Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Evet ilk. ikinci deneme Hakkın da bir bilgim yok. Herşey insanlar için herkes yaşayabilir bu gibi durumları...

Gunaydin bayanlar 30 aralikta histereskopi ameliyati oldum aekil bozuklugundan dolayi daha onceden bir negatif fup bebek ve bir tane pozitif tup bebek denemen var ama 11.hafta kalp atisi olmadigi icin kurtaj olmustum.1 mart adetin ilk gunu adetin 5.gunu ilaca basladim yumurta takibi icin, 15 mart sali gunu catlatma ignesi yaptirdim 18 mart cuma gunu kontrole gittim iki yumurtanda catlamis ve hersey normal 1 nisan adet tarihim bakalim neler olucak dr cok umutluydubyumurtanda cok kaliteli gorunuyo demisti. Suan icin belirti aramak cok yanlis biliyorum ama gogus ucum dolununca cok agriyo catlatma ignesindendir diye dusunuyorum ve ayrica 10 gun kullanmam icin gunde 3 defa progestan ilaci verdi hepimiz icin k
hakkimizda hayirlisi olsun :)

Bende bu sayfada kimi okuduysam hepsi histereskopi olmus hepsinde de rahimde sekil bozuklugu saptanmiş,bende kac doktora gittim hic diyen olmadi,daha once hostereskopide yaptirdim,histereskopi bir ameliyat degildir ayrica,rahmin ic yapisinin kamerayla izlenmesi incelenmesidir,ama insallah herkes tedavilerinden saglikli evlatlarla dönsün dilerim...

Cok guzel gectı cnm sukur senın nasıl gectı leke falan oldu mu benm yok sukur

Canım kesinleştimi ki? Artma ihtimali yok mu acaba?

İki tane tüp bebegımı aldım geldım kızlar rabbım ıns hayırlı sonclar nasıp eder

Edacım hayırlı uğurlu olsun cnm. İnşallah evlatcıkların sana sıkı sıkı tutunurlar. Ay iimdi 12 gün geçmez. Olsun beklemek stresli olsada sonucunun güzel olduğunu düşünmek herşeyin üstesinden gelmeye yeter dimi? Dikkat et kendine canım. Güzel güzel dinlen

E="eda111, post: 45681187, member: 685063"]Cnm benm allah razı olsun ıns tutuburlar 30 mart test gunummm [/QUOTE]
Hayirli olsun canim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Didemcim insallah bi dahaki tedavinden cok guzel sonuclar alirsin. Herseyde vardir bir hayir. Eda ve esma kizlar transferiniz hayirli olsun zaman gecmez simdi gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…