Canim tbrik ederim hayirlisi yla kucağına da alırsın inşallah darisi bizlere5.gün embriyo şu canim
Transfer ne zamn acaba eda111Cnm bencede iki tane koydur hem şansın artar
Redifcim transfer sonrasi neler tavsiye edersinCanımm tebrik ederim
Hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz inş. Ohh misss hadi bakalım şimdi keyfini çıkartma zamanı
Yarın cnmmmTransfer ne zamn acaba eda111
aaaa bu ay transfer olacak mıymış??Ben acıbademde yapcm cnm 7.30 da olacakmıs besıncı gun benmde
Benimde 8.30 da canim medipol de inşallah Rabbim yüzümüzü guldururBen acıbademde yapcm cnm 7.30 da olacakmıs besıncı gun benmde
Cnm aslında dr rajımde sıvı gordu ama mustafa hoca yapalım demıstı sıvı yok dedı yarın deneyelım dedı bulbet hocaaaaa bu ay transfer olacak mıymış??
Cnm aslında dr rajımde sıvı gordu ama mustafa hoca yapalım demıstı sıvı yok dedı yarın deneyelım dedı bulbet hoca
Dua edın
Canim insallah her şey istediğin gibi olurDua edın
Cnm Allah yardimcin olsun saglikli hayirli evlatlar nasip etsinDua edın
Azcik disini sikman lazim canim bnada yaptı on dk sürüyor enfazka.rahim filmi cekilir gibi düşün[/QUOTE][QUOTEazehra85, post: 45670642, member: 650244"]Arkadaşlar histeroskobi sonrası şekil bozukluğu için kontrol vardı hoca küçük 10dk bi işlem daha var dedi.. Yaptıranlar ofis histeroskobi için lokal anestezi dedi. Çok acır mı...
Bende anlamadım hemen hemen herkese histeriskopi yapılmış bir bildiği vardır diyorum bir taraftan da ama bana da ilk defa böyle diyen biri ciktiHerkesin rahim şeklinde bir problem mi var dr bana da söyledi ama şuana kadar hiçkimse böyle bişey söylememişti forumdaki msjları okudum herkesin şekil bozukluğu varmış bilmiyorum ne derece doğru herkes mi histereskopi olmak durumunda
Çok üzüldüm yaakızlar bu gün de test yaptırdım değer düşmüş kimyasal gebelikmiş. Hakkımız da hayırlısını istedik Rabbim en hayırlısını bilir. fiziken ve ruhen biraz toparladıktan sonra tekrar denicez umudumuzu kaybetmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?