Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Hayırlı olsun canım, inş güzel haberler verirsin, yalnız mikro cip nedir?[/QUOTE]
Cnm rastgele sperm secılmyor dollemeyı ıı spermlerden yapıuorlar morfolojısı ıı olan secılıp dollenıyor

Hayırlı olsun canım, inş güzel haberler verirsin, yalnız mikro cip nedir?
Cnm rastgele sperm secılmyor dollemeyı ıı spermlerden yapıuorlar morfolojısı ıı olan secılıp dollenıyor[/QUOTE]
Hımm bizde bu hafta inş tüpe başlayacağız, histeroskopi sonrası kontrol randevum vardı geçen hafta, doktorum Mustafa Acet, sanırım senin ki başka bir doktor? Doktor bana rahim çok güzel dedi, tüpe başlayabiliriz dedi. Artık hakkımızda hayırlısı. Benim eşimde sperm sayısı ve morfolojisi az, acaba bize de böyle bir işlem yapacaklar mı? önceden bilgim olsaydı bu konuyu sorardım ya daha önce morfoloji %0 çıkmıştı ve sayıda toplamda 10 milyon, sonrasında eşim varikosel amileyatı oldu, sigarayı bıraktı, ayrıca takviye ek macun, keçiboynuzu ve bir ilaç var vitamin ilacı adını tam hatırlamıyorum ama aylık 300 TL gibi bir maliyeti olan bir ilaç onu kullandı, geçen ay işte histereskopi amileyatı olmadan önce İstanbul'da Mecidiyeköy'de bir labaratuar merkezinde test yaptırdık. Artık bu test ne kadar doğru bilemiyorum, morfoloji %7 çıktı ve toplam sayıda 36 milyondu (normal olması gereken ise 70 milyon). Yalnız testin dip noutunda 3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama ve ölü hücre artışı gözlendi diyor. Yani bu durum tüp bebek için bir sorun teşkil edecek mi bilmiyorum, kafam allak bullak ya. Geçmişteki hikayeleri okudum, Redif arkadaş mesela yumurta rezervi azmış iki tane yumurta toplanmış ama rabbim nasip etmiş tüp tutmuş onda, diğer bir arkadaşın yumurta rezervi iyi sayı iyi, ama tutmamış, yani bu durumda eşin sperm kalitesi mi devreye giriyor bilemiyorum ki

Aynen cnm ilaclar bitince bi kac gun icinde kesin adet oluyosun artik onu baz alacaksin adet tarihin olarak. Ama sonrasinda ufak tefek gecikmeler olabiliyor adetinde bi kac gun bilgin olsun sonra duzeliyor. Burda bikac arkadas oyle olduk.
Merhaba cnm benim 20 si adet tarihim ama olmadım normal mi peki .ilaçlar bitince mi olucam acaba kafam karıştı.

Cnm hakınzda hayırlısı olur inş bız mustafa acete gıdıprduk hıstereskopı oldum mustafa hocada ama tup yaparken bj arayıs yapalım dedık bulent tırasa gıdelım bıde dedık mıkro cıp ıcın ozelıkle aonra kab cpk onemlı bu konuda dıe bulent hocada yaptık ıns hyaırlı sonuclar alırız ama rabbım ol deyecek gerısı bos inş sende hayırlı aonuclar alırsın cnm

inş hakkınızda hayırlısı olsun canım, bir umutlu oluyorum, bir ya olmazsa tutmazsa diyorum, yani şöyle sürekli bir şekilde içimi rahatlatamıyorum, gelip gidiyor hep, çok stresli bir şey bu çocuk işi

Medipol Dr.Mustafa Acet'te tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar; Sperlerin toplanması aşamasında IMSI tekniğinin kullanılıp kullanılmığıda yönünde bir bilgiliniz var mı?

Bende anlamadım hemen hemen herkese histeriskopi yapılmış bir bildiği vardır diyorum bir taraftan da ama bana da ilk defa böyle diyen biri cikti
Kafam çok karışık bide yumurta azlığım var bu yaşta eşimde sorun varken varikosel ameliyat olmadı o da olan bana oldu onu bekledik 4 yıldır şimdi yumurtam azalmış ne olucak bilmiyorum

Kafam çok karışık bide yumurta azlığım var bu yaşta eşimde sorun varken varikosel ameliyat olmadı o da olan bana oldu onu bekledik 4 yıldır şimdi yumurtam azalmış ne olucak bilmiyorum
Kaç yasindasiniz varikosel ameliyatı sonucu kesin spermler artacak diye birşey yok benim eşim oldu çok bir fark olmadi

Kaç yasindasiniz varikosel ameliyatı sonucu kesin spermler artacak diye birşey yok benim eşim oldu çok bir fark olmadi
Eşimin sperm sayısı iyi hareketi sıfır 29 yaşındayım bütün tedavileri olduk yumurta takibi+ çatlatma, klomen eşim iğne ilaç Proxed plus aldı o da klomen kullandı sperm DNA'sını düzelttik dört aşılama iki rahim filmi ve iki başarısız tüp bebek en son ki tedavimde topu topu iki yumurta toplandı biri döllenmedi biri kaliteliydi ama tutmadı

İnsana bazen vesvese geliyor çünkü herkese aynı şey söylemişte bilmiyorum olduk gitti zaten ama rahimle çok fazla uğraşmak da iyi değil şimdiki aklım olsa bu kadar ilaç hormon almazdım gereksiz hepsi daha çok rahmi ve yumurtalıkları bozuyor

Sagol canim pek umudum yok tup bebek düşünüyorum artik.suan ne kadar tuttu sizin ilaclar faln
6250 hastane 1500 ılac 1300 dondrumaya verdık mıkro cıp kullandırdık 1200 de o sımdılık bu kadar gıttı cnm ama mustafa acete ulasmak ımkansız dıdemınde dedıgı gıbı ya malesef bulney hocaya ulasamazsn belkı ama ayse hoca aysen hoca sprulara fena cvp veıolar ıstedıgın vakıt ara yani[/QUOTE]
Demekki 10.000 tl buluyor canim

Iyi geceler arkadaslar
26 aralik'ta histereskopi olmustum.
Adetim 5 gun geçti bugun test yaptım ama negatif.
Belim cok agriyor, kasiklarimda da sanci var.
Adetimin 3. Gunu cok az pembe ve kahve akinti geldi. Onun disinda baska hic akinti, kanama olmadi
Bu neden olabilir?
Boyle bir sey yaşayıp daha sonra gebe kaldigini ogrenen oldu mu ? Ya da bunu yaşayıp daha sonra adet olan oldu mu ?

Canim hatırlarsın aynı günde olmuştuk histeroskopi biz bu ay benimde böyle oldu söktürücü alıp adet oldum gecikti hem kandan hem normal test yapmıştım gebelik yoktu kandan baktir istersen için rahat eder

semiramelek merhaba arkadaşım bende söktürücü kullandım en son 27 aralıkta regli olmuştum..Bugün 5.günüm ilaç biteli hala adet olmadım.Sen ilaç bittikten kaç gün sonra adet oldun

off.. çokmuş yaa.. geçen sene 6 bin e tüp bebek tedavisi olmuştu bir yakınım(tüm mmasraflar dahil).. yine medipol, mustafa bey ile..
ne kadar artmış fiyatlar...

off.. çokmuş yaa.. geçen sene 6 bin e tüp bebek tedavisi olmuştu bir yakınım(tüm mmasraflar dahil).. yine medipol, mustafa bey ile..
ne kadar artmış fiyatlar...
Canim bi arkadaşımız yazmıştı bunu ben tedavi görmedim daha yani tüp bebek olarak ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…