- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
Stres yapma canım olursun yarın öbür gün adet olamiyormusun normaldeBende 6 gün kullandım canım.Yumurta takibi yapılacaktı ama yok gelmiyorr
Stres yapma canım olursun yarın öbür gün adet olamiyormusun normalde
Nerdeyse herkeste histeroskopi sonrasi bu durum oluyor canım senin sorun neydi histeroskopi oldunİnşallah canım
oluyorum normalde ama histereskopi oldum ocak başında.Ocak sonu ilaç bitmeden adet oldum ondan sonra olamadım bir türlü
Nerdeyse herkeste histeroskopi sonrasi bu durum oluyor canım senin sorun neydi histeroskopi oldun
Cnm benim bi konuştuğum bayan vardı 7 gün adet olmamıştı ilaçtan snra kan testi yaptı meğer hamileymis biraz daha geçerse bi kan testi yaptir benceBende en normali 3 gün diye duydum hep ama benim 5 oldu hala gelen giden yok
Merhaba cnm bu histereskopi ile adet günün de adet göremedim ben sence normal miNerdeyse herkeste histeroskopi sonrasi bu durum oluyor canım senin sorun neydi histeroskopi oldun
Cnm benim bi konuştuğum bayan vardı 7 gün adet olmamıştı ilaçtan snra kan testi yaptı meğer hamileymis biraz daha geçerse bi kan testi yaptir bence
O arkadaşında cikmamis cnm ilaca başlamadan oda yaptırdı. İlaç bitince adet olamayinc yaptırdı geç döllenme olmuş oda çok sasirdi aşılama ya başlıcakti. Ama rbbm verdi
Ya bu histereskopi sonrasi hakkında hiç düzgün bilgi yok tecrübeli kişiler aslında sadece bu konuda yeni başlık açsa çok iyi olur bende histereskopi oldum ama.adet tarihimde adet göremedim. Normal mi.onu bile bilmiyorum.
Canim hatırlarsın aynı günde olmuştuk histeroskopi biz bu ay benimde böyle oldu söktürücü alıp adet oldum gecikti hem kandan hem normal test yapmıştım gebelik yoktu kandan baktir istersen için rahat eder
Canim cok saol ilaçlarını bırakma dok dediği güne kadar kullanCnm inş bebişin seninledir.az kalmış çok stresli ve Heycanli bi surec Rabbim yardımcın olsun. Peki ilaç bittikten snra adet oldun mi estofem bana hiç ii gelmedi aşırı akıntım var göğüs hassasiyetim de çok .ilacı bırakmayı bile düşündüm.
Canim ben 25 aralıkta oldum ocakta normal günümde adet oldum bide ilaçlar bitince oldum ama sonrasında yani şubatta olmayınca az bekledim sonra söktürücü aldım çünkü benim histeroskopi sonrasi kontrol de sorun çıktı bu cuma tekrar muayne gidicem bakalım nolcakMerhaba cnm bu histereskopi ile adet günün de adet göremedim ben sence normal mi
Canim cuma gidicem dr bu histeroskopi sonrasi kontrol de sorun çıkmıştı gittiğimde konusucam olmazsa tüp bebek başlamak istiyorum ama yazıda geçirelim diyorum sendenuzulme bizimde olcak ama sabır gerekli isteMelekcigim hatirliyorum tabi.
Sokturucuye gerek kalmadı, size bu mesaji yazdiktan sonra beklenmeyen misafir geldi.
Sen napmayi dusunuyorsun? Beklemeye devam edecek misin ?
Ben beklemekten cok yoruldum dun aglama krizi gecirdim. Cok zor her ay ayni hayal kirikligini yasamak.
Birde adet olmayınca ben dr hemsiresine sorup geciktirici aldım canimMerhaba cnm bu histereskopi ile adet günün de adet göremedim ben sence normal mi
Canim cuma gidicem dr bu histeroskopi sonrasi kontrol de sorun çıkmıştı gittiğimde konusucam olmazsa tüp bebek başlamak istiyorum ama yazıda geçirelim diyorum sendenuzulme bizimde olcak ama sabır gerekli iste
Kullanıyorum cnm bi şu ilaç bitse allahın izni ileCanim cok saol ilaçlarını bırakma dok dediği güne kadar kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?