Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Merhaba arkadaslar benimde 8 nisanda ilk gorusmem var mustafa bey ile..muayne ucreti ve histeroskopi ucreti nekadar acaba sgk olunca

Over yetmezligi icin ne gibi takviye yapttiniz,ilac vitamin gibi,sanirim doktorunuz herkese histereskopi yapiyor,cunku sayfayi okudum herkes ayni seyi yamis rahimde bozukluk,darlik var diye okudum ,sanirim hamilseniz rabbim saglikla dogum yaptirsin insallah evladinozi kucaginiza alirsiniz,

O kadar cok yazi yazilmiski hangisine cvp verecegim sasirdim sukur ki hep guzel haberler :) redif ve didim oncelikle tebrik ederim kizlar cok sevindim Allah kucaginiza almayi nasip etsin saglikla. Didim canim insallah degerin artar dualarimiz seninle icini ferah tut iyi dusun. Eda cnm 9 tanesinin ilerlemesi harika cnm ben de olsam dayanamaz koydururdum :)
Bu arada selin cnm arkadasinin eger rezerv azligi varsa vakit kaybetmek istememis olabilir doktor ama tabi tup bebegi tocareye dokmus kurumlar da yok degil baska bi yere de baktirsin

CNM EN SON NE ZMAN HSG FILMI CEKILMISTIN BEN ONU CEKTIRMEDEN BI KERE DENEMK ISTIORUM SIMDI TAZE TRANSFER OLACAGIM ASLINDA HSGDEN SONRA BI DUSUK BIDE DIS GEBELIK GECIRDIM SIMDI HSG CEKILECEKTIM DONDRUUP KOYACAKTIM AMA BI KERE TAZE DENEYEGIMM SNAIRIM
24 kasım da histeroskopi yapıldı ondan 1 hafta önce hsg çektirdim canım. inşallah olur canım ya

Venus kustafa hoca sende tuğte aıkıbtı gordu de kı tup bebek yapaak yaa engel olur demedı mı benm bılbet hocada tupte sıkıntı olabılır dedı ama bı kere denemek ıstıprum olmazsa hsg cekılırım napım ya

Cnm mustafa hoca benden histereskopiden once istedi hsg yi o zaman gordu zaten o zaman da dedi bi yigilma var diye ama kesin belli olmadigi icin laparoskopi yapmadi. Histereskopi yeterli dedi. Simdi tup yapalim diyor bende istiyorum zaten. Cnm senin kararin icine nasil siniyorsa oyle yap bence

Merhaba canım benim kuzenim de rahim onceydi mustafa hocaya gitti ve histeroskopi oldu ama ilk muayne sine gitmedi daha 1 hafta sonra gidecek
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. Kuzenin de histerskpi sonrası kalinlasma olmuş mu ve sebebi neymiş bu inceligin acaba

Pekı bu yıgılma rahıme aıvı akıtıyor mu bana mustafa hoca hıstereskopıde ilaç tuplerden gıttı dedı

Pekı bu yıgılma rahıme aıvı akıtıyor mu bana mustafa hoca hıstereskopıde ilaç tuplerden gıttı dedı
Hayir canim akitmiyor su toplu degilmis oyle olsa kesinlikle tup bebek yapmiolar cunku embriyoya siziyomus o sivi. Gorunuyor filimden sadece acaba yapisiklik mi var yoksa film cekilirken tupten ilac zor mu gecmiste oyle gorunmus ondan emin olamadi

Pekı akıp akmadıgını hıstereskopıde gorur muydu hoca benden ıstemedı rahım fılmı mesela dırek tup bebek deı hıst de tupten sıvı gecıor dedı

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. Kuzenin de histerskpi sonrası kalinlasma olmuş mu ve sebebi neymiş bu inceligin acaba
Kuzenim gitti bişi dememiş sadece biraz sorunlu görmüş tekrar histeroskopi olacak ama oda 5 dk bişi demis

Mrb ark bende yeni üyeyim bütün yazışmaları takip ediyorum fakat yeni üye oldum mustafa acet hastasıyım. Pazartesi yumurtalar toplandı cumartesi blastokist transferi yapılacak 2 emb koyulcak sizce şansım nedir şimdiden heycanliyim

Hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun. Blastokist nedir

Cnm bende saatlerce anlattım ama ikna olmadı. Başka dr gitmiş o da gerek yok diyince başladı bile tedaviye. Hakkında hayırlısı olsun

KIZLAR BUGUNDE ARADILARRR 9 EMRIOMDA COK SUKUR DEVAM EDIORMUSS RABBIM INSS SONUNUDA HAYIR KILARRRR BILMIORUM KUZUM DAHAH AMA DONDURULMUS OLABILIR DRUM NE KARAR VERIRSE BAKALIM COK KALIRSA BESINCI GUNE ONCE IKI TANE KOYDURURUM AMA
Cnm bencede iki tane koydur hem şansın artar

Cnm bende saatlerce anlattım ama ikna olmadı. Başka dr gitmiş o da gerek yok diyince başladı bile tedaviye. Hakkında hayırlısı olsun
Inşallah hayırlısı olur canım inşallah canına emeklerine deger bazı dr lar umursamio işte maddiyata cevirmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…