Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kizlar birsey merak ediyorum. Diyelim ki tutmadi dondurulmuş larla tekrar tüp yaptiricaz gene ayni fiyat mi tutuyo? Bilginiz var mi sordunuz mu hic ?

Artma ihtimali olacağını sanmıyorum ilk test 9.1 di ikinci 5.98 hemşire ilaçları bırak bir kaç gün içinde adet olcaksın dedi :|

ne diyim bilemedim cnm. Hepimiz bu yollardan geçtik. Benim 4. De oldu kısmetse kucağımada alırım inş.umudunu inancını kaybetme. Olmadıysa vardır bi hayrı. İnş çiftler çifter kucakların dolar canım benim. Doktorlari görüşebildin mi? Bi dahakini ne zamana düşünüyorsun?

Evet ama yanında clexane hobekten estrofem hapı asprın folio
Estrofeni neden veriyorlar cnm? Bana progestan iğne, clexcan, coraspin (5. Hafta kanama olunca hapı bıraktık) bide folbiol vermişlerdi. Kontrolümü yapan doktorumda sordu kullandın mı diye ama ben kullanmadım.
Pıhtılaşma testi varmış aklında olsun cnm. Gebeliğin ilerleyen zamanlarında ilacın dozunu ayarlamak için yapılıyormuş. Ben bilmiyordum yeni öğrendim.

Ins olurda yaparım estrofen bebegın tutunmasknı aaglarmıs cnm pıhtılaşma n zaman yapılıo bende yaparım ıns olursa

Hayırlısı olsun demekten başka bir şey yok canım. inşallah sen yavrunu alırsın sağlıklı bir şekilde kucağına. doktor beyle görüşemedim maalesef tahlil sonuçlarımın ikisine de yolladım kendisine fakat sağolsun bir dönüş yapmadı. Ayrıca bu gün de adet oldum bakalım ilerleyen günler ne gösterecek bize.

[QUOTeda111, post: 45689709, member: 685063"]Cnm acıbademde oluyorum ben bızım 1300[/QUOTE]
Sagol canim pek umudum yok tup bebek düşünüyorum artik.suan ne kadar tuttu sizin ilaclar faln

[QUOTeda111, post: 45689709, member: 685063"]Cnm acıbademde oluyorum ben bızım 1300
Sagol canim pek umudum yok tup bebek düşünüyorum artik.suan ne kadar tuttu sizin ilaclar faln[/QUOTE]
6250 hastane 1500 ılac 1300 dondrumaya verdık mıkro cıp kullandırdık 1200 de o sımdılık bu kadar gıttı cnm ama mustafa acete ulasmak ımkansız dıdemınde dedıgı gıbı ya malesef bulney hocaya ulasamazsn belkı ama ayse hoca aysen hoca sprulara fena cvp veıolar ıstedıgın vakıt ara yani

Ins olurda yaparım estrofen bebegın tutunmasknı aaglarmıs cnm pıhtılaşma n zaman yapılıo bende yaparım ıns olursa

Bak bunu bilmiyordum öğrendim. Bana neden vermediler acaba. Progestan iğneyi yeterli gördüler sanırım. Cnm tam bende bilmiyorum zamanını. Sanırım 3 aylık dönemlerde ilk 3 ay 6. Ay diye olabilir ama tamda bilmiyorum yanıltmıyayım seni. 2 hafta sonra doktorumla kontrolüm var. Unutmazsa sorucam sorarsam yazarım canım

Nasılsın? Nasıl gidiyor? Yatıyormusun devamlı?

İnş hepimiz sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız cnm.

Cnm s
. Canm dr ıkı gun kalkma dedı aonrasında da kalkmayı dusunmuorum esım ızınlı annem gelıo kayınvaldem saolsun oda yapıo ben yatıprum arada kalkıp yuruyorum evde lavabya gidiysprum yatıorum tekrar

Canım ne demek elbetteki soracaksin burda hepimiz birbirimizden bir seyler ogreniyoruz ben insulin direnci icin matofin 500 mg sabah aksam 1er tane iciyodum simdiye kadar hep ictim ama drum simdilik biraktirdi icmeme gerek gormedi.hipotroid icin de euthyrox iciyorum 5 gun 100luk 2 gun75lik.ameliyat sonrasinda da aynen kullandim fakat simdi matofini icmiyorum onun disinda aynen devam.canim bende pko yok hic oyle bisey cikmadi.

Cnm s
. Canm dr ıkı gun kalkma dedı aonrasında da kalkmayı dusunmuorum esım ızınlı annem gelıo kayınvaldem saolsun oda yapıo ben yatıprum arada kalkıp yuruyorum evde lavabya gidiysprum yatıorum tekrar

Günaydın cnm. Kalkma kalkma yat dinlen uyumakta iyidir. Yemene içmene bak sen. Ben bir hafta yatmıştım arada evde ufak ufak dolanmıştım çünkü yatmaktan tutuluyor insan.

Günaydın kızlar. İstanbulda olupta işe gidenler dikkat edin bugun kendinize. Şahsen ben tırsa tırsa gidiyorum. Allah hepimizi herkesi korusun.

Sagol canim pek umudum yok tup bebek düşünüyorum artik.suan ne kadar tuttu sizin ilaclar faln
6250 hastane 1500 ılac 1300 dondrumaya verdık mıkro cıp kullandırdık 1200 de o sımdılık bu kadar gıttı cnm ama mustafa acete ulasmak ımkansız dıdemınde dedıgı gıbı ya malesef bulney hocaya ulasamazsn belkı ama ayse hoca aysen hoca sprulara fena cvp veıolar ıstedıgın vakıt ara yani[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım, inş güzel haberler verirsin, yalnız mikro cip nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…