARRR 9 EMRIOMDA COK SUKUR DEVAM EDIORMUSS RABBIM INSS SONUNUDA HAYIR KILARRRR BILMIORUM KUZUM DAHAH AMA DONDURULMUS OLABILIR DRUM NE KARAR VERIRSE BAKALIM COK KALIRSA BESINCI GUNE ONCE IKI TANE KOYDURURUM AMAMaşallah cnm 9 tane bence çok iyi. O kadar toplanıp bir tanesi sağlam çıkan var. Transfer önümüzdeki ay mı olacak şimdi? Hakkında en hayırlısı olsun cnm. Olacak Allah'ın izniyle
Hergün iş yerinden seni takip ediyordum ne yaptı acaba diye, çokkk sevindim canım, gerçekten yaa, sanki ben hamile kaldım gibi oldum:) inş bugün diğer arkadaşta senin gibi müjdeli haberleri verir. Senden bir şey rica edeciğim, bu hamilelik olasıya kadar ki olan hikayeni özet olarak şuan bunları okuyan hamile adaylarına tekrar yazsanda senin bu sonu güzel biten hikayenle umutlar artsa ne güzel olur,
Süper yaa, peki kaç emriyo bırakılmıştı?ikiz olabilir mi ?belli miSağol canim hepimiz seviniriz insaAllah
Kisaca yazayim.
3 yillik evliyim
Bir yil korundum
Çocuk istedigimde ise erken over yetmezliği olduğunu öğrendim
Gecen yil bir tüp denemem var basarisiz
Mustafa hocada histereskopi sonrasi tüp bebekle hamile kaldim..Elhamdülillah
Çok güzel ya 9 emrıo şu 21 yumurtası olan sendin değil mi,?ilk duyduğumda çok şaşırmıştım o kadar yumurta oluyormuymuş diye:) kocaman maaşallah sana :) bize ne önerirsin ? yumurtaların bu kadar çok olması özel bir şeyler yaptın mı? Bu arada emriolarının kaçıncı günü bugün?KIZLAR BUGUNDE ARADILARRR 9 EMRIOMDA COK SUKUR DEVAM EDIORMUSS RABBIM INSS SONUNUDA HAYIR KILARRRR BILMIORUM KUZUM DAHAH AMA DONDURULMUS OLABILIR DRUM NE KARAR VERIRSE BAKALIM COK KALIRSA BESINCI GUNE ONCE IKI TANE KOYDURURUM AMA
canım tebrikler senin kaç çıktı sonuç benim 5-50 arası olması lazımmış en son 9.01 çıktı inşallah artar yaaaBeni merak edenlersonucum pozitiffffff
canım dayandımda hemşire düşük dedi 2 gün sonra tekrarlıcam inşallah artarHelal gerçekten ben dayanamayıp 9. Gün gidip kan vermiştim ama onun stresi daha kötü iyiki beklemişsin cnm. Erken yaptığım içim acaba arttımı diye gerilmiştim.
EVET CNM 22 YUMOSUM OLMUSTU COK SUKUR 16 TANESI SAGLIKLI CIKTI KI BEN DUSUK DOZ KULLANDIM ELHAMDRLLAH KIZLAR KECIBOYNUZU PEKMEZI YIYORUZ UZUN SUREDIR ESIMLE BIRLIKTE ONUN BILMIORUM FAYDASI OLDU MU AMA TUP BEBEK TEDAVI SURECINDE YEMEDIM BSI BIDE COREK OTUYAGI KAPSULU ICTIM BI SUREDIR BASKA INCIR KURUNU YAPMISTIM BI ARA :) CNM PTESI TOPLANDI ISTE BUGUN YINE ARADILAR ELHAMDURLLAH EMRIOCUKLARIM DEVAM EDIORMUSSS HCIBIR SIKINTI YOK SUKUR 9 TANESI DE DEVAM DEDILERÇok güzel ya 9 emrıo şu 21 yumurtası olan sendin değil mi,?ilk duyduğumda çok şaşırmıştım o kadar yumurta oluyormuymuş diye:) kocaman maaşallah sana :) bize ne önerirsin ? yumurtaların bu kadar çok olması özel bir şeyler yaptın mı? Bu arada emriolarının kaçıncı günü bugün?
KACINCI GUN 9 CIKTI CNM INS ARTAR YAA DUR DUA ET BENM ARKADASIN 24 CIKTI IKI GUN SONRA 50 OLMUSTU SUKUR INSS SEINDE ARTAR SENDE MI MUSTAFA HOCADA YAPTIN KUZUMcanım tebrikler senin kaç çıktı sonuç benim 5-50 arası olması lazımmış en son 9.01 çıktı inşallah artar yaaa
Çok güzel canım ya,bence tüp bebek tedavisinin uygulandığı dönem o bahsettiklerini kullanmamış olmasan bile öncesinde kullandığın için düzenli olarak onun faydası mutlaka olmuştur bünyene, inş. transfer ve sonrasındaki günlerde de tıpkı redif ve didim gibi güzel haberlerini alırız,hemen arkasına da benim :)EVET CNM 22 YUMOSUM OLMUSTU COK SUKUR 16 TANESI SAGLIKLI CIKTI KI BEN DUSUK DOZ KULLANDIM ELHAMDRLLAH KIZLAR KECIBOYNUZU PEKMEZI YIYORUZ UZUN SUREDIR ESIMLE BIRLIKTE ONUN BILMIORUM FAYDASI OLDU MU AMA TUP BEBEK TEDAVI SURECINDE YEMEDIM BSI BIDE COREK OTUYAGI KAPSULU ICTIM BI SUREDIR BASKA INCIR KURUNU YAPMISTIM BI ARA :) CNM PTESI TOPLANDI ISTE BUGUN YINE ARADILAR ELHAMDURLLAH EMRIOCUKLARIM DEVAM EDIORMUSSS HCIBIR SIKINTI YOK SUKUR 9 TANESI DE DEVAM DEDILER
Çok şükür ikinizdende güze haberler geldi çifter çifter, darısı bizlere kızlar , inş artacak canım değerin Allahın izniylesonuç pozitif kızlarama düşük dediler 18 in de bi da test yaptırcam artış olur inşallah yaaaa dua edin lütfen
bu gün 12. gün canım 14. gün bir daha yaptırcam. Evet Can'ım Mustafa hoca da yaptırdım histeroskopi sonrası ilk denemem. Daha önce de denemem olmadı.KACINCI GUN 9 CIKTI CNM INS ARTAR YAA DUR DUA ET BENM ARKADASIN 24 CIKTI IKI GUN SONRA 50 OLMUSTU SUKUR INSS SEINDE ARTAR SENDE MI MUSTAFA HOCADA YAPTIN KUZUM
Elhamdulillah canım. inşallah hepimizin pozitif olur.Çok şükür ikinizdende güze haberler geldi çifter çifter, darısı bizlere kızlar , inş artacak canım değerin Allahın izniyle
CNM EN SON NE ZMAN HSG FILMI CEKILMISTIN BEN ONU CEKTIRMEDEN BI KERE DENEMK ISTIORUM SIMDI TAZE TRANSFER OLACAGIM ASLINDA HSGDEN SONRA BI DUSUK BIDE DIS GEBELIK GECIRDIM SIMDI HSG CEKILECEKTIM DONDRUUP KOYACAKTIM AMA BI KERE TAZE DENEYEGIMM SNAIRIMbu gün 12. gün canım 14. gün bir daha yaptırcam. Evet Can'ım Mustafa hoca da yaptırdım histeroskopi sonrası ilk denemem. Daha önce de denemem olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?