Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Nerdeyse herkeste histeroskopi sonrasi bu durum oluyor canım senin sorun neydi histeroskopi oldun

Canım ben 2 yıldır evliyim.Kendi kendime hamile kalamadım.Yumurta takibi ve iğne ile 2 kere hamile kaldım ama oda kimyasal oldu.Mustafa bey rahimde biraz kayma var hist.yapalım dedi.Sonrasında 3 ay süre verdi aslında bana ama ben beklemek istemedim yumurta çatlama soruna var çünkü bende .Tekrar yumurta takibi yapılacak eğerki regli gelirse tabi :)

O arkadaşında cikmamis cnm ilaca başlamadan oda yaptırdı. İlaç bitince adet olamayinc yaptırdı geç döllenme olmuş oda çok sasirdi aşılama ya başlıcakti. Ama rbbm verdi

O arkadaşında cikmamis cnm ilaca başlamadan oda yaptırdı. İlaç bitince adet olamayinc yaptırdı geç döllenme olmuş oda çok sasirdi aşılama ya başlıcakti. Ama rbbm verdi

İnşallah öyle olur canım ama hiç umudum yok ya.Histereskopi sonrası oluyormuş böyle ama ilaç içtikten 3 gün sonra gelir demişlerdi bana.Kist falan olmasından korkuyorum ben

Ya bu histereskopi sonrasi hakkında hiç düzgün bilgi yok tecrübeli kişiler aslında sadece bu konuda yeni başlık açsa çok iyi olur bende histereskopi oldum ama.adet tarihimde adet göremedim. Normal mi.onu bile bilmiyorum.

evet canım maalesef hepimiz burda yeniyiz.Bana dr um adet gecikir demişti ama ilaçtan sonra 3 güne gelir dedi.Sabredip bekleyeceğiz artık.Hakkımızda hayırlısı

Kızlar bende kasımda 4 te histeroskopi olmuştum 20 tekrar adet oldum ondan sonra olmadım öbür ayin 20 sinde olmuştum yani 15 gün sonra olduğum ara kanamaymis bilmem anlatabildimmi suan tup yaptırdım 4.günüm beklemedeyim heyecanla

Cnm inş bebişin seninledir.az kalmış çok stresli ve Heycanli bi surec Rabbim yardımcın olsun. Peki ilaç bittikten snra adet oldun mi estofem bana hiç ii gelmedi aşırı akıntım var göğüs hassasiyetim de çok .ilacı bırakmayı bile düşündüm.

Melekcigim hatirliyorum tabi.
Sokturucuye gerek kalmadı, size bu mesaji yazdiktan sonra beklenmeyen misafir geldi.
Sen napmayi dusunuyorsun? Beklemeye devam edecek misin ?
Ben beklemekten cok yoruldum dun aglama krizi gecirdim. Cok zor her ay ayni hayal kirikligini yasamak.

Canim cok saol ilaçlarını bırakma dok dediği güne kadar kullan

Merhaba cnm bu histereskopi ile adet günün de adet göremedim ben sence normal mi
Canim ben 25 aralıkta oldum ocakta normal günümde adet oldum bide ilaçlar bitince oldum ama sonrasında yani şubatta olmayınca az bekledim sonra söktürücü aldım çünkü benim histeroskopi sonrasi kontrol de sorun çıktı bu cuma tekrar muayne gidicem bakalım nolcak

Canim cuma gidicem dr bu histeroskopi sonrasi kontrol de sorun çıkmıştı gittiğimde konusucam olmazsa tüp bebek başlamak istiyorum ama yazıda geçirelim diyorum sendenuzulme bizimde olcak ama sabır gerekli iste

Canim cuma gidicem dr bu histeroskopi sonrasi kontrol de sorun çıkmıştı gittiğimde konusucam olmazsa tüp bebek başlamak istiyorum ama yazıda geçirelim diyorum sendenuzulme bizimde olcak ama sabır gerekli iste

Bende yazin baslamak istiyorum öğretmenim tatildeyken yaptirayim diyorum çünkü okul sezonu sürekli ayakta hareketli tehlike olur diye korkuyorum ama maddiyat yuzunden yazdan sonraya kalabilir belki.
Dr bana son kontrolde 4 ya da 5 ay bekleyelim dedi. Simdi yeniden basladigimizda nasil olacak acaba cok yogun, her gittigimde saatlerce beklemek konusu biraz canımı sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…