Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kesinlikle doğru rahim filmleri ameliyatlar ilaçlar yumurtalık reZervini düşürüyor çok lüzüm olmadıkça yapmamak lazım dr lar bunu söylemiyor

Gene histereskopi mi olucaksin cnm benim pek kanamam da olmadı histereskopi sonrasi senin oldu mu
cnm valla gecmıol ya 4 daha belırtı yok kabızım dun ve bugun kasık batmalarım oldu sadece

cnm valla gecmıol ya 4 daha belırtı yok kabızım dun ve bugun kasık batmalarım oldu sadece
Benimde dünden beri kahverengi akinti gelio dün kasiklarim da iğne gibi batmalar oldu tedirgin oldum ama hemşire hnm normal dedi Rabbim sonumuzu Hayır etsin

Kabızlık için hemşire bana sabah kahvaltıdan önce ılık sudan biraz daha sıcak 2 bardak su ic dedi bide kayısi ve incir ye dedi aklında bulunsun canim

Beklemek bir yana yoğun olduğunda cevapta alamiyoruz hocadan muayne edip cikio bişi demeden benim kontrol bole oldu eşim msj atıp sormadan solemicek sorun oldugunu eğer tüp bebekte de böyle olursa seval Taşdemir duaunucem

Aynen oyle. Beni de muayene edip çıktı. 1.5 saat bekledikten sonra gelip beklememiz lazim dedi. Onu da anlıyorum çok yogun ama boyle de benim icime sinmiyor.
Bende medicana duzgun korkmaz'a gitsem mi dıye düşünüyorum.

Benimde dünden beri kahverengi akinti gelio dün kasiklarim da iğne gibi batmalar oldu tedirgin oldum ama hemşire hnm normal dedi Rabbim sonumuzu Hayır etsin
Hadı ya ıns tutunma lekesıdır cnm yaa bende şeke yok kasık batmaleı ar sadcee ben lekeden korkuom ya olmasın ıns

Kızlar mrb bugun ilk muaynem vardı histeroski ameliyatı olucam bana süreçten bahsedermisiniz biraz

Canım bence tecrübeli doktorlar anlıyor ben daha önce koşuyolu medipolde seval ganıma gitmiştim ve bana rahimde eğrilik var ama ptoblem değil demişti daha sonra kaç doktora gittiysem hiçbişey demediler ta ki mustafa beye kadar ... Hatta bahçecideki doktora ısrarla böle bişey var mı dedim hayır dedi

Merhaba canım amh testi yapıldımi sana neye göre öyle soyledi
Yani şimdi bunu duyduğuma üzüldüm ama zaten şöyle bir durum var ki zaten bu şekilde rahim eğriliği olduğu sürece de hamile kalma şansım çok düşük keza kalamıyorm da e kalsam da düşük riski fazlaymış mecbur yaptıracağım nasip

Amh testim yapılmadı bu arada bir gün sonrada zaten histereskopi olacağım ..

Banada bir çok doktor egrilik var dedi 2 senedir olmuyo cocugumuz aynı zamanda polip varmış mustafa bey histeroskobi dedi korku yok değil ama hayırlısı olsun

Cnm sen 2 kez dis gebelik gecirmissin rahimde promlem olma olasiligi var bence cunku dis gebelik demek embriyo olusiyor ama rahime tutunmuyor tutunacak yer ariyor gidip tupe tutunuyor. Benim rahimde problem olmasa bu kadar asilama oldum hep yumrutalarim iyi gelismisti sprm problemi yok ama olmadi tup bebekte olmadi 1. Kalite embriyo olmasina ragmen. Yani illaki bi sebep var insallah duzelmistir histereskopiden sonra.. insallah hepimiz yavrulairimiza kavusurz

Amh testim yapılmadı bu arada bir gün sonrada zaten histereskopi olacağım ..
Canim ben 2 kere amh yaptırdım birini özel labaratuverda 0.44 çıktı 2. Cerrahpaşa oda 0.3 çıktı allak bullak oldum ondan sonra mustafa beye gittim zat3n oda korkulacak kadar azalma olmadığını söyledi bu amh anlayamıyorum bazı dr larda çok takılması amh Dior labaratuvara görede değişebilir denildi önemli olan erkeğin sperminin iyi olmasiymis

Historoskobi için gittiniz gün süreç nasıl ilerliyo bilginiz varmı

Semiramelek sen naaptin cnm tup bebege karar verdin mi muayeneye gidecektin

Aynen oyle. Beni de muayene edip çıktı. 1.5 saat bekledikten sonra gelip beklememiz lazim dedi. Onu da anlıyorum çok yogun ama boyle de benim icime sinmiyor.
Bende medicana duzgun korkmaz'a gitsem mi dıye düşünüyorum.
Ya canım hepimiz ilgi bekliyoruz sonuçta hassas bir konu ama sonuçta bir sorun varsa bilmemiz gerek ti bize bekleyin bile demedi adetin 9. Günü gelin dendi o kadar ve 1 hafta psikolojik deli gibi dolandım acaba ne ne diye

Historoskobi için gittiniz gün süreç nasıl ilerliyo bilginiz varmı
Sabah gidiyorsunuz size oda veriliyor orda hazirlaniyorsunuz sonra histereskopi zaten 45 dakika korkulacak bisey yok tekrar odaniza geliyorsunuz bi kac saat bekliyrosunuz doktor gelip sizi gorup bilgi veriyor ve eve donuyorsunuz. Hemen toparlaniyorsunuz yani korkulacak bisey yok sadece bi kac gun kanama oluyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…