Hayırlı olsun canım, inş güzel haberler verirsin, yalnız mikro cip nedir?[/QUOTE]6250 hastane 1500 ılac 1300 dondrumaya verdık mıkro cıp kullandırdık 1200 de o sımdılık bu kadar gıttı cnm ama mustafa acete ulasmak ımkansız dıdemınde dedıgı gıbı ya malesef bulney hocaya ulasamazsn belkı ama ayse hoca aysen hoca sprulara fena cvp veıolar ıstedıgın vakıt ara yani
Cnm rastgele sperm secılmyor dollemeyı ıı spermlerden yapıuorlar morfolojısı ıı olan secılıp dollenıyor[/QUOTE]Hayırlı olsun canım, inş güzel haberler verirsin, yalnız mikro cip nedir?
Merhaba cnm benim 20 si adet tarihim ama olmadım normal mi peki .ilaçlar bitince mi olucam acaba kafam karıştı.Aynen cnm ilaclar bitince bi kac gun icinde kesin adet oluyosun artik onu baz alacaksin adet tarihin olarak. Ama sonrasinda ufak tefek gecikmeler olabiliyor adetinde bi kac gun bilgin olsun sonra duzeliyor. Burda bikac arkadas oyle olduk.
Kafam çok karışık bide yumurta azlığım var bu yaşta eşimde sorun varken varikosel ameliyat olmadı o da olan bana oldu onu bekledik 4 yıldır şimdi yumurtam azalmış ne olucak bilmiyorumBende anlamadım hemen hemen herkese histeriskopi yapılmış bir bildiği vardır diyorum bir taraftan da ama bana da ilk defa böyle diyen biri cikti
Kaç yasindasiniz varikosel ameliyatı sonucu kesin spermler artacak diye birşey yok benim eşim oldu çok bir fark olmadiKafam çok karışık bide yumurta azlığım var bu yaşta eşimde sorun varken varikosel ameliyat olmadı o da olan bana oldu onu bekledik 4 yıldır şimdi yumurtam azalmış ne olucak bilmiyorum
Eşimin sperm sayısı iyi hareketi sıfır 29 yaşındayım bütün tedavileri olduk yumurta takibi+ çatlatma, klomen eşim iğne ilaç Proxed plus aldı o da klomen kullandı sperm DNA'sını düzelttik dört aşılama iki rahim filmi ve iki başarısız tüp bebek en son ki tedavimde topu topu iki yumurta toplandı biri döllenmedi biri kaliteliydi ama tutmadıKaç yasindasiniz varikosel ameliyatı sonucu kesin spermler artacak diye birşey yok benim eşim oldu çok bir fark olmadi
İnsana bazen vesvese geliyor çünkü herkese aynı şey söylemişte bilmiyorum olduk gitti zaten ama rahimle çok fazla uğraşmak da iyi değil şimdiki aklım olsa bu kadar ilaç hormon almazdım gereksiz hepsi daha çok rahmi ve yumurtalıkları bozuyorBende bu sayfada kimi okuduysam hepsi histereskopi olmus hepsinde de rahimde sekil bozuklugu saptanmiş,bende kac doktora gittim hic diyen olmadi,daha once hostereskopide yaptirdim,histereskopi bir ameliyat degildir ayrica,rahmin ic yapisinin kamerayla izlenmesi incelenmesidir,ama insallah herkes tedavilerinden saglikli evlatlarla dönsün dilerim...
6250 hastane 1500 ılac 1300 dondrumaya verdık mıkro cıp kullandırdık 1200 de o sımdılık bu kadar gıttı cnm ama mustafa acete ulasmak ımkansız dıdemınde dedıgı gıbı ya malesef bulney hocaya ulasamazsn belkı ama ayse hoca aysen hoca sprulara fena cvp veıolar ıstedıgın vakıt ara yani[/QUOTE]Sagol canim pek umudum yok tup bebek düşünüyorum artik.suan ne kadar tuttu sizin ilaclar faln
Canim hatırlarsın aynı günde olmuştuk histeroskopi biz bu ay benimde böyle oldu söktürücü alıp adet oldum gecikti hem kandan hem normal test yapmıştım gebelik yoktu kandan baktir istersen için rahat ederIyi geceler arkadaslar
26 aralik'ta histereskopi olmustum.
Adetim 5 gun geçti bugun test yaptım ama negatif.
Belim cok agriyor, kasiklarimda da sanci var.
Adetimin 3. Gunu cok az pembe ve kahve akinti geldi. Onun disinda baska hic akinti, kanama olmadi
Bu neden olabilir?
Boyle bir sey yaşayıp daha sonra gebe kaldigini ogrenen oldu mu ? Ya da bunu yaşayıp daha sonra adet olan oldu mu ?
Ben 3 gün sonra adet oldum canımsemiramelek merhaba arkadaşım bende söktürücü kullandım en son 27 aralıkta regli olmuştum..Bugün 5.günüm ilaç biteli hala adet olmadım.Sen ilaç bittikten kaç gün sonra adet oldun
off.. çokmuş yaa..6250 hastane 1500 ılac 1300 dondrumaya verdık mıkro cıp kullandırdık 1200 de o sımdılık bu kadar gıttı cnm ama mustafa acete ulasmak ımkansız dıdemınde dedıgı gıbı ya malesef bulney hocaya ulasamazsn belkı ama ayse hoca aysen hoca sprulara fena cvp veıolar ıstedıgın vakıt ara yani
Ben 3 gün sonra adet oldum canım
Sen kac gun kullandim canım söktürücü ben 1 hafta kullandimBende en normali 3 gün diye duydum hep ama benim 5 oldu hala gelen giden yok
Canim bi arkadaşımız yazmıştı bunu ben tedavi görmedim daha yani tüp bebek olarak ☺off.. çokmuş yaa..geçen sene 6 bin e tüp bebek tedavisi olmuştu bir yakınım(tüm mmasraflar dahil).. yine medipol, mustafa bey ile..
ne kadar artmış fiyatlar...
Sen kac gun kullandim canım söktürücü ben 1 hafta kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?