Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Gene histereskopi mi olucaksin cnm benim pek kanamam da olmadı histereskopi sonrasi senin oldu mu

Kızlar merhaba
Bugün mustafa acete muayene oldum ve rahimde eğrilik olduğunu söyledi cuma günü histereskopi olacağım ama çok korkuyorum muayeneyi zor olan benim için bunu düşünmek bile çok ürkütücü geliyor histereskopi olanlar herhangi bir zorluk yaşadınız mı acaba ?

Çok geçmiş olsun sen niçin Mustafa beye gtmistin düşük ya da hamile kalamama gibi bir durumun mu vardı ben de gtmeyi dusunuyorum da kendisine

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar, Mustafa Acet'te sperm seçiminde IMSI yöntemi kullanılıyor mu ? ayrıca sperm seçimi yaparken (IMSI yada mikroenjeksiyon ) bu yöntemler içinde ayrıca ücret mi alıyorlar?

Beklemek bir yana yoğun olduğunda cevapta alamiyoruz hocadan muayne edip cikio bişi demeden benim kontrol bole oldu eşim msj atıp sormadan solemicek sorun oldugunu eğer tüp bebekte de böyle olursa seval Taşdemir duaunucem

Çok geçmiş olsun sen niçin Mustafa beye gtmistin düşük ya da hamile kalamama gibi bir durumun mu vardı ben de gtmeyi dusunuyorum da kendisine
Evet hamile kalamadığım için gittim birde ben bahçeci tüp bebek merkezinr de gittim orda yumurta rezervin çok düşük diye beni kotkuttular baya direk tüp bebeğe yönlendirdiler. Yaşın 27 ama yumurtalar 37 yaş gibi dedi sağolsun direk suratıma ...

Merhaba canım amh testi yapıldımi sana neye göre öyle soyledi

Anladım çok geçmiş olsun rahimdeki problemi nasıl anladı Mustafa bey rahim filminden mi

Merhaba cnm benim 20 si adet tarihim ama olmadım normal mi peki .ilaçlar bitince mi olucam acaba kafam karıştı.
Cnm onceki adet tarihini unut artik ona gore olmayacaksin. Ilaclarin tamamen bittikten sonra adet olacaksin bi kac gun icinde. Artik adet tarihin o olacak. Ama dedigim gibi sonraki aylarda yine bi kac gun gecikebikir benim 3 ayda ancak duzene girdi cnm

Bilmeden beklemek cok zormus ya .Cnm sen bi faydasını gördün mü histeroskopi nin

Canım bunu kötü olarak algılama aslında doktor seni oyalamak yerine durumunu belirmiştir. Benim bi arkadaşım da acete gitti acette histeroskopi sonraki kontrol de demiş rezervin azalmış diye.. İnşallah fazla uğraşmadan en kısa zaman da hamile kalirsin 0.05 amh ile normal gebe kalanı tanıyorum Rabbim yeter ki ol desin

Ama şimdiye kadar hiçbir doktor bana bunu söylemedi hep olumluydu birden bire bu kadar olumsuz şey duymak beni yıktı keza eşimi de öyle mustafa beye bu durumu aktardım ben doktorun bana söylediğini ve o senin yumurta rezervin ile ilgili bir sıkıntı yok onu kafaya takma dedi

Teşekkürler rahim filmi çektirmedim ultrason ile alttan muayene etti ve adetlerin sancılı geçiyor mu diye sordu evet dedim sonra da histereskopiye karar verdi
Ben defalarca kez vajinal ultrason cektrdim hiçbir sorun yok dedi bana doktorlar nasıl anladı Mustafa bey şaşırdım acaba ultrason çok daha detayli
Teşekkürler rahim filmi çektirmedim ultrason ile alttan muayene etti ve adetlerin sancılı geçiyor mu diye sordu evet dedim sonra da histereskopiye karar verdi
Ben defalarca kez vajinal ultrason cektrdim hiçbir problem yok dedi doktorlar acaba Mustafa bey senin durumunu nasıl anladı ultrasonda şaşırdım ben de iki kez dış gebelik geçirdim ve rahim filmi cektrmene bile gerek olmadığını söyledi doktorlar

Canım bende ameliyat oldum Mustafa hoca da eğer olacaksan öncesinde amh testi yaptır çünkü yapılan ameliyatlar sonrası yumurta rezervini dusuruyor.. Ama tabi nasip olunca 0 amh yle gebe kalan var dediğim gibi.. Mustafa hoca rahime önem veriyor

Histereskopi sonrasi yumurta rezervi azaliyor mu

Ben yararini gordum mu gormedim mi bilmiyorum cnm tabii insallah gebe kalirsam gormus olucam. Bu arada histereskopi olmanin yumurta rezervi ile ne alakasi var. Oyle bi sey olacagini kesinlikle sanmam olsa mutlaka ameliayttan once bilgilendirme yapmalari gerek.
Bu arada eda canm nasilsin nasil gidiyor belirti falan var mi zaman gecmiyor degil mi insallah guzel sonuclar alirsin cnm.

Histereskopi sonrasi yumurta rezervi azaliyor mu

Ben bunu ameliyattan sonra öğrendim. Ben hiç amh testi yaptirmadim ama öncesi ve sonrasında yaptıranlar azalma göründüğünü belirttiler. Biraz araştırınca internette de gordum bu tur operasyonlar sonrası olabiliyor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…