Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Arkadaşlar histeroskobi sonrası şekil bozukluğu için kontrol vardı hoca küçük 10dk bi işlem daha var dedi.. Yaptıranlar ofis histeroskobi için lokal anestezi dedi. Çok acır mı...

Herkesin rahim şeklinde bir problem mi var dr bana da söyledi ama şuana kadar hiçkimse böyle bişey söylememişti forumdaki msjları okudum herkesin şekil bozukluğu varmış bilmiyorum ne derece doğru herkes mi histereskopi olmak durumunda

[QUOTEazehra85, post: 45670642, member: 650244"]Arkadaşlar histeroskobi sonrası şekil bozukluğu için kontrol vardı hoca küçük 10dk bi işlem daha var dedi.. Yaptıranlar ofis histeroskobi için lokal anestezi dedi. Çok acır mı...[/QUOTE]
Azcik disini sikman lazim canim bnada yaptı on dk sürüyor enfazka.rahim filmi cekilir gibi düşün

Azcik disini sikman lazim canim bnada yaptı on dk sürüyor enfazka.rahim filmi cekilir gibi düşün[/QUOTE]
Onun içinde ücret ödüyor muyuz

Bende anlamadım hemen hemen herkese histeriskopi yapılmış bir bildiği vardır diyorum bir taraftan da ama bana da ilk defa böyle diyen biri cikti

kızlar bu gün de test yaptırdım değer düşmüş kimyasal gebelikmiş. Hakkımız da hayırlısını istedik Rabbim en hayırlısını bilir. fiziken ve ruhen biraz toparladıktan sonra tekrar denicez umudumuzu kaybetmek yok.

Çok üzüldüm yaa (( peki ilk hamileliğin miydi canım? İkinci tüpte ayni ücret mi ödenecek? Bende kontrole gittim bugün ve tüpe baslicaz haftaya, benimde senin gibi bur deneyim yasama ihtimaline karşı soruyorum canım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…