Evet ilk. ikinci deneme Hakkın da bir bilgim yok. Herşey insanlar için herkes yaşayabilir bu gibi durumları...Çok üzüldüm yaa(( peki ilk hamileliğin miydi canım? İkinci tüpte ayni ücret mi ödenecek? Bende kontrole gittim bugün ve tüpe baslicaz haftaya, benimde senin gibi bur deneyim yasama ihtimaline karşı soruyorum canım kusura bakma
Herkesin rahim şeklinde bir problem mi var dr bana da söyledi ama şuana kadar hiçkimse böyle bişey söylememişti forumdaki msjları okudum herkesin şekil bozukluğu varmış bilmiyorum ne derece doğru herkes mi histereskopi olmak durumunda
Hayırlı olsun cajim bende 2 tane aldım geldim şimdi nasıl geçti transferinİki tane tüp bebegımı aldım geldım kızlar rabbım ıns hayırlı sonclar nasıp eder
Onun içinde ücret ödüyor muyuz[/QUOTE]Azcik disini sikman lazim canim bnada yaptı on dk sürüyor enfazka.rahim filmi cekilir gibi düşün
Yok canim leke falan rahat geçti idrara sikisiklik biraz zor oluyor gerisi kolay Rabbim sonunu güzel etsin inşallahCok guzel gectı cnm sukur senın nasıl gectı leke falan oldu mu benm yok sukur
Canım kesinleştimi ki? Artma ihtimali yok mu acaba?kızlar bu gün de test yaptırdım değer düşmüş kimyasal gebelikmiş. Hakkımız da hayırlısını istedik Rabbim en hayırlısını bilir. fiziken ve ruhen biraz toparladıktan sonra tekrar denicez umudumuzu kaybetmek yok.
İki tane tüp bebegımı aldım geldım kızlar rabbım ıns hayırlı sonclar nasıp eder
Hayırlı olsun cajim bende 2 tane aldım geldim şimdi nasıl geçti transferin
Artma ihtimali olacağını sanmıyorum ilk test 9.1 di ikinci 5.98 hemşire ilaçları bırak bir kaç gün içinde adet olcaksın dedi :|Canım kesinleştimi ki? Artma ihtimali yok mu acaba?
Evet ama yanında clexane hobekten estrofem hapı asprın folioBenim 31 Mart canim Rabbim yüzümüzü guldursun progestan ignemi kullaniosun canım
Anladım canim bende aspirin folbiol bide iğne kullanıyorum senin 5 gün embriyosu demi bana 31 test dedi zaman gecermiEvet ama yanında clexane hobekten estrofem hapı asprın folio
Evet cnm besıncı gun emrıosu ok sukur evet ya zöana nasıl geceecwkbakalımAnladım canim bende aspirin folbiol bide iğne kullanıyorum senin 5 gün embriyosu demi bana 31 test dedi zaman gecermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?